Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזבו את המחשב...

מי שם לב שיש לו שם DVD פיוניר 525 ו 535?

רק על המכשיר מגיע כפיים (-:

לי יש 525

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

צביקה, כל הכבוד על ההשקעה והמחשבה !, באמת אחד הפתרונות היעילים ביותר להיתמודד עם כמות המוסיקה שיש לנו (חולי מערכות) ברכב.

יש לי שאלה קטנה שאולי תבאס אותך,

מה עם כל החוקיות של מסך כזה גדול בדשבורד? לא יצאו תקנות נגד כל ה2DIN ויותר, ואמרו שרק במקרה וזה GPS מובנה מהיצרן אז זה חוקי?

פורסם

חיבור של צג קדמי מכול סוג שהוא אינו חוקי למעט, בקרה של הרכב או ניווט!

תמיד ניתן להעביר למצב GPS לפני שהשוטר רואה, ניראה אותו מוכיח אחרת....:evil:

פורסם

החוק אוסר הצגת סרטים בזמן נהיגה

GPS ומוזיקה אין בעיה

מניסיון עשרות פעמים נעצרתי לביקורות אצל שוטרים מעולם לא אמרו לי כלום

פורסם
בבקשה תקנה 28א' בפקודת התעבורה:

28א. (א) ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג, יותקן ברכב מנגנון לניתוקה בהיות הרכב בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה התצוגה כאמור.תק' (מס' 6) תשס"ט-2009

(ב) האמור בתקנת משנה (א) לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכב או על מערכות תצוגה בכלי רכב המשמשים את משטרת ישראל או את שירות הביטחון הכללי לצורך מילוי תפקידם או את צבא הגנה לישראל למטרה ביטחונית.

(ג) על אף האמור בתקנה זו, רשאי השר ליתן היתר להפעלה למטרה בטיחותית של תצוגה הנראית לנהג גם בעת נסיעת הרכב, ובלבד שהתצוגה אינה מחייבת צפייה רצופה בה והנהג ברכב שבו מותקנת תצוגה כאמור קיבל הכשרה לשימוש בה תוך כדי נהיגה.

//////

פורסם

על אף האמור בתקנה זו, רשאי השר ליתן היתר להפעלה למטרה בטיחותית של תצוגה הנראית לנהג גם בעת נסיעת הרכב, ובלבד שהתצוגה אינה מחייבת צפייה רצופה בה והנהג ברכב שבו מותקנת תצוגה כאמור קיבל הכשרה לשימוש בה תוך כדי נהיגה.

כלומר, כל דבר שאינו סרט, ניתן לצפייה.אני בספק אם שוטר יטריד מישהו על התצוגה של RR או CF...

מה שכן, הלך הרעיון של להתקין PS2 באוטו, אפילו הנוסע לא יכול לשחק.:?

פורסם

(ב) האמור בתקנת משנה (א) לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכב

בקיצור, סקין נורמאלי שלא כלל אנימציות ודברים מוזרים

אין סיבה שתהיה בעיה

רכבים רבים מגיעים עם דאבל דין מהחברה היום

פורסם

גורל ידידי, תתחדש על השלמת החתימה שלך [עיצוב יפה.. :-)], או בעצם תתחדש על המגבר לטוויטרים, הג'נסיס סטריאו 60.

בחירה מצוינת.

פורסם

גורל -

מזל טוב - תתחדש ותהנה, אני מקווה שסוף סוף יצא לי לשמוע את התתקנה שלך.

לגבי הנושא של CARPC והחוקיות שלו - אין עם זה שום בעיה באמת, בארה"ב היום כמעט לכל רכב יוקרה סטנדרטי (ויש שם רכב יוקרה כמעט לכל דורש) יש CARPC מובה בתוך הרכב עם מערכת 4WAY מובנית גם כן.

ברוב הרכבים האלו המערכות מאפשרות GPS, מוזיקה, רדיו, מצלמת רוורס עם עמודות סטייה שאומרות כמה אפשר לנסוע אחורה וכמה צריך לסובב את ההגה ולאיזה כוון.

כל עוד שלא רואים סרטים - באמת אין שום בעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בארה"ב

גם לא חייבים להתגייס לצבא, וגם שאתה מגיע לגיל פנסיה הקיצבה שלך באמת מאפשרת לך לחיות, וגם אין מס מוגדל על רכבים מתוצרת מקומית, וכו' וכו' וכו'

ברוכים הבאים ישראל 2009 :)

• תוכן חדש...