Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושבת שאתה מגזים, ותשתמש במילים מחושבות יותר.

אין מדברים בגנותו של אדם מת.

יהי זכרו ברוך.

ל'

אכן הוא הגזים ואין צורך להגיד דברים כמו "טוב שהוא מת".

אבל חשוב מאוד "לדבר בגנותו" של הנהג חסר האחריות הזה, ולו על מנת להסיק מסקנות וללמוד איך אפשר למנוע מהאידיוט הבא למות באותה צורה. לא כל המת קדוש.

בחיל האויר עושים חקירה מאוד מאוד מאוד מעמיקה אחרי תאונות אויריות בהם נהרג מישהו (וגם בכאלה שבהם לא נהרג אף אחד). אף אחד לא נמנע מלחפור בכל פרט אחרי שהאיש מת. אם אחרי כל התהליך הזה אי פעם תתרחש תאונה זהה - זה יהיה כשל חמור של מערכת הפקת הלקחים.

אולי ניתוח פרופיל פסיכולוגי של כמעט-אבא בן 30 שהרג את עצמו יביא לתובנות מיהו סוג הבנאדם שרצוי שלא יחזיק בכלל ברשיון נהיגה ולא יותר לו לרכוש כלי רכב.

כשהייתי בן 17 הייתי עושה שטויות עם כלי רכב ממונעים, אבל בגיל 30 ועם הילד הראשון זה כבר מזמן עבר לי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל זאת אתפלא אם נהג האוטובוס ...אכן יצא בזהירות מספקת כשקיבל בירוק.

חיימי,

כמתנדב אני חייב לציין שטביעת העין הבסיסית שלך מפתיעה אותי לרעה.

תסתכל על עוצמת הנזק לטרקטורון, על ריסוק השמשה ע"י ראש הרוכב, על שובל הדם ומרחק הזריקה של הרוכב, פה לא מדובר באוטובוס שהתחיל בנסיעתו לאחר אור אדום אלא באוטובוס שכבר נוסע במהירות עירונית.

כן, אתה ממשיך בהרגלך לנסות לפגוע אישית,זה אוטומטית עושה אותך בר סמכא , אני ממשיך לא.

לא מעט תאונות ראיתי. עם לא מעט בוחנים דיברתי,קראתי דו"חות וצילומים שלהם.אם האוטובוס היה נוסע "במהירות עירונית" היה הטרקטורון מתחת לאמצע-סןף האוטובוס והבחור...לא היתה כאן דילמה אם היה/לא היה ניצל עם קסדה.(זוכר את הקטנוען בצומת יאזור עם הראש בקסדה 5מ' מהגוף?).

בלי להעלב ובלי לחפש פגיעות אישיות (שמעולם לא היו ולא נבראו) אני פשוט מקווה שאחרי הדין והדברים שלנו ואחרי שראית את הסרטון הפנמת שיש לך עוד דבר או שניים ללמוד על קריאת זירות תאונה.

התאונה אכן הייתה במהירות עירונית ולא ביציאה מהמקום ברמזור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אכן הוא הגזים ואין צורך להגיד דברים כמו "טוב שהוא מת".

אבל חשוב מאוד "לדבר בגנותו" של הנהג חסר האחריות הזה, ולו על מנת להסיק מסקנות וללמוד איך אפשר למנוע מהאידיוט הבא למות באותה צורה. לא כל המת קדוש.

בחיל האויר עושים חקירה מאוד מאוד מאוד מעמיקה אחרי תאונות אויריות בהם נהרג מישהו (וגם בכאלה שבהם לא נהרג אף אחד). אף אחד לא נמנע מלחפור בכל פרט אחרי שהאיש מת. אם אחרי כל התהליך הזה אי פעם תתרחש תאונה זהה - זה יהיה כשל חמור של מערכת הפקת הלקחים.

אולי ניתוח פרופיל פסיכולוגי של כמעט-אבא בן 30 שהרג את עצמו יביא לתובנות מיהו סוג הבנאדם שרצוי שלא יחזיק בכלל ברשיון נהיגה ולא יותר לו לרכוש כלי רכב.

כשהייתי בן 17 הייתי עושה שטויות עם כלי רכב ממונעים, אבל בגיל 30 ועם הילד הראשון זה כבר מזמן עבר לי.

אתה צודק לגבי התחקור אך המציאות של התחקירים כאן היא בדיחה, אם בתאונה כזו אין אשמים ואין מסקנות

אז מנגנוני הסקת המסקנות של משרד התחבורה והמשטרה לא שווים הרבה.

פורסם

אפשר לראות בסרטון את הרכב שלי (ברלינגו לבנה שנייה מהרמזור) .עכשיו אני מבין למה חשבתי שהוא ניסה "לחתוך" את האוטובוס , פשוט לא תארתי לעצמי שמישהו יתפרץ לצומת של כביש ראשי באור אדום.

מכיוון שהוא עבר מאחורי לא ראיתי אותו רק שמעתי את המנוע.

לגבי הכתם על הכביש- אשתי היתה הראשונה להגיע אליו ולנסות להגיש עזרה ראשונה,אבל לא היה מה לעשות.

אמנם הוא עדיין נשם אבל דימם מהפה והאף ומה שיש על הכביש זה דם עם איזה מגבונים או משהו כזה שהיא השתמשה בשביל לנסות לנגב לו את הדם. למרות שאמבולנס הגיע תוך שלוש דקות מרגע התאונה הבחור מת בידיים של אשתי.

לאף אחד לא "מגיע" למות בגלל עבירת תנועה, לבן אדם יש ילדים ואשתו בהריון !

שימו לב לכותרת שפתחתי איתה את השירשור ,כוונתי היתה- על עבירת תנועה אפשר לשלם בחיים!! כמובן שלא התכוונתי להתחיל להרוג עברייני תנועה.

פורסם

יהי זכרו ברוך, לא משנה מי אשם בתאונה, התוצאה מזעזעת בכל מקרה.

לא כול כך בטוח שקסדה הייתה מצילה אותו.

היה לי חבר שלפני 8-9 חודשיים עשה תאונה עם אופנוע והוא חבש קסדה אבל למרות זאת הוא נפטר כתוצאה מפגיעה בראש.

לפעמים קסדה לא מצילה חיים!!!

זה שאפשר למות גם עם קסדה לא מפחית מחשיבותה של חבישת קסדה.

החוק שלי הוא: אם אתה לא מעוגן לכלי הרכב שאתה נוסע בו (חגורה וכו'), אתה צריך מיגון לגוף (קסדה וכו').

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יהי זכרו ברוך, לא משנה מי אשם בתאונה, התוצאה מזעזעת בכל מקרה.

זה שאפשר למות גם עם קסדה לא מפחית מחשיבותה של חבישת קסדה.

החוק שלי הוא: אם אתה לא מעוגן לכלי הרכב שאתה נוסע בו (חגורה וכו'), אתה צריך מיגון לגוף (קסדה וכו').

למה אתה משקר D:

זה חוק צבאי

פורסם

אני בכוונה כתבתי "טוב שהוא מת" לא בכוונה לפגוע... אבל אם היו מתייחסים לאותם חוליגנים כמו מחבלים מתאבדים אז אולי אנחנו היינו מתעוררים ועושים משהו... ומכפילים את תקציב משרד התחבורה, מחנכים כמו שצריך, אוכפים כמו שצריך ומלמדים נהיגה באופן רציני אז לא יהיו מקרים כאלו בעתיד...

אני מאזור הדרום וגם חטפנו קסאמים, וגם למדתי בספיר 4 שנים... וגם שם היו טילים, כמה מבצעים של הצבא + המלחמה האחרונה היו ב-8 השנים האחרונות? הרבה והרבה מאוד כסף הושקע שם... אם כל הצער שבדבר נהרגו במשך השמונה שנים אולי 15 איש ונפצעו מאות, ובאותם 8 השנים נהרגו בכבישי ישראל בערך 3000 איש ולמעלה מעשרות אלפי פצועים

אני לא בא לשפוט, רק לשים דברים בפרופורציה

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם
שימשיכו להתנהג כך נראה לאן יגיעו,אם רק היה מקשיב לחוקים,:evil:

ממש מסכן.

לא מסכן ולא נעליים. אידיוט! (הוא, לא אתה)

באינטרנט פורסם שמדובר בבחור בן 31 אב לתינוקת ונשוי.

מצער נקודה.

ולא משנה העבירה.

ירון

זה עושה אותו פחות אידיוט ופחות בן אדם שמסכן את כולנו? אין בי טיפת חמלה לאדם כזה.

אין מדברים בגנותו של אדם מת.

זו אחת הסיבות למה האנושות לא מתפתחת מהר יותר. פשוט כי לא מנתחים את האירועים וללמוד מהם, כדי לא להעליב מתים. הבן אדם היה חוליגן שנוסע במקום שאסור לו ועובר על המון עבירות תנועה תוך שהוא מסכן אנשים אחרים וגם את עצמו.

זה סוציומט מסוכן שירד מהכביש בצורה הכי גרועה שיש.

פורסם

אין לי בעיה עם אלו שמתפרעים בשטח. מבחינתי שיעשו מה שהם רוצים כי הם משפיעים רק על עצמם.

הבעיה היא עם אנשים שמצפצפים על כולנו, על הרצון של כולם לחיות בשקט ועל הביטחון האישי שלנו.

הבן אדם הזה היה אידיוט שלא כיבד אף אחד וקיבל מה שהוא ביקש.

פורסם
בריאו אין חגורה ? מה הקשר לקסדה ? ברכב פתוח צריך קסדה מהמצאת פקודות מטכל.

נכון, וברכב שאין בו חגורה. או שלא שמים חגורה מסיבה כלשהי אז אמורים לחבוש קסדה.

ברכב פתוח או בלי גג קשיח גם צריך קסדה בלי קשר.

פורסם
לא מסכן ולא נעליים. אידיוט! (הוא, לא אתה)

זה עושה אותו פחות אידיוט ופחות בן אדם שמסכן את כולנו? אין בי טיפת חמלה לאדם כזה.

זו אחת הסיבות למה האנושות לא מתפתחת מהר יותר. פשוט כי לא מנתחים את האירועים וללמוד מהם, כדי לא להעליב מתים. הבן אדם היה חוליגן שנוסע במקום שאסור לו ועובר על המון עבירות תנועה תוך שהוא מסכן אנשים אחרים וגם את עצמו.

זה סוציומט מסוכן שירד מהכביש בצורה הכי גרועה שיש.

אין לי בעיה ואני חושבת שזה נכון להקים ועדת חקירה כדי לנתח וללמוד מהטעות שהנהג/רוכב עשה על מנת להסיק מסקנות ולמצא מחדלים וטעויות שאולי יצילו חיים בעתיד.

אבל ברגע שקוראים לאדם אידיוט/מפגר ועוד מיני כינויים אחרי שהוא נהרג זה כבר עיניין שלכם, מכינויים כאלו אף אחד לא לומד כלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי זה באמת לא לעניין, אבל לרוע המזל זה תיאור מדויק של מה שהוא היה.

אם קשה לך לשמוע מילים קשות כאלה בהקשר של התאונה הזאת, בואי פשוט נסכים על כך שהוא היה מתאבד. הולך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אולי זה באמת לא לעניין, אבל לרוע המזל זה תיאור מדויק של מה שהוא היה.

אם קשה לך לשמוע מילים קשות כאלה בהקשר של התאונה הזאת, בואי פשוט נסכים על כך שהוא היה מתאבד. הולך?

בגדול מסכים איתך אבל נשמעו כאן ביטויים כמו טוב שהוא מת וכו', להם אין מקום.

• תוכן חדש...