Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי (שוב) לקחת רכב ליסינג ואני מתלבט בין הרכבים הבאים:

מאזדה 3, פורד פוקוס, טויוטה קורולה (גיר אוטומטי ולא רובוטי), יונדאי I30

היום יש לי מאזדה 3 שנת 2006 (ליסינג).

אני אציין את הדברים שאני אוהב/שונא ברכבים שאני מכיר מהרשימה:

המאזדה 3 נוחה לי ואני מאוד אוהב את הפנים של הרכב, קצת קשה להכניס עגלת תינוק לתא המטען, הבנתי שהדגם של 2010 אמור להגיע בסביבות ספטמבר - האם שווה לחכות ?

בפוקוס אני יודע שאין משענת ליד בין המושבים הקדמיים - אני לא בטוח שאני יכול להסתדר עם זה, בקשר לזה שאומרים שהיא כבדה - זה לא מפריע לי

בטויטה הבנתי שיש רק 4 כריות אויר לעומת הפוקוס והמאזדה עם 6, בנוסף מטריף אותי ששני החלונות האחוריים הם לא חשמליים (אני תמיד פותח שמאל קדמי וימין אחורי)

איך מחליטים ? :roll:

תודה רבה.

ניר

פורסם

אנחנו בדיוק הזמנו קורולה חדשה אוטומטית כי ההורים שלי פשוט מאוהבים בקורולה.

המאזדה 3 החדשה צריכה להגיע לארץ במאי לפי מה שאני יודע. בנוסף צריכה להגיע בקרוב המגאן החדשה שגם יכולה לתת פייט רציני בשוק הליסינג (במידה ואין לך בעיה עם הגיר ה"חכם" שלה).

אם אתה יכול לדחות את ההחלטה אז שווה לחכות עוד קצת כי באמת כל מה שיש היום בשוק לא מציאה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מבין הרכבים שהצעת הייתי הולך על הפוקוס היא נוחה בהרבה מהמאזדה ה"קשה" תא המטען גדול יותר והכי חשוב היא ברמת הבטיחות הטובה ביותר. החסרונות הם שהרכב ירגיש לך פחות זריז מהמזדה{לא שהמזדה מטוס} והפוקוס דגם די מיושן מה שמתבטא בעיקר בעיצוב והחומרים בתא הנוסעים ובאבזור.

פורסם

פוקוס אחרי מתיחת פנים נראת הכי רעננה מבין כולם וגם עדיפה בטיחותית.

מאזדה 3 החדשה לא תגיע לליסינג לפני שכל המלאי באילת יעלה על הכביש. לדעתי זה יקח בערך 10 חודשים נוספים.

מגאן חדשה גם לא תגיע לארץ השנה.

כך שאין מה לחכות.

I30 יכולה להיות אופציה מעניינת עם אין לך בעיה עם גודל הבגאז'

לאחרונה יצא עידכון תוכנה לטויוטה והיא כבר לא בועטת לך בתחת בהחלפת הילוכים אבל עדיין יש צורך להסתגל לגיר.

היא גם תהיה הכי חסכונית בין כולם וזה נהיה רלוונטי גם לליסינג בימי המשבר.

• תוכן חדש...