Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ליד מקום העבודה שלנו בתל אביב צבעו את הרחובות ב"כחול-לבן"..

אני לא גר בתל אביב, וברצוני לשאול אם יש הסדרים מסויימים לגבי החנייה בעיר?

האם ישנן הטבות לאנשים שעובדים בעיר? (יש אפשרות לרכוש תו חנייה "שנתי" או "חודשי" למי שאינו תושב העיר אלא רק עובד בה?)

אילו אפשרויות קיימות עבורי - ומה עדיף?

תודה

פורסם

אין שום הטבה ושום הסדר.

אתה יכול לשלם דמי חניה כחוק (איזיפארק, סלו-פארק, ראש כרות של חזיר על הוישרים), להסתכן בתשלום דוחות, לשלם על חניון או להגיע באוטובוס.

בהצלחה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתקשר לעירייה תברר, כי לפני כמה שנים כשעבדתי בת"א אמרו לי שאני יכולה להוציא תו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני משתמש בשירותי פנגו, תופס בהרבה יותר ערים מאשר סלו-פארק.

בחלק מהחניונים ניתן להגיע להסדר חודשי, מוזיל במקצת את העניין אם אתה בה בקביעות אם הרכב לעבודה יום יום.

פורסם
אני משתמש בשירותי פנגו, תופס בהרבה יותר ערים מאשר סלו-פארק.

בחלק מהחניונים ניתן להגיע להסדר חודשי, מוזיל במקצת את העניין אם אתה בה בקביעות אם הרכב לעבודה יום יום.

האם עלה בדעתך להגיע בתחבורה ציבורית:shock: ו/או ביחד עם חבר/שכן . טוב למי שלא נזקק למכונית במשך היום!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא עובד בת"א.

בעיר שאני עובד בה אין תחבורה ציבורית נוחה, שעות סיום העבודה לא קבועות (יש שעות נוספות וכיו"ב) כך שקשה להתארגן על שותפי נסיעה.

אם הייתי עובד בת"א ומכיון שאני גר בגוש דן, תחבורה ציבורית הייתה מעודפת בעיניי.

פורסם

ברוך הבא לתל אביב חביבי !

מכיר את הדילמה ומזדהה עם הבעסה, גם אני עובד בת"א.

כל החניונים באיזור שלי עולים באיזור ה-60 שקל ליום - לא משתלם. :|

רציתי לחנות ברחובות צדדיים שמסומנים באפור אבל רק לתושבים עם תו מותר לחנות שם - לא אפשרי. :-(

ביררתי לגבי מנוי בחניון והציעו לי מחיר "מציאה" רק 1500 שקל בחודש - לא שפוי. :shock:

חשבתי על לבוא באוטובוס אבל זה יצא לי 3 אוטובוסים הלוך ו-3 חזור - לא נוח. :?

חשבתי לקנות תווי חניה ולחנות בכחול לבן אבל בשעות שאני מגיע לעבודה הכל מפוצץ כבר - לא פרקטי. :x

אז בקיצור, אחרי חיפושים רבים מצאתי חניון ב-10 שקל בלבד ליום ! :-D

יש רק חיסרון אחד... החניון הוא במרחק 3 ק"מ מהעבודה שלי.

בחישוב מהיר קיבלת תוצאה של רק 200 שקל בחודש חניה + 6 ק"מ הליכה כל יום. גם זול וגם בריא !

(וגם די מגניב לעבור בדרך לעבודה דרך שכונת נווה צדק...)

אז שיהיה בהצלחה !

מצטער על עודף הסמיילים, הם פשוט עוזרים להעביר תחושות... :wink:

פורסם
אז בקיצור, אחרי חיפושים רבים מצאתי חניון ב-10 שקל בלבד ליום ! :-D

איפה החניון ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני גר בת"א. ויש לי עצה בשבילכם - אל תנסו אפילו. תחנו בחניון בכניסה לעיר (חנה וסע) ותמשיכו בתחבורה ציבורית/ מונית/ אופניים/ קטנוע. חבל על המאמצים, העצבים, והכסף. ככה זה בכל עיר גדולה בעולם, מכונית היא אמצעי התחבורה הלא-נכון.

אסף.

• תוכן חדש...