Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

החלטתי לעבור לרכב חסכוני יותר מהאימפרזה 99 שיש לי היום.

אני מחפש משהו פחות או יותר באותו תקציב (נגיד 35K) אך עם דרישות מעט שונות: חסכוני בדלק, יחסית חזק ביחס למנוע הקטן (אני נוסע גם בחיפה/כרמל לפעמים), ביטוחים וחלפים זולים.

היות וכבר בעברי הייתה לי פונטו (דור ראשון) והייתי מרוצה יחסית, אשמח גם הפעם לחזור לרכב הנ"ל, בגרסת הELX עם ה80 כ"ס.

מה שכן, אני כמעט ולא מוצא אנשים שמוכרים את הרכב הנ"ל באתרי יד 2... באיזור בצפון לפחות.

האם יש "מתחרה" אחר שגם אותו אולי כדאי לי לחפש ולא דווקא להנעל על התת דגם הספציפי הנ"ל שמי יודע מתי אמצא אותו? (שהיה עד עכשיו בידיים פרטיות בלבד וגם מאיזור הצפון - כי אני מהקריות).

אשמח לקבל עוד רכב או שניים עם מפרט ומחירון דומים לרכב הנ"ל שהם גם מתאימים לדרישות שלי עד כמה שאפשר.

ובנוסף, אשמח ואודה לכם מאוד אם תרשמו לי יתרונות וחסרונות/נקודות חולשה של הרכבים הללו.

תודה רבה.

8)

פורסם

אני לא בטוח שהמעבר הזה ישתלם עבורך.

אם האימפרזה שלך במצב טוב וכמות הקילומטרים החודשית שלך נמוכה (ואפילו ממוצעת), החיסכון יהיה קטן מאוד אם בכלל קיים. עדיף להישאר עם האימפרזה ו"לספוג" את העוד כמה ליטרים האלו בחודש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתחדש, את הנעשה אין להשיב.

היתה לי ספייס ומאוד נהנתי ממנה, בתחום החסכון היא מצטיינת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...