Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקרונית לא חייב מגבר 5 ערוצים

אפשר לחבר את הקומפוננטים {אם תקנה 2 זוגות לקדימה +לדלתות מאחורה} בחיבור מקבילי ב-2 אום סטריאו

למגבר ,אם כך מבחינה תקציבית שקול 2 סטים של מורל טמפו +מגבר מאק אודיו ZX4500+מנחת גנסיס

פורסם

אז לא צריך לקנות קומפוננט שלם לדלתות מאחורה, הרי מספיק טוויטרים קדימה לא?

צריך רק את זוג המיד באס לדלת האחורית

ארהב יש 250 מיליון מכוניות לעומת 2 וחצי מיליון פה

ושם לא עושים כל שנה טסט לרכב

לבטל את הטסט לרכב!

http://www.atzuma.co.il/notest

פורסם

דעתי היא שמיקום רמקולים בדלתות האחוריות הוא מיקום פחות איכותי

אם הולכים עם מערכת עם סט קומפוננט אחד רצוי שהוא יהיה מקדימה.

אם הולכים על 2 זוגות רמקולים המיקום הרצוי של זוג הרמקולים האחורי צריך להיות לדעתי על המגש האחורי ברכב

בין אם זה עוד זוג קומפוננט או רמקולים 6\9.

מבחינה תקציבית שקול מורל טמפו מקדימה +6\9 מאחורה

פורסם

לדעתי גם לא צריך להיסחף להתקנה של 800 שח ,התקנה טובה של 3 הרכיבים הנ"ל צריכה להיות באזור 500 שח.

.

תשמע, אתה זאת כל פעם מחדש.

מבלי בכלל להבין מהי התקנה ומה כרוך בה, אתה נוקב במחיר מדוייק להפליא.

אתה חושב שב500ש"ח, יתקינו מגבר על פלטה מצופה בלבד,יעיבירו כבלי רמקול לדלתות עבור הוופרים, יעשו הגבהות לוופרים מעץ, על מנת שלא יגעו בחלון.

תוסיף על זה את עלות הכבלים שהם 5.5 מטר כבל 8G+2 זוגות RCA+כבל REMOTE+ כ15 מטר כבלי רמקול נורמלי של מינמום 1.5מ"מ ואת ההעברה שלהם, תוסיף בית פיוז.

זה אולי אפשר להקציב עם כבלים תוצרת טיזיביזי, או משהו דומה, במחיר הזה אתה לא תקבל כבלים אפיל לא באיכות מינימלית, שלא נדבר על עבודה -זוועתית.

800ש"ח על התקנה כזאת כמו שצריך, זה כבר מתחיל להשמע יותר נורמלי.

אבל 500ש"ח?, מאיפה אתה מנפיץ את זה?, "חברים מתקינים"??, בוא אני אתן לך להעביר כבלי רמקול של 1.5מ"מ בהונדה סיוויק, נראה כמה זמן זה יקח לך, וכמה היית לוקח על כזה דבר.

under construction..

פורסם

אני לא אתווכח איתך על הנושא הזה.

שהבחור ילך לאיזה מתקין שהוא רוצה ויקבל הצעה להתקנה של:

זוג קומפוננט קדמי

מגבר 4 ערוצים

מנחת גנסיס

ויחזור לפורום להגיד לנו כמה עולה התקנה כזו בשברולט אפיקה

פורסם

אין כאן מה להתווכח, אני מניח שיהיו שיבצעו זאת בפחות מ800 ואולי אף בפחות מ500, השאלה באיזה רמה העבודה תהיה.

בסופו של דבר אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו.

לפעמים 400 שח, מורכבים מ200 עבודה + 200 עלות דלי סופרגלו להדביק את כל מה שנשבר..

פורסם
אני לא אתווכח איתך על הנושא הזה.

שהבחור ילך לאיזה מתקין שהוא רוצה ויקבל הצעה להתקנה של:

זוג קומפוננט קדמי

מגבר 4 ערוצים

מנחת גנסיס

ויחזור לפורום להגיד לנו כמה עולה התקנה כזו בשברולט אפיקה

אתה מבין שאנחנו מנסים למנוע את העובדה שהוא ישלם קצת פחות אבל יקבל דרע'ק של עבודה נכון?

אני לא זקוק למידע "כמה עולה", אתה ההערכה הכספית אני יודע לעשות לבד.

ודבר שני, אם אתה לא יודע כמה עולה, ואתה רוצה שהוא יתקין ויגיד לנו כמה זה עולה, אז למה אתה מראש- נוקב במחיר מוחלט?

אתה יודע עם איזה כבלים ישתמשו? אתה יודע האם יעבירו חיווט בדלת או לא? אתה יודע האם יותקן המגבר על פלטה נפרדת או יוברג למושבים האחורים?

יעשו הגבהות או לא?

בקיצור, אתה לא יודע את הפרטים, אבל אתה נוקב במחיר שהוא גם נמוך בצורה מחשידה.

אז להבא, אם אתה לא יודע, אתה לא חייב לציין מחיר.

under construction..

פורסם

אני מעדיף לשלם 800 ש"ח ושההתקנה תהיה מקצועית...

אם יש המלצות למתקין מקצועי אשמח לקבל (אם לא על גב הפורום אז בפרטי)

תודה!

ארהב יש 250 מיליון מכוניות לעומת 2 וחצי מיליון פה

ושם לא עושים כל שנה טסט לרכב

לבטל את הטסט לרכב!

http://www.atzuma.co.il/notest

פורסם

ברור שיש, רק תבקש.. :)

כלקוח מרוצה מאד, שחוזר אליו שוב ושוב, פנה אל יוסי, חבר הפורום בכינויו alpine, מסדנת ההתקנות המקצועית ECA.

אתה מוזמן להכנס לגלריית ההתקנות המרשימה באתר האינטרנט של הסדנה ולראות עבודות שהוא ביצע:

www.ecaudio.co.il

• תוכן חדש...