Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של חבר שלי נגנב, אאודי A3 שנת 2001.

הוא בעל שנה רישיון ויש לו ביטוח מקיף שעלה לו 7000 שקל (נהג צעיר)

הוא הולך לקבל מחברת הביטוח את השווי של הרכב מינוס מה שנותר לו לשלם על הביטוח? מה בנוגע לרכב חלופי כרגע?

חברת הביטוח תקזז לו גם אחוזים על היד \ ק"מ? האם זה מתבצע לפי מחירון לוי יצחק?

ואיך חברת הביטוח יכולה לדעת כמה ק"מ היה לרכב?

דבר אחרון שאני רוצה לדעת, בעזרת השם כשהוא יחדש את ביטוח הרכב, האם יהיה עליו לשלם תוספת בפרמיה (לא משנה באיזו חברת ביטוח) מאחר ורכבו נגנב והוא תבע את חברת הביטוח? (או בקיצור האם דינו כדין מישהו שהמכונית שלו הלכה טוטאלוסט בתאונה?)

תודה רבה.

פורסם

מוזר, אם אני לא טועה הסעיף שעליו מקבלים הנחה \ העלאה בפרמיה הוא לא העדר תביעות ביטוח אלא העדר תאונות לא?

זה חוצפה שנשלם יותר על הפרמיה בגלל שגנבו את הרכב, בכל זאת בנאדם הלך והתקין מה שחברת הביטוח דרשה מכאן והלאה זו לא אשמתו, בייחוד אם הוא עובר לחברת ביטוח אחרת לא?

פורסם

טוב אני אנסח את זה ככה,

מישהו עם ניסיון דומה יכול לתת לי תשובה חד משמעית? האם על תביעת ביטוח בגין גניבת רכב יש עליה בפרמיה של הרכב בחידוש הביטוח?

פורסם

ההנחה היא על העדר תביעות ואם תבעת את הביטוח (מכל סיבה שלא תהיה) אתה לא זכאי יותר להנחה הזאת.

הגיוני, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...