Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה סוברו אימפרזה שלבעל הרכב הקודם היה בה מערכת שכוללת מגבר סאב קומפוננטים וDVD

חבר שלי קנה את האוטו בלי המערכת אבל החיווט נשאר מישהו יודע כמה בערך עולה התקנה של מגבר וסאב במקרה כזה?

פורסם

תלוי איזה סאב ומגבר חבר שלך רוצה לשים, אולי החיווט יהיה "נחות" ביחס למגבר והסאב או שהכבלים עשו כבר את שלהם.. זה יכול להגמר ב300 שקל התקנה, ויכול

להיגמר ב900 שקל.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

לא הייתי משקיע על התקנה במקרה הזה הכול מחובר רק להחליף כבלים זה הבעיה מנתקים אחד מחברים אחד פשוט ביותר

פורסם

זה כבר משהו אחר

אתה יכול לשאול משהו שמבין לשאול איך ההתקנה נעשתה?.

זה שאלה כבר אם אתה מוכן להשקיע אני לא הייתי

חוץ מזה איך התקנה של כבלים יכולה להיות לא טובה זה לא שאתה משנה את המיקום של הרמקולים

רק חשוב לחבר אותם רחוק מכבלים של האוטו (מועבר בהם מתח גבוה שיוצר בעיה בשמיעה) חוץ מזה אני חושב שזה לא צריך להיות מסובך במקרה הזה..

תקפיד שהכבלים לא היו רופפים לא היה ליפופים בכבל שלא הסתרבל לך (הוא גם יכול להנתק)

אם אתה עדין מתעצל פוחד לעשות את זה בעצמך מחשש שתהרוס :p אתה יכול ללכת למתקין מערכות כול חנות מערכות ולשאול כמה יעלה

פורסם

אם התקנה היא בסדר ותקינה אז לא יעלה הרבה, באיזור 300-500 ש"ח

ובמידה והתקנה לא תקינה המחיר יהיה הרבה יותר גבוה, ויהיה תלוי בהרבה דברים.

• תוכן חדש...