Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבוססים מאוד, במו עיניי כשהייתי שם ראיתי בחור שבא עם רדיודיסק פיוניר ועשה עליו טרייד (אח"כ הוא אמר לי שיש בעיה עם ההוצאה של הדיסק) לא עברו 5 דקות ואותו מוכר מכר את אותו רדיו דיסק לילד מסכן אחר.

זאת הסיבה שהמלצתי לפותח השרשור לא לקנות משם וכמו שהמקום נראה זו זכותי לחשוב שיש שם מוצרים גנובים,המרחק בין זה להוצאת דיבה רחוקה שנות אור!!! (אל תשכח שגם אני באתי לשם על מנת לקנות).

לפותח השרשור כמו שאמרו לך פה אם אתה לא מתכוון להוציא הרבה כסף אולי שווה לך ככה לא תתבאס אם יקרה משהו או שתגלה משהו שלא נראה לך.

שוב פעם לכל מי "שנפגע" מזה שאני אומר מה אני חושב על המקום אז סליחה מראש, סה"כ בשביל זה יש פורום לייעץ לאנשים ואני חושב שמה שראיתי דיי משקף

את הלך הדברים שם...

שוב סליחה למי שנפגע.

שלום אני חדש אני רוצה לקנות שמה רק רדיו דיסק cz 500 שווה לקנות שמה? כי זה הכי זול שראיתי או שעדיף להוסיף 200 300 שקל ולהיות רגוע?

• תוכן חדש...