Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קו בלוק, ההוא שמוכר לכולכם כבר, בעיקר מהסרטון המפורסם שבו הוא "מתחרע" עם האימפרזה השחורה ב"מין אימון ג'ימקאנה" הוכיח כי הוא יודע לנהוג גם בראלי וניצח (זו השנה הרביעית ברציפות) בסיבוב השני של ארה"ב בראלי , כשהוא נוהג בסובארו אימפרזה STI N14 שלו .

אחד המועמדים לניצחון, טרוויס פסטרנה, גם הוא בסובארו, פרש ביום הראשון של הראלי והותיר את הבמה לבלוק.

הראלי בארה"ב צובר תאוצה ולמרות שחוקי הראלי שונים מאלו שאנו מכירים, ביחוד בכול הקשור למכוניות, השנה נעשה מאמץ גדול לקרב את החוקים, לפחות בכל הקשור להתנהלות הארוע עצמו.

מה שנשאר שונה הם נפחי המנוע, כאשר מכוניות הסובארו STI למשל נהנות ממנועי 2.5 ליטר ולא 2 ליטר כמקובל במקומותינו.

דובי

ken-block-rally-colorado-2008.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מה שמעניין הוא שהראלי נחשב בארה"ב כספורט אקסטרים.

הוא נכנס לאולימפיאדת האקסטרים ולפחות 3 כוכבי אקסטרים, שאני מכיר בזכות הבנים שלי, משתתפים שם - קן בלוק, טרוויס פסטרנה ודייב מירה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ואיך אפשר בלי סרטונים של הבחור

דובי הזכיר את הג'ימקאנה

jAImScms דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבל מה עם הקפיצה סטייל מוטוקרוס:

qDi0MZJZ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחד המטורפים

אלון :lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...