Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני קניתי לא פריט אחד ולא 2 פה בפורום ואף פעם לא התאכזבתי, חבל שאתה

שולל ישר בלי לבדוק לפחות את האופציה.

בסכום הזה קשה לי להאמין שתמצה משהו יותר טוב

אלי

אני יודע שרכישת מגבר יד 2 משתלמת מבחינה תקציבית אבל אתה לא מכיר את הבנאדם שמוכר לך את זה,אתה לא יודע מה עבר על המגבר,ואין לך דרך לבדוק אם המגבר שאתה קונה יחזיק לך מעמד הרבה זמן,אם הוא טוב או משהו כזה....

אז זה מונע ממך אתה מעדיף משהו עם אחראיות מחנות.

פורסם
מגברים מיד 2 אני לא ארכוש כי אני לא בטוח בהם.

לא מכיר את הבנאדם יכול להיות שימכור לי מגבר שהכל נראה סבבה

אחרי שבוע לא יעבוד לי.

אני יודע שרכישת מגבר יד 2 משתלמת מבחינה תקציבית אבל אתה לא מכיר את הבנאדם שמוכר לך את זה,אתה לא יודע מה עבר על המגבר,ואין לך דרך לבדוק אם המגבר שאתה קונה יחזיק לך מעמד הרבה זמן,אם הוא טוב או משהו כזה....

אז זה מונע ממך אתה מעדיף משהו עם אחראיות מחנות.

תעשה קצת שיעורי בית לפני כן, תראה במי מדובר, מהי הסטורית ההודעות שלו, מה תוכנם, האם הוא מוכר, משתתף במפגשים וכו'.

סך הכל אנשים כאן לא יאבדו את המוניטין שלהם.

אני חסכתי אלפי [!] שקלים ברכישות של ציוד יד שניה כאן בפורום, אף פעם לא התאכזבתי. להיפך!

זה פועל גם הפוך. שבוע שעבר מכרתי כאן סט של מורל הייבריד אוביישן, לאחר יומיים פרסום. סט בן חצי שנה שנמסר לרוכש המאושר כמעט באותו מצב שנרכש, ארזתי אותו עם כל העטיפות והאריזות בצורה מושלמת ובאהבה..:-D

פורסם

אין ספק שכל אחד מעדיף לקנות חדש

אבל אתה יכול לקנות מגבר משומש מאנשים אמינים בפורום שלא עושים קומבינות

יש גם כאלה שמוכרים מגברים שעדיין יש להם אחריות- מגברים כמעט חדשים במחיר נמוך יותר ממה שקנו, ככה שיצא לך דיי משתלם

כמו שהחבר'ה כאן אמרו- תחשוב גם על האפשרות הזאת

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

התייעצתי עם אחד שהוא אבא של חבר שלי שעובד בחנות של מערכות

והוא הסתכל על הסאב שלי שהוא 2 סלילים של 2 אום

ואמר לי שהמגבר הזה :

http://best4car.co.il/pl_product~400600369~9~8.htm

ליטינג אודיו הספציפי הזה יתאים למערכת.

המגבר ליטינג אודיו B2.350.1 + RCA למערכת + עבודה ב-900 שקל עם אחראיות גם לשנה.

זה משתלם לי ?

פורסם
אם אתה לא קונה יד 2 אאז זאת האפשרות הטובה ביותר (מבחינת תקציבית).בישבילך לך על זה..

כבל RCA , 50 ש''ח משתלם?

ומזה הכבל ה-RCA הזה?

הוא אמר לי שהוא יחבר לי אותו למערכת משהו כזה...

ומבחינה תקציבית זה משתלם אבל השאלה המגבר הזה הוא מגבר טוב? שיחזיק מעמד?

פורסם

גם הלייטנינג הוא אפשרות טובה

מה גם שהמחיר משתלם לך אם זה כולל גם עבודה

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

כן שמעתי את שניהםם. ולפיי דעתי כמו שאמרתי כבר הליטינג יותר טוב....שאת דעתי אתה לא חייב להסכיים איתי או לקבל זאת. אתה שמעת את שנים שאתה מעדייף את המאק?.

פורסם

לא רק ששמעתי את שניהם, גם שמעתי כמה וכמה דורות אחורה, הרבה, עוד כשהיית בעריסה ואף לפני כן.

אם אתה לא יודע אל תדבר שטויות, ועל תטעה אף אחד.

היתרון היחידי של הלייטנינג הינו במחיר. לא בעוצמה ולא בצליל, יש כאלו, אתה כנראה בניהם, שזהו הפקטור

היחידי שקובע.

לסאב הזה, לפי נסיוני הוא לא יספיק, אולי לקצת רעש.

גם המאק גבולי אך יעשה עבודה טובה פי כמה.

אלי

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אז אתה לא ממליץ על הליטינג אודיו?

• תוכן חדש...