Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב חדש. חשוב לי מאוד שיהיה אוטומט, זריז ומהנה לנהיגה ואמין.

אני יודע שקשה למצוא משהו כזה במיוחד במחיר שאני מחפש.

הדבר הכי קרוב למה שאני רוצה הוא המאזדה 3 5 דלתות 1.6 (חשבתי על 2.0 אבל הוא יקר יותר ב 10K ויהיה קשה יותר למכור אותו...)

הדבר היחידי שעוצר מבעדי לקנות אותו (מלבד זה שעכשיו יום שישי בערב :)) זאת העובדה שבעוד פחות מחצי שנה

מחליפים את הדגם. המתנה היא איננה אופציה מבחינתי.

מה אתם אומרים? לחפש משהו אחר (אולי יש הצעות), או שלקנות את המאזדה הזו לא יהיה נורא כל כך בעוד 3-5 שנים.

תודה לכל המשיבים!

פורסם

ה-3 תנחת בארץ בעוד פחות מחודשיים

לגבי מכירה של ה2 ליטר אתה לדעתי לא כלל, מדובר ברכב מאוד מבוקש, למרות שפער המחירים עם השנים בינו לבין הדגם 1.6 המאובזר מצטמצם.

אם אתה רוכש אחת חדשה תהיה מוכן לירידת מחיר חריגה עקב החלפת דגם.

אני הייתי מחכה עוד חודשיים

פורסם

לא כלכך הבנתי את זה, אבל במאזדה העלו מחירים של כלל הדגמים, וזה כולל את ה-3 היוצאת. אישית, אם הייתי רוצה להזמין אחת 2 ליטר חדשה (מהיוצאת), הייתי מתמקח איתם על המחיר (למרות שלא הצלחתי פעם אחת להוריד, אולי בזמן הזה אתה כן תוכל, כנראה בגלל שנשארו עוד מכוניות במלאי ורוצים "להעיף" אותם עם כניסת הדגם החדש).

אבל כמו כולם, הייתי ממליץ לך לחכות. אם זו לא אופציה מבחינתך, יש עוד הרבה אופציות חדשות כמו היונדאי I30, קיה סיד, B3 , טויוטה קורולה (אוטומטית חדשה), לנסר ואפילו סיויק (למתוח את התקציב ל-140). על כולן אתה יכול למצוא מידע בחיפוש שירשורים שונים בפורום. כולן בגרסא החזקה שלהן, פרט לקורולה שמגיעה (בארץ) 1.6 ליטר בלבד.

אלא אם כן אתה נעול על המאזדה, שזה כבר סיפור אחר :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...