Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים "ירוקים" בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מספר כתבות על מכוניות חשמליות (לא היברידיות) באירופה ובארה"ב, שם הנושא מאד מפותח, יש פורד F-350 חשמלי ואפילו רכבים עוד יותר גדולים.

מישהו יודע אם יש מכוניות חוקיות כאלה בארץ? ואני לא מדבר על המיזם של אגסי, שעדיין בהקמה...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

יש בארץ את הפיאג'ו פורטר. רכב חשמלי למהדרין. http://www.motocar.co.il/article/9612.aspx

חוץ מזה, אני לא חושב שהנושא הזה עד כדי כך מפותח בארה"ב. לפעמים הכתבות בערוצים הזרים גורמים לזה להראות כאילו מחר בבוקר כולנו זורקים את המכונית המזהמת שלנו ועוברים לחשמל. בפועל היום הזה עוד די רחוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בארץ יש גם אוטובוסים ירוקים של אגד, סגולים ואדומים יצאו משימוש (אולי פה ושם יש עדיין בודדים).

מבחינת מכונית חמשלית אני יכול רק לדמיין אילו שדות אלקטרומגנטיים יהיו שם. בארה"ב עשו בדיקה וגילו שלמכוניות היברידיות רמת קרינה חריגה (הייתה על זה כתבה בוואלה ונתתי לינק בפורום).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא חושב שבזמן הקרוב ניראה בישראל רכבים ירוקים באמת .

היה אפילו את הטוסטוס החדש הזה (שהוא חשמלי מלא) שהוא טוב יותר מכל טוסטוס בעל מנוע רגיל (הן מבחינת ביצועים והן מבחינת כל הקטע ה"ירוק") ופשוט לא רצו להעביר אותו בגלל שטיות בסיגנון "הכבל לא מתאים לקן הישראלי" (וגם את זה הם שינו ועדיין לא נתנו להם) ,כל זה בגלל בירוקרטיה .

פורסם

הטוסטוס החשמלי החדש מוגבל לכמה עשרות קילומטרים במקרה הטוב ולמהירות מקסימלית של 50 קמ"ש. כל קטנוע 50 סמ"ק מהשנים האחרונות מספק ביצועים עדיפים בהרבה.

הטכנולגיה הזאת צריכה להתפתח עוד לא מעט, במיוחד בנושא המצברים, עד שיהיה אפשר להחליף את מנוע הבעירה הפנימית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא חושב שבזמן הקרוב ניראה בישראל רכבים ירוקים באמת .

כבר יש!!!

פז'ו 107 עם מנוע 1.0, סקודה פאביה דיזל 1.4 וכו' - הם ירוקים מאוד.

אם אתה מחפש רכב עם 0 זיהום - אז זה סיפור אחר........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...