Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים -דעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של קנווד 2 יציאות

ויש לי עוד אחד של לנזר 1000 וואט 4 יציאות

ואצל חברי ם יש מותגים כמו רוקפורד ואודיו באן וכאלו--ואצלם בדוק ששומעים יותר איכותי

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

נו ו ....

בדקה מולם דבריםאחרים שאתה ישר אומר שלאנזר הכי טוב ?? ...

לפי שהלכת וקנית את הלאנזר שלך בדקת אולי יש משהו יותר איכותי במחיר שקנית אותו ?? ?

חבל שלהטעת אנשים כי לך יש אותו ואתה מרוצה ממנו כי לא שמעת דברים אחרים ...

יובל

פורסם

ניראה לי שהוא בדרך כלל לא שולל את האחרים אלא רק ממליץ על הלאנזר מתוך כוונה טובה שמי ששאל יצא מרוצה ואין בזה כל רע....אני צודק\טועה?אבל אם הוא בא בקטע של לשלול אז זה לא במקום כי יש הרבה סוגים\היצע ואי אפשר לשלול את הכל בגלל שאתה מרוצה מדגם אחד של חברה מסויימת....

פורסם

בחנתי את הרוקפורד וכל אלו הגעתי למסקנה שהם יותר טובים חזקים ואיכותיים!

אבל עשיתי שיקול כזה שאומר שעל האוטו של ההורים לא שווה לי להשקיע, לכן החלטתי לשמור חלק מן הסכום למערכת באוטו שיהיה שלי! אני מתכנן לקנות מזדה לאנטיס או הונדה סיויק ושם הולכת להיות המערכת שמפורטת בחתימה שלי!

תהנה!!!!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אתה מודע להשקעה שאתה הולך לשים על המערכת שאתה מתכנן עליה?.....

אתה יודע כמה עולה רק ההד יוניט שרשום אצלך?....תבדוק אחי שלא תתאכזב מדובר פה בסכום נכבד....

פורסם

הבחור לא שלל אל אמר " ברור של לאנזר ... "

בוא לא נכנס לוויכוח מיותר אני תמיד או לכול מי שרוצה לקנות משהו תמיד לשמוע ורק אחר כך להסיק מסקנות :D

גם עם זה מגבר של RED SOUND :shock::D

יובל

פורסם
הבחור לא שלל אל אמר " ברור של לאנזר ... "

בוא לא נכנס לוויכוח מיותר אני תמיד או לכול מי שרוצה לקנות משהו תמיד לשמוע ורק אחר כך להסיק מסקנות :D

גם עם זה מגבר של RED SOUND :shock::D

יובל

מסכים איתך 8)

• תוכן חדש...