Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכיבת בוקר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעוררתי חצי שעה מוקדם מדי, אולי הגוף שלי הרגיש שזה הולך להיות כל כך נחמד. יושב על המחשב קצת על הבוקר לראות מה נסגר עם תוצאות הכדורסל מהלילה... ומשם הופ גילוח צחצוח ויורד למטה. מוריד את הכיסוי רק לגלות שהאופנוע יבש לגמרי אחרי גשם קליל בלילה. כבר חיוך עולה על שפתי...

עולה למעלה זורק את הכיסוי במקום הרגיל מעיל, כפפות וקסדה והופ למטה. מתניע את האופנוע... קצת צ'וק והוא מתעורר לחיים. האופנוע מפמפם בשקט בשקט... הרעש שהיה עד לא מזמן (חור באגזוז) איננו... רק צליל חרישי של מנוע עובד. מתלבש ועולה על הבייבי והופה לנסיעה. בסיבוב עליה מרוקח לאיילון צפון איזה שרייד מונעת ממני להנות ממנו כמו שצריך אבל לא נורא... באיילון מזגזג בין הפחיות ואז בירידה לכביש 5 בואכה פ"ת איזה לנדרובר חושב שהוא יודע לנסוע מהר... ושוב צריך לסגור את המצטערת באמצע סיבוב.

משם עד בואכה מחלף ירקונים זיגזוג מהיר בין פחיות באופק השמש עולה בין העננים... לא שמש מסנוורת אלא כזו שמאירה את הדרך כמו באור כתום חמים.

לא הספקתי להנות כמו שצריך מהדרך והנה הגענו לפ"ת. עובר באיטיות ליד השב"חים שעומדים בכניסה לעיר ונכנס למשרד.

כאלה נסיעות עושות לי את היום.

עזוב אותי מפוקוס - מוקוס דמיו-שמיו או כל פחית אחרת אין אין אין אין כמו אופנוע.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם
התעוררתי חצי שעה מוקדם מדי, אולי הגוף שלי הרגיש שזה הולך להיות כל כך נחמד. יושב על המחשב קצת על הבוקר לראות מה נסגר עם תוצאות הכדורסל מהלילה... ומשם הופ גילוח צחצוח ויורד למטה. מוריד את הכיסוי רק לגלות שהאופנוע יבש לגמרי אחרי גשם קליל בלילה. כבר חיוך עולה על שפתי...

עולה למעלה זורק את הכיסוי במקום הרגיל מעיל, כפפות וקסדה והופ למטה. מתניע את האופנוע... קצת צ'וק והוא מתעורר לחיים. האופנוע מפמפם בשקט בשקט... הרעש שהיה עד לא מזמן (חור באגזוז) איננו... רק צליל חרישי של מנוע עובד. מתלבש ועולה על הבייבי והופה לנסיעה. בסיבוב עליה מרוקח לאיילון צפון איזה שרייד מונעת ממני להנות ממנו כמו שצריך אבל לא נורא... באיילון מזגזג בין הפחיות ואז בירידה לכביש 5 בואכה פ"ת איזה לנדרובר חושב שהוא יודע לנסוע מהר... ושוב צריך לסגור את המצטערת באמצע סיבוב.

משם עד בואכה מחלף ירקונים זיגזוג מהיר בין פחיות באופק השמש עולה בין העננים... לא שמש מסנוורת אלא כזו שמאירה את הדרך כמו באור כתום חמים.

לא הספקתי להנות כמו שצריך מהדרך והנה הגענו לפ"ת. עובר באיטיות ליד השב"חים שעומדים בכניסה לעיר ונכנס למשרד.

ובדיוק היום הנשיא הוציא את הבננה לטיול...ואכן..תענוג.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

כבר לימדו אותי רבותי את הסיבות להנאה שרבה של רכיבה לאחר הגשם, מעבר לאספלט הנקי השקע הברומטרי שנשאר לאחר הגשם עושה את זה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

לזגזג בין כולם, לחלוף על פני העצבנים בפקק של הבוקר, לקלוט איזו כו#$ת שמתאפרת תוך כדי נסיעה, להקפיץ את הלב של הנהג עם היד על החלון...

תענוג צרוף!

:D

פורסם
לזגזג בין כולם, לחלוף על פני העצבנים בפקק של הבוקר, לקלוט איזו כו#$ת שמתאפרת תוך כדי נסיעה, להקפיץ את הלב של הנהג עם היד על החלון...

תענוג צרוף!

עכשיו תנסה לשלב את זה ברעש של המפלט של הסופר שלי...

כל בוקר :lol:

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

זאת הסיבה היחידה שהאזרח ממהר לצאת בבוקר מהבית, ולנסוע לעבודה.

זו הסיבה שאני ממהר לצאת בבוקר ומשתדל להגיע לעבודה אחרי סיבוב בכביש בית גוברין בית שמש ומשם חזרה לחולדה ולעבודה. אין כמו הבקרים האלה.

פורסם

תענוג צרוף!

ואחרי זה אתם מתעצבנים ששונאים את האופנוענים וחושבים שכולם בהמות?

שצריך לעשות פרסומות ברדיו לחפש את "האיש עם הקסדה"?

שאופנועים נתפסים כדבר מסוכן, שרק אנשים עם חסך ילדות צריכים?

:evil:

תן לי להניח שאתה רק מתלוצץ... :lol:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

תענוג צרוף!

ואחרי זה אתם מתעצבנים ששונאים את האופנוענים וחושבים שכולם בהמות?

שצריך לעשות פרסומות ברדיו לחפש את "האיש עם הקסדה"?

שאופנועים נתפסים כדבר מסוכן, שרק אנשים עם חסך ילדות צריכים?

:evil:

תן לי להניח שאתה רק מתלוצץ... :lol:

אני רוצה להזכיר לך כמה דמויות מנהגי/נהגות ישראל...

הבחורה ששמה איפור תוך כדי נהיגה

הבחור שמחליט שלדבר בפלאפון בלי דיבורית תוך כדי החזקת סיגריה זה בסדר שהוא נוהג

הבחורה שמטפלת בילדה הקטן מאחור תוך כדי נהיגה באיילון

הבחור שמחליט שעכשיו הוא עוקף לא משנה מי מלפניו מאחוריו או מצדדיו

האדון שנזכר שבמחלף הזה הוא צריך לרדת רק מה... הוא בנתיב השלישי משמאל ויש עשר מטר עד היציאה.

:twisted:

להמשיך ???

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

השכן מרביץ לאשתו, מכבה עליה סיגריות, ואוכל בפה פתוח.

להמשיך?

(ואז זה יצא כאילו הדברים הרעים שאני עושה לא כ"כ רעים, תורת היחסות,

אריק אנשטיין :wink: )

אגב מההודעה שלך עולה משהו מאד מעניין:

כל נהג שאניו

א) בחורה

ב) מעשן

ג) אב

הוא נהג אחראי ועירני :?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

לצערי לא מעט רוכבי דו"ג נוסעים בצורה שמסכנת בעיקר את עצמם מדובר בהרבה שליחים למיניהם (מצטער בפני מי שהכללה פוגעת בו)

וכל מיני שחושבים שעם אופנוע אפשר ליסוע איך שבא לך

לעומת זאת יש הרבה שנוסעים בזהירות (ועם דו"ג אפשר גם לזגזג בזהירות) ובצורה בטיחותית ביותר

כל זה על פי מה שאני רואה ביום יום בזמן שאני יושב בתוך ה"פחית"(במיוחד בשבילכם)

אני מאוד מקווה וגם מאמין(מקריאת הפורום מידי פעם) שחברי הפורום רוכבים בדך השניה שהזכרתי

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

בוקר, מניע את האופנוע לאחר 4 ימים ללא רכיבה. הדיסקים הספיקו להתכסות בשכבה דקה של חלודה. נוסע רגוע נותן לאופנוע להתחמם, כמה בלימות חזקות לנקות את הדיסקים. עומד ברמזור לידי גרנד דינק. ירוק, נותן גז והפקינג דינק משאיר אותי מאחור. עוזב גז והאופנוע נבלם חזק מהרגיל. פאק, מה הפעם. טוב, נעצור בצד נבדוק. תוך כדי האטה גלגל אחורי ננעל. מעביר לניוטרל מנסה להזיז את האופנוע עדיין האחורי נעול. ננעל הבלם האחורי. מפריד עם מברג את הרפידות מהדיסק כדי שתהיה קצת תנועה של הגלגל ויאללה אחורה פנה למוסך.

איזה סיפתח לבוקר.

אהה כן, תודה לשוטר על האופנוע שעצר לעזור.

פורסם
בוקר, מניע את האופנוע לאחר 4 ימים ללא רכיבה. הדיסקים הספיקו להתכסות בשכבה דקה של חלודה. נוסע רגוע נותן לאופנוע להתחמם, כמה בלימות חזקות לנקות את הדיסקים. עומד ברמזור לידי גרנד דינק. ירוק, נותן גז והפקינג דינק משאיר אותי מאחור. עוזב גז והאופנוע נבלם חזק מהרגיל. פאק, מה הפעם. טוב, נעצור בצד נבדוק. תוך כדי האטה גלגל אחורי ננעל. מעביר לניוטרל מנסה להזיז את האופנוע עדיין האחורי נעול. ננעל הבלם האחורי. מפריד עם מברג את הרפידות מהדיסק כדי שתהיה קצת תנועה של הגלגל ויאללה אחורה פנה למוסך.

איזה סיפתח לבוקר.

[\quote]

:shock:

מה קרה לקאליפר האחורי שלך??

ארבעה ימים וכבר תפוס?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

צירוף של הזנחה פושעת שלי עם בלאי בגומיות של הקליפר.

איזה סיפתח לבוקר.

[\quote]

:shock:

מה קרה לקאליפר האחורי שלך??

ארבעה ימים וכבר תפוס?

• תוכן חדש...