Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חבל על הזמן, נתחיל :

זה המסך שלך Lilliput 10.4" VGA

מסך מעולה, הביקורות מצויינות, ותאחלס הוא כמעט היחיד בשוק ב10.4 אינץ' :)

מעבד : המעבד החזק ביותר ב45 וואט הוא 2.6 וואט, אם רוצים מפלצת צריך לחשוב על פתרון קירור יעיל (לדוגמא תיעול אוויר מחלל הרכב), אם הנ"ל בא בחשבון אפשר ללכת על איזה מפלצת מרובעת ליבות.

לוח אם : בבדיקה :)

זיכרון ראם : 2GB של חברה מוכרת מהירות 800

כוננים קשיחים יהיו 2 -

אחד יהיה SSD עליו תרוץ מערכת ההפעלה : OCZ Solid Series OCZSSD2-1SLD60G 2.5

והשני יהיה 2.5 אינץ' "רגיל" בגודל 320 ג'יגה, אחד כזה לדוגמא

מארז זה החלק הבעייתי כביכול, היות וצריך מארז שהוא תואם מיקרו ATX ולא MINI ITX,

בקיצור צביקה, תארגן פיצגה היום בערב ונשב על זה

עריכה :

לוח אם ככל הנראה זה : Intel Cube Cove DQ45EK

עם מעבד : Q8200 של אינטל

מדובר באוברקיל עצבני - אבל בכיף :)

צביקה, מצד שני שכח מהכל - 1 באפריל על מי אתה עובד ?

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה עם הכרטיס קול ? זה החלק הכי מעניין, לא ? קח בחשבון שבשביל להריץ מיליון פילטרים אתה צריך כרטיס בעל LATENCY נמוך שלא יהיו בעיות SYNC בקונסול (אם תצטרכו עזרה עם קונסול רק תגידו --> עשיתי כבר דוקטורט ב VST PLUGINS..)

הנה עוד אופציה מעניינת מהארץ (על היקר רוצים 330$ - כבר ביררתי..) - שלא תגידו שאני לא תורם לפורום

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=30499

דבר נוסף, הכוונה היא להטמיע את המסך בתוך הדשבורד ? או לבנות למסך איזשהו אלמנט חיצוני שיהיה ניתן לפירוק מתישהו ? (אחרי הכל באיזשהו שלב, הרי תרצה למכור את הרכב, מה תעשה אז ? תביא קונסולה מפירוק ? או שתשכנע את הקונה ש"זה היה ככה כשבאתי"..)

...CASKA for life

פורסם

יפה צביקי :D

פרוייקט לעניין

אני בטוח שלא תתאכזב מהתוצאה

:-P

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

צביקה , בעניין החום והמארז , שתיסגר בדיוק על מה ולמה דבר איתי , נתכנן את העניין של החום ונמצא לזה פיתרון .

השאלה הגדולה באמת היא איזה כרטיס קול הולך להיות . זה הלב .

מעבר לזה , לטעמי סתם מיותר להשקיע כל כך הרבה כסף רק בשביל האובר קיל. אתה בכיף יכול לקצץ איזה אלפיה או שתיים בלי לפגוע בשום יכולת .

לגבי המסך , אומנם סופר מגניב מסף עצום וזה נח ויפה אבל אני הייתי קצת חושש מפני גניבות ופריצות , זה אולי קצת מזמין יותר ממסך 7 סטנדרטי שכבר רואים היום בהרבה רכבים ומסך גדול במיוחד עשוי למשוך תשומת לב לא מבורכת. תחשוב על זה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על התגובות חברים.

עם כל הכבוד ל1 באפריל, זה חלום כבר זמן רב, שידעתי כי במוקדם או במאוחר אבצע אותו, והגיע הזמן.

אעשה קצת סדר.

התקציב באמת קצת מנופח, אולי יתר על המידה, אך אינני רוצה לקחת סיכונים מיותרים, הן מבחינת כח העיבוד, הן מבחינת הנפח, הן מבחינת האיכות. גם כך אני עדיין חושש מעט.. ולכן עופר אתה צודק, ניתן לגלח בנקל כמה אלפים ועדיין להשאר עם אפליקציה מכובדת ביותר.

אל תשכחו שהטמעת המסך בקונסולה המרכזית איננה ענין של מה בכך ותעלה לי בהתאם.

מאידך, ארוויח מעט על מכירת ה HU [על הפרוססור עדיין זה לא הוחלט].

לגבי הבולטות של המסך, הקונסולה מספיק גדולה כדי שזה לא ייראה מוזר, ו7" נראה לי מעט קטן מדי. או שאני צריך להגדיל מספר במשקפיים?:-D בכל מקרה חתכתי קרטון בגודל 10.4" והדבקתי בקונסולה, זה לא נראה חריג מדי.

לגבי האפשרות להתקנה נשלפת צריך לחשוב על כך עדיין ולהתייעץ עם יוסי alpine.

גורל, אני לא מפחד מאובר-קיל, בייחוד לאור העובדה שההפרשים לא גדולים מאד.

אם אאלץ לשלם בהפחתה ממשהו על מנת להשתמש במארז ייעודי, אוותר עליו. יש דברים חשובים יותר. ממילא זה לא דבר שיראו.

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה נוח לשלוף כל פעם משהו בגודל של לפטופ...

הייתי חושב יותר לכוון של התקנה עם פאנל מסתיר כמו שיש לך על הפרוססור.

וכמובן - לדעת איך להתנהג בהתאם עם כזאת מערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קבל קצת השראה..

http://www.mp3car.com/vbulletin/hardware-development/122619-wungun-pics-bench-bleeding-water-cooled-carputer-almost-finished.html

אישית אני חושב שכדי לעבוד עם CENTRAFUSE, עם המקשים הגדולים שלה אין צורך במסך גדול יותר מ 7". מסך גדול זה אומנם מגניב אבל בהתחשב בשימוש, בעלות בתועלת ובצורה של הקונסולה ביום שתרצה להחליף רכב (והיום הזה יגיע..)-- אין לזה יותר מדי טעם.

מה עם הכרטיס ? זה יהיה ה RME, WAVIO, D2X, X-MERIDIAN ?

וכדי לסכם, אין טעם במסך גדול שכזה אבל אני אומר אם כבר 10.4, אז למה לא 12 ? (ההבדל באלכסון הוא מינורי ויש מסכי מגע 12 שתומכים ב FULL HD.. -יש לי אחד כזה מובנה במארז בבית ORIGENAE S21T)

יש בחור ב MP3CAR שהשתמש ב SHELL החיצוני של מחשב TABLET (מסך ומעטפת) ויצר לעצמו מעין DOCKING STATION בדשבורד כך שהוא עוזב את הרכב הוא לוקח את המסך איתו

...CASKA for life

פורסם

אני עד עכשיו לא מבין מה הבעיה בלקחת מארז HTPC קטן ולשים בו את החלקים במקום לקמבן ולחתוך איזה קופסא מברזל?

פורסם

יורי, למארז HTPC הרבה פאמים יש פאנל שליטה מנופח שלא צריך אותו, והוא גם בולט קצת פה וקצת שם.

להבדיל מבניה קאסטום שהיא מדוייקת לצרכים

פורסם
יורי, למארז HTPC הרבה פאמים יש פאנל שליטה מנופח שלא צריך אותו, והוא גם בולט קצת פה וקצת שם.

להבדיל מבניה קאסטום שהיא מדוייקת לצרכים

למי יש תא מטען גדול זה לא אמור להפריע. עוד אופציה זה לקחת מכשיר וידאו ישן ולרוקן אותו ולשים במקום זה את רכיבי המחשב.

בכל מקרה אני עדיין מעדיף מארז מסודר - לא חסר מארזי low profile עם מאווררים של 60\80 ממ שנותנים קירור סביר.

קאסטום זה טוב אם יש לך ידיים טובות ואתה מבצע עבודה נקיה.

פורסם

אז אתה מסודר.

אבל יש לי המלצה אחרת..

אתה בוודאי מודע לכך שבתקציב הזה אתה יכול להרכיב CAR PC סטנדרטי יותר (בשביל ה FLAC, האופטי וה GPS) ולצרף לו איזה H900 מחו"ל..

כך אתה נשאר עם מערכת וורסטילית מאוד ועם עיבוד אודיו מקצועי שלא לוקח כח עיבוד ו/או תלוי במחשב בכלל.

הספק שלך צביקה הוא בהחלט במקום. אומנם אני כבר בפנים וכשהמערכת שלי תיגמר (באיזשהו שלב..) יהיו בה כמה הפתעות שעוד לא נראו פה, אבל זה לא פשוט, לא חף מבעיות ולא מתאים לכל אחד (לי זה לא מתאים !! - יותר מדי התעסקות בחומרה, פחות מדי התעסקות באודיו שזה לדעתי מה שחשוב)

...CASKA for life

פורסם

^^ אז הרווחת. :) לי קשה מאוד לראות מארזים מחוררים בצורה חובבנית עם 20 אזיקונים ודבק חם ברכבים שיושב בהם ציוד ברמה הכי גבוהה.

מארז HTPC טוב צריך לעלות בסביבות 600 שקל, ואל תשכח את הפלוסים כגון: מסילות לCD + HDD, גומיות למניעת רעידות, זרימת אוויר טובה יותר שתוכננה על ידי היצרן.

• תוכן חדש...