Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר לשים בכביש 6.

זה אומר שפחות אנשים ינהגו דרך שם וזה יעשה בעיות למדינה, ויותר חשוב מזה, לחברה בעלת הכביש.

וכמו שיודעים, הממשלה לא אוהבת להכעיס אנשים עם כסף.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר הכל !!!

אפשר לשים בכל מקום,תיהיה סמוך ובטוח שיתחילו להפתיע אותנו ובנוסף יעבירו אכיפה ממקום למקום,אבל תאכלס באמת היגיע הזמן שירגיעו אותנו,ראית למשל איזה תוהו ובוהו היה היום בתל אביב ?

כל התאונות באשמת הנהגים וחלקם בשל מהירות מופרזת.

כדאי לנסוע לאט יותר !

אני מרוצה מפעילות המשטרה בנושא תאונות בארץ.

פורסם
כל התאונות באשמת הנהגים וחלקם בשל מהירות מופרזת...אני מרוצה מפעילות המשטרה בנושא תאונות בארץ.

טרול יקר :lol:.. אופס, סליחה! ציקי, אתה לא מתבלבל לרגע ולא מגזים בכלל...

תאונות הדרכים ימשיכו להתרחש כל עוד גורמים אלו ואחרים והציבור התמים שמאכילים אותו בכפית בסיסמאות ללא בסיס, ימשיכו לחפש את המטבע מתחת לפנס, להטמין את הראש באדמה ולהתעלם מהמציאות...

כמו כן, "פעילות המשטרה בנושא תאונות בארץ" רחוקה מלהשביע רצון, החל מהפעלת שיקול דעת וכלה בשל התנהלותה כמתואר בסיפא דברי לעיל.

פורסם

שלום מצמץ

למשטרה אין קשר עם תאונות דרכים

הקשר היחיד לתאונה הוא המפעיל של הרכב

יום טוב ידידי

וכמובן נהיגה מהנה ובטוחה

פורסם
אפשר הכל !!!

אפשר לשים בכל מקום,תיהיה סמוך ובטוח שיתחילו להפתיע אותנו ובנוסף יעבירו אכיפה ממקום למקום,אבל תאכלס באמת היגיע הזמן שירגיעו אותנו,ראית למשל איזה תוהו ובוהו היה היום בתל אביב ?

כדאי לנסוע לאט יותר !

למה לא מפתיע אותי שכל תאונת דרכים אתה מסביר בהשתוללות בכבישים?

עלה בדעתך שמה שקרה אתמול בת"א הוא תוצאה של שילוב בין טעות אנוש (של הילדה שנהרגה) לתשתית לקויה?

אין לי מושג מה העלתה חקירת המשטרה, אבל אני מוכן להמר ש:

• הילדה נכנסה בטעות למנהרה בה אין בכלל מדרכה והיא בטח לא מיועדת להולכי רגל. אני לא זוכר איזה שלטי אזהרה יש בכניסה למנהרה אבל לא בטוח שיש שם שלטים המזהירים הולכי רגל, מה גם שלא בטוח שהילדה ידעה לקרוא עברית (נתינה זרה).
  • לפי מה שראיתי בטלוויזיה התאונה התרחשה בכניסה למנהרה. לא יודע בכמה מנהרות אתה נסעת אבל כאשר נכנסים משטח פתוח באור יום לתוך מנהרה חשוכה יחסית, יש לך כמה חלקיקי שניה עד שהעין מתרגלת. למרות שיטות תאורה מתקדמות במנהרות מסוג זה שתפקידן לצמצם את חלקיקי הזמן הקריטיים האלו, עדיין לא הצליחו להתגבר על כך. התופעה הזאת מתרחשת גם בארץ וגם בחו"ל (ספרד למשל). לא בלתי סביר שהנהג (בן 62 אגב, כנראה לא יצא להשתוללות חסרת רסן בכבישי ת"א) פשוט לא ראה את הילדה שהיתה במנהרה שלא סביר שהיא תהיה שם.

הנה לך דוגמא להסבר אפשרי לתאונה מצערת שאינו קשור למהירות מופרזת, אלא לטעות אנוש ותשתית לא תומכת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני עובר במנהרה הזאת כל יום בדרכי לעבודה וממנה.

אכן, אין שם כל שילוט האוסר על הולכי רגל להיכנס. מצד שני, הולך רגל שנכנס לשם צריך להיות סוג של מתאבד, מכיון שהמדרכה כלל אינה קרובה למנהרה והולך הרגל חייב לחצות 2-3 נתיבים עמוסים בתנועה שנעה במהירות ממוצעת של כ-60 קמ"ש כדי להגיע למנהרה.

הייתי אומר שהאשמה היחידה בתאונה היא הגננת, אשר לא וידאה ששער הגן נעול היטב באופן שלא יאפשר לילדים לצאת ללא השגחה.

אבל עזוב, את מי אנחנו מנסים לשכנע? ברור כשמש שהנהג בן ה-62 אשר דרס את אותה ילדה היה מופרע ועבריין מועד. לולא רק היתה מותקנת שם מצלמת מהירות, אני בטוח שהילדה הזאת היום היתה חיה והנהג המנוול היה מאחורי סורג ובריח.

NOT!!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
למה לא מפתיע אותי שכל תאונת דרכים אתה מסביר בהשתוללות בכבישים?

עלה בדעתך שמה שקרה אתמול בת"א הוא תוצאה של שילוב בין טעות אנוש (של הילדה שנהרגה) לתשתית לקויה?

אין לי מושג מה העלתה חקירת המשטרה, אבל אני מוכן להמר ש:

• הילדה נכנסה בטעות למנהרה בה אין בכלל מדרכה והיא בטח לא מיועדת להולכי רגל. אני לא זוכר איזה שלטי אזהרה יש בכניסה למנהרה אבל לא בטוח שיש שם שלטים המזהירים הולכי רגל, מה גם שלא בטוח שהילדה ידעה לקרוא עברית (נתינה זרה).
  • לפי מה שראיתי בטלוויזיה התאונה התרחשה בכניסה למנהרה. לא יודע בכמה מנהרות אתה נסעת אבל כאשר נכנסים משטח פתוח באור יום לתוך מנהרה חשוכה יחסית, יש לך כמה חלקיקי שניה עד שהעין מתרגלת. למרות שיטות תאורה מתקדמות במנהרות מסוג זה שתפקידן לצמצם את חלקיקי הזמן הקריטיים האלו, עדיין לא הצליחו להתגבר על כך. התופעה הזאת מתרחשת גם בארץ וגם בחו"ל (ספרד למשל). לא בלתי סביר שהנהג (בן 62 אגב, כנראה לא יצא להשתוללות חסרת רסן בכבישי ת"א) פשוט לא ראה את הילדה שהיתה במנהרה שלא סביר שהיא תהיה שם.

הנה לך דוגמא להסבר אפשרי לתאונה מצערת שאינו קשור למהירות מופרזת, אלא לטעות אנוש ותשתית לא תומכת.

יפה הסברת

רק שאתה אינך מודע לשאר התאונות מאמש רק בתל אביב

כל השאר טעויות נהגים פזיזים

שמעתי בצער על הטרגדיה עם הילדה לא הייתי שם

פורסם
תואיל בטובך להאיר את עיננו?

הוא יותר בקטע של לזרות חול.

בנוסף הדיון עימו מיותר כל מי שמגיב אליו שלא לראות עיניו.

הוא פשוט מאפס את עצמו ומתחיל לירות את אותן סיסמאות מהתחלה.

פורסם

דווקא ציקי שכנע אותי.

זה די ברור שרוב התאונות יכולות להימנע עם מצלמות.

כל פעם שאני רואה תאונה אני חושב לעצמי "איזה בזבוז, אם הייתה פה מצלמה היו יכולים למנוע את זה."

צריך לשים עוד מצלמות בכבישים ישרים כדי שאנשים ינהגו יותר לאט.

זה ברור, לא?

התאונות מתרחשות אך ורק בגלל ההשתוללות שלנו ולא בגלל שחס וחלילה התשתית גרועה והשילוט גורם לאנשים להתבלבל ולא להגיב.

חייבים מצלמות בכבישים מהירים!

נראה לכם? :lol:

אני לא כותב מה אני חושב על המתחזים האלו רק בגלל שאני לא רוצה עוד אזהרה.

(יש מצב גם שזו אפילו מתיחה של אחד המנהלים שלנו. תחשבו על זה... :wink:)

פורסם

אין נהגים-אין פיגועים.

כדאי לנסוע לאט יותר !

עד עכשיו התאפקתי, אבל :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

שלום מצמץ

למשטרה אין קשר עם תאונות דרכים

אם אין לה קשר לתאונות, אז איך אתה מרוצה מפעילותה?

אם הטמטום היה כואב, היית בגבס.

פורסם

בבריטניה בחור אחד פוצץ את המצלמות באופן עיקבי עם מטענים קטנים שהכין בבית, עד שיום אחד הוא פוצץ לעצמו את הידיים ב"תאונת עבודה". המקרה קרה לפני כשנתיים.

ובנושא אחר, אני מפחד לחשוב מה היה קורה אם אותו בן 62 שדרס את הילדה היה בן כ20 ברכב ספורט (או מה שנחשב בספורט בעייני הציבור הפטתי). זה כלל לא היה רלוונטי אם הוא נסע 30 או 130 קמ"ש. את גזר דינו הייתה קובעת התקשורת והדעה הרווחת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני עובר במנהרה הזאת כל יום בדרכי לעבודה וממנה.

אכן, אין שם כל שילוט האוסר על הולכי רגל להיכנס. מצד שני, הולך רגל שנכנס לשם צריך להיות סוג של מתאבד, מכיון שהמדרכה כלל אינה קרובה למנהרה והולך הרגל חייב לחצות 2-3 נתיבים עמוסים בתנועה שנעה במהירות ממוצעת של כ-60 קמ"ש כדי להגיע למנהרה.

הייתי אומר שהאשמה היחידה בתאונה היא הגננת, אשר לא וידאה ששער הגן נעול היטב באופן שלא יאפשר לילדים לצאת ללא השגחה.

אבל עזוב, את מי אנחנו מנסים לשכנע? ברור כשמש שהנהג בן ה-62 אשר דרס את אותה ילדה היה מופרע ועבריין מועד. לולא רק היתה מותקנת שם מצלמת מהירות, אני בטוח שהילדה הזאת היום היתה חיה והנהג המנוול היה מאחורי סורג ובריח.

NOT!!!

במקרה שמעתי אתמול ברדיו מישהי משירותי הרווחה בעת"א.

מסתבר שמדובר בילדה שסבלה מאוטיזם והפרעות קשב שונות, וטופלה במוסדות מיוחדים, למרות היות האם עובדת זרה (בלתי חוקית, האב גורש מהארץ) - דבר שבד"כ מונע מהילדים הללו (ילדים של עובדים זרים, אין קשר למצבה של הילדה) חינוך חובה חינם ו/או מסגרות רגילות.

כתחליף, נוהגים העובדים הזרים לשים את ילדיהם בגנים מאולתרים ובתנאים מחפירים (הייתה על זה כתבה מאחד מיומני החדשות לא מזמן).

כאמור - הילדה הזו הייתה דווקא במסגרת המתאימה למצבה המיוחד (עד כמה שניתן), אבל בגלל חג הפורים, היה הגן סגור, כמו כל מע' החינוך.

כיוון שהאם נאלצה ללכת לעבוד בניקיון, הביאה אותה באופן חד פעמי לגן מאולתר כזה, שם הצליחה לברוח (יש שם בערך מטפלת אחת על 20 ילדים, במקרה הטוב, בעוד שבגן רגיל יש בד"כ מטפלת/גננת על כל 4-5 ילדים. בגנים לילדים עם צרכים ייחודיים היחס נמוך עוד יותר).

למרבה הצער, הבריחה הסתיימה במותה של הילדה. יש מקרים בהם גם מאה שוטרים/מצלמות/עונשים לא יעזרו.

פורסם

השקעתי וקראתי את רוב השרשור (למעט הפעם ה-50 שהחבר'ה ממלם-תים חזרו על אותן מנטרות שחוקות) ואני חייב לציין שמדהים אותי כמה חוסר ידע, עקשנות, סתירות ואי-רצון להבין וללמוד מציגים אותם אנשים שניסו "להשתלט" על השרשור הזה. מה שמוביל אותי לתהייה - מה בכלל הם עושים פה? הרי הם לא מקדמים כלום והדברים שהם אומרים כמעט חסרי משמעות. אז למה הם פה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...