Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי - 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יותר משנתיים, בעזרת הפורום הנהדר הזה רכשתי פונטו HGT יפה וצהובה ואני נהנה ממנה מאז. לאחרונה אני מתחיל להרגיש שאני צריך לעבור הלאה. נהנתי מאוד ללמוד לנהוג עליו בתור הרכב הראשון שלי, אפילו ברגעים הפחות נעימים.

אז בקשר למה שאני מחפש...

1. לא חייבת להיות האצ'בק, אני מוכן לשקול כל סוג רכב.

2. התקציב בסביבות 70K, לא חצוב בסלע.

3. תמיד רציתי לנסות טורבו, אז שיהיה טורבו.

4. יותר מ130 כ"ס, מספר הסוסים בפונטו כביכול, אבל לא יותר מידי, אני עם רשיון רק 3 שנים, אחרי הכל. אני עדיין רוצה להרגיש מהירות, ולדעתי אני נהג ה-ר-ב-ה יותר אחראי וזהיר משהייתי.

5. לא צריכה להיות חסכונית.

6. צריכה לפנק *קצת* (לא התחום של הפונטו כלל)

7. בקשר למראה, לכולם יש טעם שונה. אני לא בטוח מה אני רוצה, אבל אני יודע שאני רוצה חיוך אוטומטי כל פעם שאני מסתכל עליה. :-P בכל מקרה, אני אתייחס כאן בכל מקרה לגופו.

8. ידנית כמובן

9. מצידי שיהיה עם מושב אחד ובלי תא מטען, זה לא חשוב לי כלל.

בקיצור אני מחפש חוויה חדשה :)

תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי..איב...איביזה טורבו.

FR או קופרה 05-06 יעשו את העבודה יופי.

פוטנציאל מצויין לשיפורים ושנתון מתקדם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני עכשיו רכשתי רכב שנשמע שעונה בול לדרישות שלך, הקטע היחיד זה ירידה בשנתון.

פיאט קופה.

טורבו מאוד מפנקת, 195-220 כ"ס מבחינת מראה היא נראית מדהים, היא בטוח תעלה לך חיוך על הפנים כל בוקר.

אוטו בהחלט חוויה, אנחנו רכשנו את שלנו לפני שבוע ככה שאני לא יכול לפרט לך יותר מדי על האוטו כי אני לומד אותו לאט לאט.

אבל מה שאני כן יכול לומר לך שאם תמצא אחת שנשמרה היטב וטופלה בחום ובאהבה במקומות הנכונים, האוטו יתגמל אותך ולא יעשה לך יותר מדי בעיות, אבל אם לא טופל כמו שצריך, חבל לך על הזמן, תצטרך להשקיע הרבה.

פורסם

איביזה אפשרות ששקלתי כמובן, אני אחפש לנהוג באחת :) תודה

לומר לך את האמת? אני לא מת על המראה של הקופה, תהרוג אותי :p בכל מקרה אני מעדיף לא לקחת סיכונים מן הסתם, לא ברכב השני בכל אופן.

ועוד משהו, אני מאוד אוהב סיבובים (בטעם).

פורסם

על טעם ועל ריח... ;)

אז תחשוב על הקליאו ספורט MK2 אם אתה אוהב סיבובים.

הייתה לי אחת לפני הפיאט לתקופה של שנתיים, באמת שנהנתי מכל רגע עם האוטו, הרכב חזק בקו ישר ומצטיין מבחינת שילדה וניהוג.

האחזקה של הרכב למעט טיפולים מסוימים זולה.

מה גם שהיא תתאים לך הרבה יותר מהאיביזה אם אתה אוהב סיבובים.

פורסם

בתור אחד שהיה במצבך.. התחלתי בHGT ובדצמבר התחדשתי בקופרה 07

אני רק יכול לומר שבחים על האוטו. אין לתאר את התחושה של הטורבו ותגובת הדוושה (אחרי שהטורבו נכנס כמובן)

מבחינת פנים, אל תצפה להרבה כי בשתי המכוניות אין יותר מדי פרט להגה והילוכים. הענין היחידי ודובר עליו רבות פה.. אולי עדיף FR משופרת מאשר קופרה עם מתלים מאבן. בחודשיים האחרונים ירדו לי כמה שנים מהחיים תודות למצב הכבישים בארץ ומקולות שבקעו עקב מכסי ביוב שממלאים את כל הכבישים.

בכל מקרה בסכום שלך אין כמו איביזה.

אברה קדברה

פורסם

ת'אמת? אני לא כל כך נמשך לקליאו או לאיביזה. אולי אני צריך רכב שונה מהפונטו (האצ'). אני גם לא ממש מחפש פתיחות ודברים כאלה. אני רק יודע שהפונטו כבר לא חזקה מספיק, כבר הרבה זמן.

פורסם

הלוואי והייתי יכול להרשות לעצמי 156 בשנתון גבוה יחסית. הישנות יותר (00-01) שכן נכנסות בתקציב, מכוערות לדעתי.

אם מיאטה לא הייתה כל כך חלשה הייתי מזנק, זה רכב שהייתי גאה לקרוא לעצמי הבעלים שלו. אפילו עם המנוע החלש הרכב מאוד קורץ.

פורסם

קצת קשה לעזור למישהו שרוצה 4 גלגלים הגה ויותר מ130 כ"ס...

תרחיב יותר ברמת ההתנהגות שאתה מחפש,שנה,פוטנציאל שיפורים-קח בחשבון שאין הרבה אופציות בטווח המחיר הזה - על משהו תצטרך להתפשר.

אם פסלת את הקליאו רק על מראה ואת המיאטה על חולשה - סימן שאתה צריך להשאר בסיגמנט הה'צבק עוד קצת....מצטער!

עד שלא נהגת בקליאו ספורט או במיאטה עד לקצה - אין לך בכלל מושג ולו אפילו הקלוש ביותר מהי הנאת נהיגה.

מה שמובן כי הגעת מHGT שלא נותנת הרבה וישר אתה חושב \ קופץ על 200 כ"ס עם טורבו- סליחה אח שלו אבל זו מחשבה לא נכונה מבחינת הנהג שסיים את אקדמיית האטמוספריות בהצטיינות ושום דבר לא יכול להפתיע אותו - אז הוא רוצה ישר WRX או לאון...

כמובן שזו זכותך והכסף שלך -אבל יש בדרך דברים כמו בימר 320 ומעלה,כמה אלפות מדהימות (אבל מכוערות רחמנא ליצלן) שיכולות ללמד את הגב שלך דברים שהוא לא יודע:)

פורסם

אני באותה התלבטות,ולאחר חיפושים רבים האאודי A3 טורבו מסתמן כבחירה הטובה (בעדיפות לידני)

המון כח,ועדיין רכב מפנק מאוד ויוקרתי וכל זה על מנוע 1.8 טורבו מוכח וותיק ובעל פונטציאל לשיפור בעלות נמוכה יחסית

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תראה ה156 היא רכב נהדר ומאובזרת כראוי.

כמו כן נותנת תמורה מאוד גבוהה למחירה בשוק אשר התרסק.

הדגמים הראשוניים כוילו הארד קור ביחס לדגמים שלאחר מתיחת הפנים.

לנו הייתה 156 2004 ידנית ,אי אפשר לומר שהייתה רכה אך אם מעוניין בהתנהגות ספורטיבית הייתי "מקריב" ו"מתפשר" על המראה של הדגמים הראשונים שלה.

רוב רכבי VAG המוגדשים אמנם מציגים כוח,אמינות ופוטנציאל לשיפורים גבוהה אך לא מספקים את ההנאה שמספקת האלפא או הקליאו.

חוסר תקשור,שילדה וכיול שלא קרובים לאיטלקיה והצרפתייה המדוברת.

פורסם
קצת קשה לעזור למישהו שרוצה 4 גלגלים הגה ויותר מ130 כ"ס...

תרחיב יותר ברמת ההתנהגות שאתה מחפש,שנה,פוטנציאל שיפורים-קח בחשבון שאין הרבה אופציות בטווח המחיר הזה - על משהו תצטרך להתפשר.

אם פסלת את הקליאו רק על מראה ואת המיאטה על חולשה - סימן שאתה צריך להשאר בסיגמנט הה'צבק עוד קצת....מצטער!

עד שלא נהגת בקליאו ספורט או במיאטה עד לקצה - אין לך בכלל מושג ולו אפילו הקלוש ביותר מהי הנאת נהיגה.

מה שמובן כי הגעת מHGT שלא נותנת הרבה וישר אתה חושב \ קופץ על 200 כ"ס עם טורבו- סליחה אח שלו אבל זו מחשבה לא נכונה מבחינת הנהג שסיים את אקדמיית האטמוספריות בהצטיינות ושום דבר לא יכול להפתיע אותו - אז הוא רוצה ישר WRX או לאון...

כמובן שזו זכותך והכסף שלך -אבל יש בדרך דברים כמו בימר 320 ומעלה,כמה אלפות מדהימות (אבל מכוערות רחמנא ליצלן) שיכולות ללמד את הגב שלך דברים שהוא לא יודע:)

לא מחפש לשפר יותר מידי, אם בכלל. אני מחפש חווית נהיגה, אבל לא רק. לא אמרתי 200 כ"ס, רק טורבו, כי עוד לא נהגתי ברכב עם טורבו. קצת לא הבנתי מה אתה אומר בסוף...

שנתון גם לא חשוב. לא רוצה לשפוך כסף, אבל מי כן? אני אוהב דווקא דברים ישנים (יעידו הגיטרות שלי :) ) ואני מעריץ מושבע של משומשים, בכל תחום. בגדול, אני רוצה להשתדרג. רוצה משהו שונה, ומחפש הצעות :) נכון, אני מחפש רכב שיימשוך אותי אליו, אבל לא רק. נכון, אני מחפש רכב עם התנהגות טובה יותר, אבל לא רק. נכון, אני מחפש רכב עם יותר כוח, אבל לא רק.

אני פשוט חושב על קליאו ולא רואה את עצמי נוהג בה, או מוציא עליה כסף. עם כל הכבוד, זה אוטו מכוער. הצורה שלו דוחה אותי. מה אתה רוצה שאני אגיד? למה שאני אקנה רכב שאני לא אהיה 100% מרוצה ממנו? גם לא ממש רוצה WRX, או לאון לצורך העניין. נראות כמו צעצועים.

לפי מה שאני רואה, המיאטה יותר איטית מהפונטו... הלוואי ולא הייתה. אני לא מתכוון לקחת את הרכב למגרשים וכד', ובכביש חשוב לי שיהיה כוח. ואני לא פוסל כלום, בינתיים.

אני מוכן גם להוציא 80K בשביל משהו ששווה את הכסף.

נכון שאני בררן, בגלל זה אני מוכן להתפשר על השנתון. למה לי להתפשר על הדגם? אם אני לא ארגיש שהרכב שאני קונה הוא הרכב הנכון, אני פשוט אשאר עם הפונטו.

• תוכן חדש...