Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיכננתי לקנות P2 ולא היה במלאי אז אמרתי טוב אם כבר באתי לא באתי סתם נקנה משהו יותר חזק כולה 120 שקל הפרש.

הסאב החדש שלי רוקפורד P312D4 נזק 700 שקל

קומפוננט מוראל פולס נזק 440 שקל

עכשיו המגבר שהיה לי לא יחזיק את שתיהם אז כנראה שאני יצטרך לצאת בנזק גם מגבר.

יש המלצות למונו שיכול להחזיק את הסאב+הפולס?

תודה לעוזרים.

פורסם

תמכור את הכל ותכסה את ה"נזק".

אתה נהנה מהמערכת הזו לא? - אז תנסה להראות קצת יותר חיובי - השקעה... לא נזק.

קודם כל תתחדש - רכיבים טובים סה"כ - סאב ממש טוב, בייחוד למחיר שלו. סט קדמי שאפשר להוציא ממנו תוצאות נהדרות למרות היותו הסט מהסדרות הפשוטות של החברה.

ואתה לא מחפש מונו שיחזיק את הסאב ואת סט הקומפוננט שלך אלא מגבר 4 ערוצים?

מה התקציב? אתה מוכן לקחת בחשבון יד שניה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי מביא או GTO1004ו

או ZX4500ו

זה תלוי כמה האתה מוכן להשקיע

הסאב שלך צריך 500 rms ולא סתם קנית אתה רוצה שיוציא 500 לא?.

לכן גם צריך מגבר טוב

נזקק..!

אין מה לעשות בשביל מערכת טובה צריך לשלם חביבי

פורסם

כן שהלכתי לקנות רציתי בכלל את הP2 ולא היה במלאי אז אמרתי לא נסעתי לפה סתם ולקחתי את הP3 ואז שהגעתי לבית הבנתי שהוא ממש חזק יחסית למגבר (JBL 60.4) שברשותי אז אין לי מושג מה לעשות...

וגם אני לא יכול למכור את המגבר ולקנות חדש למה הוא של אחי והוא לא מסכים.

פורסם

הסאב שלך הוא לא שני סלילים של 4 אוהם כ"א?

אם כן, אתה לא יכול לעבוד עם מגבר 4 ערוצים בגישור. רוב מגברי ה 4 ערוצים לא יציבים ב 4 אוהם גישור, עדיף וכנראה צריך לרכוש מונובלוק.

אגב, מונבלוק אמור לשמש רק לסאב, לפולס אתה יכול לרכוש מגבר 2 ערוצים. גם 2 ערוצים חלש יעשה את העבודה איתם כמו שצריך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי הדגם שהוא הביא הסאב שלו 2 סלילים של 4 אום כל אחד משמע התנגדות סופית של 2 או 8.

רק תיקון איתמר, רוב המגברים לא יציבים ב2 אום בגישור, ב4 כמעט רובם המוחלט יציבים.

פותח הת'רד,

אתה צריך לקנות מגבר מונו+מגבר 2 ערוצים.

מונו בשביל הסאב.

2 ערוצים בשביל הקומפוננט.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

ראיתי בנוק אאוט שהוא עולה 800 שקל לעומת זאת אנשים בחוות דעת רשמו שהם קנו אותו ב650 שקל כולל תיבה...

מה עושים?

פורסם

אם אתה מחליט בכל זאת להחליף את הסאב מאוד ממליץ לך עלID10 או 12 סאבים נהדרים שעושים עבודה מעולה+.

ד"א סאבים של ID מאוד נצילים אז כך גם את זה בחשבון שלא תצתרך הגברה חזקה ממש בשבילו.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

מה אתם אומרים אני חושב מחר לחזור לנוקאאוט להחזיר את הP3 ולקחת במקום קיקר CVR12 האם הוא שווה את הכסף?

פורסם

לא :roll:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא כדאי בכלל

שמע תגביר אותו בנתים עם מה שיש אם מה שאפשר

ותחסוך למגבר ואתה תראה איזה תמורה הוא יתן לך

אתה לא תתחרט לרגע שלקחת אותו מילה..!

• תוכן חדש...