Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאתה טועה דורון, אף אחד לא ביקש להתאגד ביחד, מכוניות השרירים הם חלק מתרבות בארה"ב וגם

באירופה יש להם אוהדים.

הם בשלהם ואספני רכב בשלהם, אבל שם התרבות אחרת, אם נלך על הקו שלך, בגלל שיש מועדון גדול של חובבי

מוסיקה קלאסית שמשלם דמי חבר, ישמיעו ברדיו רק מוסיקה קלאסית...

חוק המרוצים מנסה כרגע להעביר חוק שיאפשר לבנות רכב מרוצים בארץ בצורה חוקית, המשמעות שינוי מבנה, שנוי הספק המנוע, ועוד דברים רבים וטובים, האם חוסר שייכות מועדון השרירים לז'אנר המרוצים, ימנע מהם להינות מחוק זה,

או במקרה הרע עלול לפגוע בהם? ומי ידאג שלא יפגע האינטרס של המועדון שלו אם הוא לא יהיה חלק מהתהליך עצמו? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יכול לספור ממתי שבא לך....:fist:......

יש בטח הרבה מה ללמוד ממך בהקמת מועדונים ללא טעויות...

אמת, אתה יכול לקחת את מועדון החיפושיות כמודל.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

דורון אני לא מבין ממה אתה כלכך מתפלא?!

ברור שתראה רכבי שרירים ספורט חיפושיות ועוד כי אלו המועדונים שהגיעו ונתנו שאו ונוכחות מדהימה באירוע.

לא תראה קונטסה קורטינה וכו כי המועדון שלך הוזמן לאירוע אבל סירב להשתתף (לפי מארגני האירוע) ושאני חושב על זה גם במפגשים של המועדון שלך לרוב בוחרים להבליט את הפרארי יגואר ורולס רולייס וקאדליקים ענקיות ופורשה , הרכבים שציינת בדרך כלל נדחקים לפינה לטובת הנוצצים.

מוזר שאתה אומר שאין קשר בין רכבי שרירים לאספנות.. זה כמו להגיד שהגיפ שלך מקמו בשטח\שדה קרב ושאין לו ערך אספני בשיט.

שרירים\אספנות\טיונר\דריפט הכל הגדרות כמו "עדות" שורה תחתונה רן צודק ביחד בשיתוף פעולה אנחנו יותר חזקים , זה בסדר וזכותו של מועדון החמש לא להשתתף בפעילות של הגוף הזה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
כמה שאתה טועה דורון, אף אחד לא ביקש להתאגד ביחד, מכוניות השרירים הם חלק מתרבות בארה"ב וגם

באירופה יש להם אוהדים. תקרא את מה שכתב קובי "kobyiso: "רן,במקום לסמוך על מועדון החמש שיעשה את מה שאת חוזה או מיחל לו פשוט תעשה את זה בעצמך

אני אישית אעזור לרתום את כל המועדוני הרכב הגודלים והנחשבים בארץ לעניין ואפשר לעשות גוף אחד גדול שמאגד את כולם

אתה ממש לא צריך את מועדון החמש בשביל זה...

תראה איזה כמות של אנשים אדירה וכמה כוח יש למועדוני הרכב (חסרו במפגש עוד כמה מועדונים )"

הם בשלהם ואספני רכב בשלהם, אבל שם התרבות אחרת, אם נלך על הקו שלך, בגלל שיש מועדון גדול של חובבי

מוסיקה קלאסית שמשלם דמי חבר, ישמיעו ברדיו רק מוסיקה קלאסית...אכן, יש את רשת א. למוסיקה קלאסית בלבד ואתה משלם אגרה לרשות השידור. אבל יש לך את האופציה להאזין לתחנות אחרות....:wink:

חוק המרוצים מנסה כרגע להעביר חוק שיאפשר לבנות רכב מרוצים בארץ בצורה חוקית, המשמעות שינוי מבנה, שנוי הספק המנוע, ועוד דברים רבים וטובים, האם חוסר שייכות מועדון השרירים לז'אנר המרוצים, ימנע מהם להינות מחוק זה,

או במקרה הרע עלול לפגוע בהם? ומי ידאג שלא יפגע האינטרס של המועדון שלו אם הוא לא יהיה חלק מהתהליך עצמו? - רן

כאן אתה מדבר על כאלה שרוצים מרוצי מכוניות. זה ז'אנר נפרד. נכון, אולי גם חברי מועדון ה5 יהנו מפירותיו ולא ירחיקו עד קפריסין להתחרות עם מכוניות עתיקות. אבל זה לא הזרם המרכזי במועדון, גם לא זרם דקיק. כל אחד היה רוצה לראות מירוץ, אבל להשתתף עם ה"ענתיקה" הפרטית שלו, זה כבר סיפור אחר. בינתים, מספיק לנו של מי גדול ומבריק יותר:wink:.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
אהבתי תגובה של חבר מועדון שאמר לי היום שדמי החבר למועדון החמש הם דמי החבר שהוא הכי אוהב לשלם.

25 ש"ח לחודש זה לא סוף העולם!

שלום oldcar,

אני ממליץ לך לעבור לגור במרכז, מחיר חברות במרכז הינו רק 20 ש"ח לחודש. (אם כי, נראה לי שגם בצפון...).

אגרת החברות במועדון החמש עומדת מזה שנים ע"ס של 240 ש"ח לשנה.

המועדון שלך הוזמן לאירוע אבל סירב להשתתף (לפי מארגני האירוע)

זה בסדר וזכותו של מועדון החמש לא להשתתף בפעילות של הגוף הזה.

היי קובי,

להבהרה בלבד, וללא רצון להשתתף בחגיגה הכללית של השרשור,

מועדון החמש לא הוזמן להשתתף באירוע.

יום טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אמת, אתה יכול לקחת את מועדון החיפושיות כמודל.

כמודל לטעות אם הבנתי נכון?...

אני לא חושב, שזה המקום או הזמן לפתוח את סיפור מועדון החיפושיות, ומעבר לכך אין לי עניין אישי איתך,

אתה הופך שירשור לגיטימי למתקפה אישית ואני בוחר שלא להשתתף.

אתה רשאי לחשוב ולעשות מה שבלבבך, אין לי ספק שאתה חבר נאמן במועדון,

וגם נושא דמי החבר מעולם לא היו עניין עבורך.

אשמח ללמוד ממך כל דבר שיוכל להוסיף לנושא האספנות בישראל, וכפי שאמרתי לך בפרטי אתה מוזמן

למפגש בי-ם בשישי הקרוב, שתיה עלי! - רן

פורסם

דורון, שכתבתי להתאגד היתה הכוונה לצורך מפגש משותף.

קצת קשה לי להבין את המשתתפים בדיון, מוצעת כאן הזדמנות חד פעמית לנוכח הנסיבות, לנסות ולמנף

הזדמנות היסטורית לטובת שינוי מבורך בתרבות המוטורית בישראל.

ישנו חלון הזדמניות קטן, ובמקום 700 חברי מועדון, אני מציע להופיע עם כוח גדול פי עשרה ויותר לטובת קידום

האינטרס המשותף לכולם.

מחר שהחלון יסגר ומישהו יצטרך לשנס מותניים במטרה לשנות חוק כזה או אחר

בכדי לנסות ולהציל משהו, יבחר להציג זאת כהישג מרשים של המועדון.

וסבתא ננה היתה אומרת עליו: "חכם לא היה נכנס מראש למקום שפיקח הצליח לצאת ממנו"

מועדון החמש יוכל להיות מוביל השינוי ולתרום לנושא התרבות המוטורית בישראל, או לעמוד בשקט בצד.

השאלה היכן עומדים כלל חברי המועדון.

פורסם
שלום oldcar,

אני ממליץ לך לעבור לגור במרכז, מחיר חברות במרכז הינו רק 20 ש"ח לחודש. (אם כי, נראה לי שגם בצפון...).

אגרת החברות במועדון החמש עומדת מזה שנים ע"ס של 240 ש"ח לשנה.

היי קובי,

להבהרה בלבד, וללא רצון להשתתף בחגיגה הכללית של השרשור,

מועדון החמש לא הוזמן להשתתף באירוע.

יום טוב

אבי נוף.

אחת הסיבות שאיני מתקרב למועדון החמש הן אותם בעיות עליהם אתם דנים כאן,לא מתאים לי האוירה של הבאלגולס במועדון הזה.

פורסם

ברור שתראה רכבי שרירים ספורט חיפושיות ועוד כי אלו המועדונים שהגיעו ונתנו שאו ונוכחות מדהימה באירוע.

לא תראה קונטסה קורטינה וכו כי המועדון שלך הוזמן לאירוע אבל סירב להשתתף (לפי מארגני האירוע) ושאני חושב על זה גם במפגשים של המועדון שלך לרוב בוחרים להבליט את הפרארי יגואר ורולס רולייס וקאדליקים ענקיות ופורשה , הרכבים שציינת בדרך כלל נדחקים לפינה לטובת הנוצצים.

מוזר שאתה אומר שאין קשר בין רכבי שרירים לאספנות.. זה כמו להגיד שהגיפ שלך מקמו בשטח\שדה קרב ושאין לו ערך אספני בשיט.

שרירים\אספנות\טיונר\דריפט הכל הגדרות כמו "עדות" שורה תחתונה רן צודק ביחד בשיתוף פעולה אנחנו יותר חזקים , זה בסדר וזכותו של מועדון החמש לא להשתתף בפעילות של הגוף הזה.

מועדון ה 5 לא השתתף באירוע מאחר ולא היה לו מארגן.

כל זמן שלא קורה כלום, הכל טוב.

אבל אם חלילה היה קורה משהו ( תאונה, או חלילה אירוע ביטחוני ) ה "מארגנים" היו הראשונים שהיו נסים על נפשם.

ולמועדון ה 5 יש ניסיון רע במיוחד, ודי אם תזכיר את המילים "אירוע רידינג" בפני ותיקי המועדון.

באירוע 4 שנים ל CF נתן מועדון ה 5 תצוגה מכובדת ביותר, לא לפני שניסגרו כל ה "פינות" עם המארגנים.

זה שהיתקיים אירוע יפה ורב מישתתפים, משמח מאד ומראה שאנחנו בדרך לתרבות מוטורית, אבל מכאן ועד להקמת קבוצת לחץ שתפעל מול משרד התחבורה, הדרך ארוכה, ארוכה מאד מאד.

ומי שחושב שחקיקת תקנות רכב אספנות הגיעו בקלות, טועה ובגדול.

הנשמה פרחה לאלו שעסקו במלאכה, ומי שלא מאמין מוזמן לשאול את בני הספל או זמי לוין.

בינתיים, נכון להיום, מועדון ה 5 הוא הגוף היחיד שהצליח לשנות בחקיקה את המצב, וזה מפני שמועדון ה 5, עם כל הביקורת עליו, הוקם בצורה נכונה ועל יסודות בריאים.

אין זה אומר שלא ניתן להמשיך לשאוף להקלות נוספות שיטיבו עם אספני הרכב, רק שכדאי להבין שמכסת השתדלנות של ציבור חובבי הרכב קטנה למדי, ושיטת מועדון ה 5, שיטת ה "עוד דונם ועוד עז" הוכיחה עצמה היטב עד עתה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ללא מארגן או ללא אירגון?

אני בכלל לא בטוח שמועדון, עמותה רשומה וגוף מסודר רשמי כלשהו,

יכול לקחת חלק בארוע שנעשה ללא רישיון המשטרה, ללא אישור הנהלת איקאה,

וללא הצבת שומרים בכניסה לארוע המוני.

והכי חשוב, ללא אישור עיריית נתניה שמתנגדת בכל תוקף לקיום ארועים בשבת.

ודרך אגב קיבלתי כמה טלפונים ביום ראשון ששאלו אותי:

''עד איזה שעה היה הארוע באיקאה של מועדון החמש?''

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

בתור מישהו שראה הרבה איך פעל הוועד של מועדון החמש בשנתיים האחרונות, אני יכול להבטיח לכם שאם יהיה אירוע של גוף חיצוני מאורגן, שבו יזמינו באופן רשמי את מועדון החמש, לא יהיה היסוס לתת תשובה חיובית.

במקרה של המפגש של איקאה, לא היה מארגן, לא היה ארגון שעמד מאחורי האירוע עם כל האחריות החוקית והניירת הנכונה במשטרה. בנוסף, ההתארגנות הייתה ספונטנית ולא נשלח אפילו אימייל לוועד מועדון החמש.

אם כן, אני בטוח שהיו משתתפים.

מועדון החמש עובד קשה בשביל לתת לחבריו את מה שהם רוצים, ולאט לאט נעשים שינויים, חלקם פרי מאמצים של חברי הוועד, וחלקם בסיסם בהצעות של חברים.

זיכרו, לא אמורה להיות תחרות בין מועדונים, אלא שיתוף פעולה.

מה שאני רואה כרגע זו רק קטילה חד צדדית וויכוחים על בסיס אישי וסמי-אידיאולוגי, תוך התעסקות בשטויות.

רוצים לשנות את המועדון? תצטרפו.

אם אתם לא בפנים, אין זכות לבקר, בדיוק כמו שלחבר מועדון החמש אין זכות לבקר מישהו מFUEL SLUT או מIAROC אם הוא לא חבר בהם.

ביקור כן, בכיף, בואו אפילו נשב לקפה. ביקורת? רק אם אתם בפנים.

כמו שאמר אובמה בראיון שלו בשבוע שעבר אצל ג'יי לנו:

"אני מרגיש כמו באמריקן איידול, רק שכל השופטים הם סיימון קאוול".

פורסם

קובי הצגת הדברים שלך מגמתית ומטעה.

בתצוגה של מועדון החמש שהיתה לאחרונה בגרנד קניון היו רק שתי מוסטנגים עם מנוע 8 קטן. המכונית שפיזית היתה הגדולה ביותר היתה רובר שנת 47 עם מנוע 2 ליטר. כל היתר היו עם מנועים "קטנים" בין 900 סמ"ק ל 3500 היו מיני מינור, סוסיתא , טריומף, הילמן, רובר, אופל רקורד, מרצדס (ארבע צלינדר) ולארק (שש צילנדר).

לא היתה אף פורשה, קדילאק, פרארי, רוליס רויס.

אין ספק שבכל מקום שימופיעה "מכונית על" האנשים נמשכים לראות אותה. בדיוק כמו שמופיעה שחקנית ידועה נפוחת חזה...

אתם מלאי כעסים ואמוציות ורחוקים מהמציאות.

השירשור הזה מוכיח כי אין כלום מאחורי כל המלל חוץ מאגו מנופח של חלק מהכותבים.

תחזרו לשפץ את הרכבים ולטפח את המשופצים.

מי שרוצה להשתתף עם הרוב ולהיות חבר מועדון החמש מוזמן.

כל היתר, קבלו יסוריכם באהבה, (מגיע לכם להנות) ואל תפריעו לנו לחגוג!

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...