Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אז ככה הרכב הוא מרצדס שנת 2000 מנוע 2200 טורבו דיזל!

התקלה היא כך:בתחילת נסיעה הרכב ממש ממש כבד, והטורבו נכנס לפעולה רק ב 3000 סל"ד בערך,

במידה ואני נוסע במהירות שהיא מעל 130 קמ"ש שזה אומר לנסוע מעל 3000 סל"ד בהילוך חמישי, אז הטורבו מפסיק "לעבוד", ואז אני נאלץ לעמוד בצד לכבות את הרכב לכמה שניות , ושוב להניע! והבעיה תיעלם,ויכול להיות שתחזור שוב!

הרכב הינו מונית לשעבר שגמע 812000 ק"מ, בווסטגייט של הטורבו עשו קומבינה, איפה שיש מוט כיוון, אז הוא משוך על מצב פתוח וקשור!!

אז אשמח לדעת מכל בעלי הידע שנמצאים כאן, מה התקלה ברכב הזה!? למה הטורבו מפסיק לעבוד, ולמה הוא מתחיל לעבוד בסל"ד גבוהה?!

תודה

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

פורסם

כנראה שישנה בעיה במפעיל טורבו. בכל אופן רצוי לבצע בדיקה ממוחשבת באחד המוסכים המתמחים ברכבי מרצדס כדי לדעת מהו הגורם המדוייק לתקלה.

פורסם

ברור שיישנה איזושהיא תקלה בטורבו (ואתה גם מעיד שמשהו שם מקומבן) לך למוסך שמתמחה בשיפוצי של מגדשי טורבו - הוא ידע מה תקול ומה צריך להחליף (תכין כיסים עמוקים...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניסיון עם המרצדס שלי אני יכול רק לומר שזה לא בטוח מגיע מהטורבו , ישנם שני חיישני אוויר אחד שמופקד על ההספקים הנמוכים ואחד שנכנס לפעולה בהספקים היותר גבוהים , ברגע שאחד מהם מקולקל ההמחשב לא נותן לטורבו לעבוד ומכניס את הרכב למין מצב חירום והרכב פועל למעשה ללא טורבו .

אצלך כנראה החיישן שאחראי על ההספקים הנמוכים הלך ובגלל זה הרכב כבד מאוד בתחילת נסיעה , החיישן השני נכנס לפעולה בהספק מסויים ואז הרכב מתחיל לזוז ואז מגיע שלב שכנראה המחשב מכניס את הרכב למצב חירום כדי שלא ייגרם לטורבו נזק , מכאן גם ההסבר שברגע שאתה מכבה ומניע שוב אתה מאפס את המחשב והרכב חוזר שוב לאותו מצב שבו רק החיישן השני פועל.

בכל מקרה בדיקת מחשב תגלה את הבעיה בוודאות.

פורסם

יש שני חיישנים שם. שצריך להחליף אותם. או לנקות אותם. [אני מדבר על בדיוק אותו אוטו ואותו מנוע מניסיון!].

Only RWD

פורסם

תודה חברים על התגובה

אוקי אז ככה

נכון יש שני חיישנים.. שהם בצידי הרדיאטור, עם שניי צינורות ואקום ותקע חשמל כל אחד, האם אלה הם החיישנים?

אחד בצד הקרוב לטורבו ומחובר לטורבו השני מחובר ל EGR , האם אלה שני החיישנים?

עכשיו אצלי כנראה עשו קומבינה ב ווסטגייט, והם השאירו אותו על מצב פתוח וקשרו אותו, זה גם יכול להוות בעיה?!

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

• תוכן חדש...