Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מושג כזה נהג צעיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה לא נהג חדש

נהג צעיר.

אמרו לי שאדם שלא מלאו לו 24 שנים יש לו ביטוח שונה משאר הוותיקים בכביש

זה נכון?

* הכוונה היא שעליו לעשות ביטוח שונה מנהג חדש/ביטוח של נהג וותיק.

פורסם

אכן, נהג שטרם מלאו לו 24 מוגדר כנהג צעיר והוא נדרש לעשות ביטוח שונה מנהג מעל גיל 24.

בנוסף, חומרת הענישה כלפי נהג צעיר גבוהה יותר.

פורסם

אחרי גיל 21 מותר לך להסיע רכב מלא בלי קשר לפרק זמן שיש לך רשיון. נהג צעיר זה דבר שונה, זה מבדיל את הנהג בגילו מכל שאר ציבור הנהגים וכך יכולים להעלות את חומרת הענישה לקטגוריית נהגים זאת.

פורסם

אתה יכול להיות לסיים קורס טייס אבל עדיין להיחשב לנהג צעיר,די אבסורדי.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

חבר'ה, די להתחכם. אז נכון שיש טייסים ומפקדי טנקים בני 23, אבל גם ישנם בני 25 שאין להם רישיון נהיגה כלל. "נהג צעיר" זה מושג של חברות הביטוח והוא מתייחס לנהגים שגילם הוא פחות מ-24. מפאת כך שהגיל הוא צעיר, הביטוח הוא יקר יותר בעקבות הסיכוי הגבוה יחסית שתתרחש תאונת דרכים. יש שיגידו שמדובר במסחטת כספים ויש שיגידו שהדבר מוצדק.

"גיל 21" מוכר לנו מהגבלת הנוסעים לנהג חדש. עד גיל 21 או עד סוף תקופת ה"נהג חדש" (מה שבא קודם), אסור להסיע מעל 2 נוסעים אלא אם כן יושב לצד הנהג אדם הכשיר להיות מלווה.

אין קשר בין השניים, כל אחד מתייחס לנושא אחר לגמרי.

Xbox12341

פורסם
עד גיל 21 או עד סוף תקופת ה"נהג חדש" (מה שבא קודם), אסור להסיע מעל 2 נוסעים אלא אם כן יושב לצד הנהג אדם הכשיר להיות מלווה.

אתה בטוח לגבי זה?

כי אני כבר כמה זמן מחפש תשובה חד ומשמעית ולא מוצא.

אני הוצאתי רישיון חודשיים לפני גיל 18, זאת אומרת חודשיים לפני גיל 20 נגמר לי "נהג חדש".

מאותו הרגע שנגמר לי ה"נהג חדש" אני אוכל להסיע רכב מלא או אצטרך לחכות עד גיל 21, שזה שנה נוספת?

תודה רבה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

"נהג צעיר" זו הגדרה של חברות הביטוח.

בד"כ מתייחסים כך לנהגים מתחת ל24.

אין לזה שום משמעות חוקית מבחינת חוקי התעבורה/רמת ענישה/או כל דבר אחר חוץ מאשר מה שמוגדר בחוזה הביטוח המקיף מול חברת הביטוח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...