Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ידוע שלמנועי ה20VT בעלי מצערת האלקטרונית יש בעיות תיפקוד עם פורק חיצוני ועם רוב פורקי ה50 50 בשוק,תופעות של כיבוי מנוע ,נפילות גדישה .

שמעתי על הפורק Forge Split R שזהו בעצם פורק שניבנה להתמודד עם מנועי הקונצרן בעלי המצערת אלקטרונית וזאת מבלי לגרום לשיבוש תפקודי של המנוע או הטורבו,הפורק הוא במקור מתפקד כ50 50 אבל עם קפיץ שניתן לברור אותו כפורק פנימי מלא [יותר טוב כבר מהפורק דאפרגמה המקורי]

אשמח לשמוע אם מישהו שמע עליו בעיקר במנועי ה20VT עם המצערת האלקטרונית ויכול להמליץ לי עליו כפורק שלא יעשה בעיות ברכב.

תודה מראש

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני נוסע עם פורק של פורג' 50 50 כבר שנה וחצי ואף פעם לא היה לי תקלה אבל בכול מקרה אני לא ימליץ לך עליו עם אתה רוצה את הצליל של הפריקה היפה אז זה ממש לא זה

ועוד משהו הרכב הוא A3 T 180 סטנדרטית ואוטומטית אולי בידני ומשופרת זה ישמע אחרת

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

הרעש של ה007P מול הרעש של הSPLIT R הוא לא משמעותי בכלל, כמעט ולא ניתן להבחין בהבדל.

יש לי חבר שיש לו את הפורק המדובר על המנוע הזה, ואצלי יושב ה007 ההבדל היחיד ביניהם זה שהחצי חיצוני גורם מעט לאיבודי כוח, ודרושה יכולת כיוון גבוהה של הפורק, זה עניין של טיק אחד ימין או שמאל כדי להוציא את הפורק הזה (החיצוני) מכיוון והמחשב נכנס לLIMP, ה007 ידוע כהרבה יותר אמין.

אני לא רואה טעם ללכת עם הספליט, אבל אם תחליט לעשות את זה, תדע שזה אפשרי, נעשה אבל מאוד לא מומלץ.

אתה יכול להמשיך לקרוא הרבה חומר על זה בseatcupra.net

אבי.

פורסם

ובארץ היכן ניתן להשיג אותו? אני מתכוון להתקשר מחר לE&A לראות אם יש להם אותו.

אגב אתה בטוח שרעש פריקה שלו כימעט ולא שונה מה007 הפנימי מלא של החברה?

ומבחינת נפילות גדישה ובעיות בקריאה של המחשב ודברים דומים,חבר שלך אינו עובר וחווה אצלו ברכב?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מאחר ורעש הפריקה אינו שיפור רכב, השרשור ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...