Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-W7 הרבה יותר חזק מה-IDMAX. משמיעה שלי עוצמה חזקה (כמו של ה-W7 לדוגמא) לא תקבל מה-IDMAX. אם אין עניין של תקציב, הייתי הולך על האבוק או 13W7 :twisted::-D גם איכותיים וברמה גבוהה, וגם כשיתחשק לך מידי פעם "לתת בראש" הם יעשו זאת, ובקלות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם תיבה פתוחה שמותאמת לפי הוראות היצרן אתה יכול להגיע לתוצאות SPL גבוהות עם הסאב אך לרב בעלי הסאב בונים לו תיבה אטומה על מנת לקבל דיוק ופאנצ' מירבי.

המלצה שלי היא להגיע למפגשים ולשמוע את הסאב ואז להחליט.

פורסם

לא קבלתי התיחסות לאיפה אני יכול לרכוש את הסאבים האלו בארץ

והסאב idmax זה של החברה או של הסאב

פורסם
לא קבלתי התיחסות לאיפה אני יכול לרכוש את הסאבים האלו בארץ

והסאב idmax זה של החברה או של הסאב

לא הבנתי את היציאה הזאת בכלל,מעליך צביקה נתן לך קישורים בהודעות פרטיות לאנשים,דבר איתם על איפה החנות שלהם.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אם זה מה שיש לך ברכב מקס? אז כן בהחלט סאב מרשים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

דיוק מפורטד? :roll:

מקס, שים אותו באטומה, ואז נראה מה הוא באמת שווה :-D (האבוק ו-13W7 שמעתי באטומות, והם הסאבים הכי חזקים שיש ברמה הזו, וכמובן איכותיים ומדוייקים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא אני מאוד התרשמתי שהסאב של מקס למרות הפורטד,מקס אולי באמת תעביר אותו לתיבה אטומה ונשמע.

פורסם

בתקציב הזה הייתי קונה W6 חדש ומונו יד שנייה 600RMS ב2אוהם לא צריך להיות יקר ויש לך סאב SQL מעולה, הטוב ביותר שלי יצא לשמוע, במידה ויש לך כבר הגברה כלשהי אתה מוזמן לשמוע אצלי את הW6 כי אין יל רכב כרגע אז תוכל למוע אצלך ברכב.

פורסם

תודה על העידכון,עד כמה שזכור לי היה לו גם קריפטון 12,יצא לי לראות את ההלון הכבד מאוד שלו.

פורסם

ההלון יהיה בנוי בשבת הבאה,ולמונו יש גם את כל הכסף,אם רוני יתן לי אחריות על זה שאני יתקין אצל רמי קאראדי אז תוך כמה שבועות אני אהיה מבסוט

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...