Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרי, לא יודע איך זה בקרוסים אחרים אך הקרוס של מורל מאפשר לחבר שני ערוצי הגברה אליו ככה שערוץ הגברה אחד מזיז את הוופר והשני את הטוויטר והמיד יחד. האפשרות השניה היא לעבוד דרך הקרוס באופן פסיבי לחלוטין אבל זה נראה לי פחות מעניין.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אהה אז לפי מה שהבנתי אם יש לי מגבר 4 ערוצים חזק ואיכותי אני יכול לבשני ערצוים להגביר את הוופרים ובשניים האחרים להגבר את הטויטר והמיד?

פורסם

ואיך בדיוק אתה חותך את הטוויטר ואת המיד בנפרד כשהם מחוברים יחד על אותה היציאה?!

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

פסיבי זה פסיבי. קרוס פסיבי כמו MX33.3 יודע לחלק את כל טווח התדרים לשלושה אלמנטים. ככה שאפשר לחבר את כל שלושת האלמנטים לאותה היציאה בדיוק כשם שאתה מחבר בקרוס פשוט שני אלמנטים לאותה היציאה.

ה-MX33.3 יודע גם לקבל הגברה ב-BIAMP ככה שמגבר ארבעה ערוצים מגביר כל קרוס בעזרת שני ערוצים נפרדים. ערוץ אחד לוופר, וערוץ אחד מחולק ע"י הקרוס לטוויטר ולמיד.

חפש באתר של MOREL את חוברת ההפעלה של הקרוס ותבין.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
כשהאלמנטים על אותם היציאה???

לא נראה לי הגיוני

כל העניין של קרוס פאסיבי הוא כמה אלמטנים באותה יציאה

פורסם

לפותח השרשור. כן אתה יכול לעשות את זה עם קרוס אובר שתומך ב3 WAY. במקום שיהיו רק יציאות WOOFER וTWEETER אז יתווסף לשני אלה גם MIDRANGE ואז יש לך מערכת 3 WAY

אל תשכח שאתה צריך פה מגבר חזק.

• תוכן חדש...