Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי הבוקר באתר של פולקסווגן במחירון מיום 12/3/2009.

מחירי דגמי 1.6 ל' עלו ב-3K.

מחירי דגמי TSI 1.4 עלו ב-5K.

מחיר דגם TDI 2.0 עלה ב-5K.

בדגמי הטיגואן הדגם הבסיסי ירד ב-3K, האחרים עלו.

לא מצאתי מחירי שירוקו באתר.

bar72, מקווה בשבילך שאם החלטת על פולקסווגן, שהם היו מספיק הוגנים כדי לספר לך על ההתייקרות הצפויה.

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השירוקו עלתה ב7000 ש"ח . (דיי צפוי בהתחשב למחיר חדירה..)

כל הלקוחות שפתחו הזמנות לפני עליית המחיר ניתנה להם האפשרות לעשות אבטחת מחיר וכמובן שיידעו אותם!

גם בר צבי קיבל הודעה מוקדמת..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מחיר חדירה שירוקו

נמכרה במחיר אטרקטיבי שבו היבואן מרוויח כסף טוב

יש ביקוש , אז היבואן מעלה את המחיר ,למה לא? לא!!

פנה ליצרן ותדרוש תנאים נוחים יותר , כי אני הולך למכור כמויות גדולות יותר(כולנו יודעים שהעולם נמצא במשבר עמוק וזה כולל גם את פולקסווגן!)

ואז תוכל למכור במחירים הקודמים ובכמויות גבוהות בהרבה ועדיין להרוויח טוב, וככל שיהיו יותר מכוניות מסוגן על הכביש יש לצ'מפיון גם פרנסה לשנים רבות- מוסכים חלפים.

מה התירוץ לגבי גולף המוכרת, שער האירו שעלה ? איפוא היו הירידות כאשר שער האירו ירד.

אבל אצלנו רואים בקושי את יום המחר וכך אנו נראים. ועניין זה חל על רבים וטובים במדינה שהמוטו שלהם "הפריירים לא מתים הם רק מתחלפים"

שבת שלום

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ואני מבין שאתה יושב בהנהלת החשבונות ויודע בדיוק איך העסק מתנהל..

יורו עלה וגם דולר עלה - נכון. ויש לזה השלכה!

נ.ב: זה ממש לא מחייב שאם הרכב אירופאי אז החברה עובדת לפי יורו .. (יש הרבה השקעות ועסקאות שנסחרות בדולרים..).

נ.ב: גם אני לא יושב בהנהלת חשבונות ואין לי שמץ מה הרווח.

מעבר לזה - אף אחד לא מחייב אותך לרכוש. לא מתאים לך , על הכיפאק , שיהיה בהצלחה.

נ.ב 2: גם הגולף נכנסה במחיר חדירה (אותו מחיר כמו MK5 עם איבזור עשיר בהרבה ,גיר עדיף בהרבה, בטיחות ועוד..).

פורסם
אני לא זוכר שהדולר והיורו עלו בזמן האחרון בצורה דרסטית.

זה טבלה של חודש אחרון:

http://www.bankisrael.gov.il/heb.shearim/pict.php?table=_01&day=12&month=03&year=2009&period=30

וזאת טבלה של יורו - שים לב מינואר (הגולף MK6 החלה להימכר בינואר וגם השירוקו):

http://www.bankisrael.gov.il/heb.shearim/pict.php?table=_27&day=12&month=03&year=2009&period=90

פורסם
שניהם עלו, מי יותר מי פחות

ביום 1.1.2008 היה שער האירו 5.67 שער הדולר 3.86

ביום 1.7.2008 היה שער האירו 5.27 שער הדולר 3.38

ביום 2.1.2009 היה שער האירו 5.26 שער הדולר 3.78

כלומר כל שנת 2008 היו ירידות הן של האירו והן של הדולר.

האם מחירי המכוניות השתנו בהתאם? נשמח לקבל זאת מעומר.

לא ציפיתי לקבל התייחסות כמו לא מתאים לך אל תקנה. אתה כנציג מכירות צריך לעשות כל מאמץ שאני אקנה ולשכנע אותי למה לקנות ולא למה לא?

אולי קשור לתרבות האירגונית בצ'מפיון ( ראה בשרשור המתנהל כעת בנושא אי שביעות הרצון מצ'מפיון ).שם לא ראינו אף תגובה מצ'מפיון.

בכל מקרה אני קניתי כעת חדש ולא צ'מפיון. (ולא מהטעמים המוזכרים בתגובה כאן )

שבת שלום

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מעבר לזה - אף אחד לא מחייב אותך לרכוש. לא מתאים לך , על הכיפאק , שיהיה בהצלחה.

בהמשך למה שנכתב ראה מצב פולקסווגן בימים אלה ציטוט מ YNET מאתמול ( ולא רק הם )

גם אצל קונצרן פולקסווגן העניינים אינם מזהירים. הרווחים במהלך הרבעון האחרון של 2008 נפלו שם בכ-22% לעומת 2007, וההערכות יצרנית הרכב הן

להמשך מגמת ההאטה החריפה גם ב-2009. במהלך החודשיים הראשונים של 2009 נרשמה צניחה של כ-15% במכירות, אך למרות הירידה הברורה בהכנסות, יש נקודת אור אחת בפולקסווגן - הגדלת נתח השוק. האנליסטים בקונצרן הגרמני מעריכים כי ב-2009 תרשם ירידה של כ-25% בסך כלי הרכב הנמכרים, כך שאם ישמרו על ירידה דומה לזו שנרשמה מתחילת השנה, חלקם בשוק אכן יגדל. בכל מקרה, פולקסווגן אינה מהססת ומודיעה על פיטורי כ-16,500 עובדים בפסי ייצור בכל רחבי העולם. כל זאת, בניסיון להקטין הוצאות.

שבת שלום

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישראל שיהיה לך במזל טוב על הרכישה.

לשאלתך - כן המחירים ירדו במהלך 2008 ואפילו משמעותית!

חביבי - לא מתאים לך אל תקנה , אף אחד לא מחייב אותך ופה זה לא המשרד שלי!

אל תצפה ממני לתגובה רישמית מ"צ'מפיון" כי אני לא המודיע הרישמי שלהם לעיתונות או לא יודע מה ..

נ.ב: תודה על הביקורת הבונה לאיך לעבוד :roll:..

איפה היית כשהיפניות העלו מחירים כשהיין קפץ וכולם ציפו לירידת מיסוי בינואר?? :arrow:

פורסם

מה אכפת לי מהיפנים, כולם אותם גנבים , ידעים להעלות שהיורו עולה אבל לא לעדכן שהוא יורד, חוצמזה אתה שוכח שהוצאות ההובלה ירדה עם ירידת מחירי הדלק, כל השנה שעברה היו צריכות להיות ירודות מחירים דרסטיות בפועל כמעט ולא היה שינוי , ובכלל צ'מפיון ממזמן צריכה להתבייש במחירים שהיא מתמחרת את המכוניות שלה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש ביקוש , אז היבואן מעלה את המחיר ,למה לא? לא!!

תגיד לי היבואן התחתן איתך? הוא חייב לך משהו? זו חברה ממשלתית? איזו חוצפה יש לך להתערב בשיקולי הרווח והתמחור של היבואן :?

אם היה מדובר במוצר צריכה אחר כמו ג'ינס דיזל למשל גם היית נכנס למשרדי החשב ומבלבל לו את המוח בנוגע לתמחור?

פורסם

כרגיל חסר דוגמאות - מי ירים את הכפפה , ויציג מחירי רכבים מקבילים בבריטניה UK או בבלגיה .

+ הוספת המיסים הישראליים - כך נותנים מידע :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
תגיד לי היבואן התחתן איתך? הוא חייב לך משהו? זו חברה ממשלתית? איזו חוצפה יש לך להתערב בשיקולי הרווח והתמחור של היבואן :?

אם היה מדובר במוצר צריכה אחר כמו ג'ינס דיזל למשל גם היית נכנס למשרדי החשב ומבלבל לו את המוח בנוגע לתמחור?

צר לי שלא הבנת את מה שכתבתי.

חברה שלא מרוויחה אין לה זכות קיום. עיני לא צרה ברווחיה כלל וכלל.

אבל לא מקובל עלי, ומן התגובות פה גם לא מקובל על אחרים וטבים בפורום ,כאשר מחירי המטבע יורדים, ירידת מחיר המוצר אינה משתקפת בירידת מחיר דומה ורק כאשר היא עולה מיד עולה מחיר המוצר.

ההתייחסות של עומר הייתה שעליית המחיר נבעה מהבאת המחיר למחיר בו הוא צריך להיות, לאחר שלפני כן מכרו את המכונית במחיר חדירה, והבעתי את דעתי הפרטית שהגישה של צ'מפיון היא מוטעית, בכלל, ובימים אלה בפרט.

איני יודע מי אתה אבל מסגנון תשובתך אני מבין היטב מי אתה.

שיהיה לך שבת שלום

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...