Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום בנסיעה שמתי לב שהרכב מקרטע מעט, כאילו עובד על 3 בוכנות. פעם כן ופעם לא.

בדקתי את זה וגיליתי שהכבלי הצתה שלי בעלי קרעים, ממש חתכים כאלו קטנים כמו של סכין.

בעקבות כך בורח לי ניצוץ חשמל, יש 2 כבלים פגועים, הכבל הראשי (פג'ו קרבורטור) והכבל של הבוכנה השלישית, עכשיו איך ניתן לסדר את זה? דבק? איזולרבן? תודה מראש.

פורסם

אם החתכים בקצוות אתה יכול לחתוך מעט מהכבל ולנעול לו סנדלים חדשים או לכווץ עליו את הסנדלים הישנים. (Been there done that)

אם במרכז אתה יכול להשתמש באיזולירבנד שמתאים לחשמל, לא אידיאלי אבל אפשרי. (Been there done that)

והאפשרות הטובה מבין כולם: קנה כבלים חדשים! (Been there done that)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לקנות חדשים זה קצת בעייתי, אלו כבלי הצתה של BERU הזמנתי במחנות וזה נשלח אלי בדואר רשום בתוספת תשלום מחיפה לשדרות, אין לי עוד 250 שקל לזורק באוויר עכשיו על זה.

אבל תודה, ננסה את האיזולרבנד.

פורסם

האיזולירבנד לא מומלץ בכלל! מסוכן לך, ולמערכת החשמל ברכב.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

בינתיים ממליץ לך לתקן עם איזולירבנד.

אצלי עשיתי את אותו הדבר ולא הורגש הבדל במעבר לכבלי הצתה חדשים לאחר מספר חודשים שנהגתי עם האיזולירבנד.

יש לציין שאצלי היה חתך קטן יחסית, ושבכל מקרה לא לחסוך באיזולירבנד כך שלא תהיה יותר בריחת ניצוץ.

• תוכן חדש...