Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר להשאיל את אשתך?

לא !!:nono:

תתחדש!! נראה מגניב (למראת שאני לא מבין גדול בטרקטורים - בכלל לא) :oops:

אתה הולך לעבוד עליו ועל הפיאסטה במקביל?

איוון

הפיאסטה תמתין מעט. זה יותר מרגש. אבל גם עליה לא ויתרתי

יש כזה בגדרה, עומד במצב עגום, מניח שיתאים לחלקים.

חבר מהמושב משפץ כזה, והוא בעל ניסיון רב מאוד בשיפוץ טרקטורים ואדם נחמד באופן כללי. אם תתקע, מניח שתוכל להעזר בו בעצה וכו'.

שי

תודה, נמשיך בה"פ, בכוונתי להתייעץ בכמה שיותר מביני עיניין ויודעי פורשה

יורם - באם אשתך אמרה לך שמגיע לך - אז מגיעה לה פורשה 911 (ולך הקרקטור).

מפגש השפלה מברך אותך על פתיחת הפרויקט, שמענו בשמחה את הבשורה וכולנו מאחלים לך - בהצלחה.

מקווים שתעלה תמונות ממהלך הפרויקט ותתאר במלל את מעשיך.

תודה, היה נחמד מאוד לפגוש את כולם. מסתבר שיש דיי הרבה טרקטורים לחבר'ה מהשפלה. נראה שיותר אלמד מכם מאשר אלמד על הפרוייקט שלי.

זה לא אותו טרקטור שהיה במוזיאון טרקטורים בעיין ורד ?

זה לא מעין ורד. אבל שם ישנם 3-4 כאלו. אחד במצב תצוגה.

לטרקטור הזה יש יתרון מאד חשוב. מניעים אותו לעבודה בבוקר וגם עם מכבים אפשר לחזור אחרי חצי שעה והמנוע עדיין מסתובב:wink:

נכון. הבעיה הי שמשך הזמן שלוקח לדומם אותו שווה לזמן לוקח להניע ....:?

פורסם

יורם תתחדש. יופי של מילואים.

רן מהמוזיאון בעין שמר יכול לעזור רבות בנושא טרקטורים ישנים.

אוכל לפרט אם תרצה.

באחת התמונות שהעלת רואים אופנוע ירוק (נראה לי בלי כידון)

אני מעוניין בפרטים לגביו.

תהנה מהשיפוץ

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תתחדש על הרכש החדש, אני ממש מקנא.

לא הבנתי מה את הקטע של הכיבוי והנעה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

באחת התמונות שהעלת רואים אופנוע ירוק (נראה לי בלי כידון)

אני מעוניין בפרטים לגביו.

ישי

ישי, התבקשתי לא למסור כל פרט לגבי האופנוע ואני מכבד זאת. אומר רק שהוא לא למכירה.

פורסם
אהה כן , כי אני הייתי בטוח שהטרקטור הזה נדיר מאוד במדינה , ואגב פעם אחרונה שהייתי שם היה שם רק אחד כזה והוא היה במצב לא הכי מבריק (למרות שהוא היה פעיל מכנית).

בישראל בשני העשורים הראשונים הטרקטור היה מאוד נפוץ. אולם בצפון אמריקה הוא נדיר ביותר.

לפני זמן קצר היה אחד כזה באיביי, המוכר טען שהוא היחיד הידוע בארה"ב. גם אם המוכר הגזים מעט, בוודאות הם נדירים במדינות רבות בעולם שבהן לאמריקאים היתהן הגמוניה שיווקית.

פורסם

לא הבנתי מה את הקטע של הכיבוי והנעה ?

בגלל, שיש לו בוכנה אחת, וגלגל תנופה גדול וכבד מאד, כדי לשמור על היציבות וכח של המנוע כזה לכלי שעובד קשה!

יורם, תתחדש, נראה כפרוייקט מאד מעניין! אצל אספן אחר ראיתי אחד כזה בשלבי שיפוץ מפורק לגורמים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני חייב לשמוע את הדבר הזה עובד! :twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בהצלחה יורם!

שתסיים נעשה לו השקה במפגש השפלה :-)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...