Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי מהקופת חולים שלי.

אני חולה פעם בהרבה מאוד זמן וגם אז לא תמיד אני מגיע לקבל אישור מחלה.

היום אני קובע תור על הבוקר. בהתחלה קבעו לי אותו למחר כי היום לא היה מקום. אני מתקשר יותר מאוחר לקופת חולים כדי לבדוק אם יש אפשרות לשנות את זה כי מחר אני עובד בשעות שקבעתי את התור. המשיבון של הקופת חולים עונה ואומר שיש עומס ואז מנתק לי. בסוף אני לוקח את עצמי לקופת חולים ושם נותנים לי תור היום.

אני מגיע מאוחר יותר לרופא והיא מתייחסת אלי פשוטו כמשמעו כמו זבל. כל מה שרציתי זה לקבל אישור מחלה כדי שהבוס שלי לא יערוף לי את הראש על זה שפעם ראשונה בחיים שלי אני חולה ואני ממש ממש לא צריך על הראש שלי איזה רופא ממורמרת שתעוף עלי ותקרא לי לדבריה "חוצפן".

ולמה אני חוצפן. כי כשהיא שאלה אותי "איך אני יכולה לעזור לך?" עניתי לה "אני חולה וצריך אישור מחלה לעבודה."

אז היא אומרת לי: "אתה צריך רופא או פקיד" כאילו בציניות על זה שאני צריך שהיא תדפיס לי אישור מחלה.

וואלה הכבוד העצמי שלי ניזרק לפח בשביל חתיכת נייר שתאשר את זה שאני חולה, אני צריך לחייך אליה כמו ילד טוב ולהתנהג בנימוס בעוד קוראים לי חוצפן.

בכל מקרה נמאס לי מקופת החולים הזאת ונמאס לי מהרופא הזאת. אני בטח לא אלך להתלונן עליה כי זה לא יתן לי כלום.

רוצה לקום ולעבור לרופא אחר ולסניף קופת חולים אחר.

יש עצות ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בטח כולם אותו דבר.

ובכל זאת נגיד אני רוצה לעבור קופת חולים או רופא (באותה קופת חולים) איך עושים ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מישהו מגביל אותך מלגשת לרופא X או Y ?

הרופא שלי לצורך העניין נמצא בכלל בעיר אחרת ולא טרחתי לשנות רישום בקופת החולים,

אבל כשאני חולה , או צריך רופא אחר אני פשוט קובע תור אצל הרופא הקרוב למקום מגוריי וזה הכל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא נראה לי מגבילים אותי.

אני אבדוק בפעם הבאה אם יש מצב ללכת לרופא אחר.

פורסם

תסלח לי אבל הרופאה שלך צודקת.

לא אתה תקבע אם אתה כשיר לעבוד או לא אלא היא. היא לא חותמת של אישורים ואני שמח שעוד נשארו רופאים כמוה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שום רופא או רופאה אחרת לא תעזור לך כל עוד לא לגדל לעצמך קצת "דרך ארץ".

כשאתה מציע למישהיא לצאת והיא שואלת לאן נצא אתה לא עונה לה "מה לצאת? תבואי אלי הביתה, תקבלי בראש ותעלי על מונית", אפילו שבשורה התחתונה על זה אתה מתכנן, לא?

אותו דבר, אתה נכנס לרופא, אתה אומר שלום, מסביר מה כואב, למה בכלל באת ובסוף, אחרי הבדיקה אתה מסביר שהיום כ"כ סבלת שלא הלכת לעבודה ואולי אפשר לקבל כמה ימי חופש.

אני מבטיח לך שכל רופא שתכנס אליו ככה ("אני לא מרגיש טוב ואני צריך אישור לעבודה") תקבל יחס צונן וחוסר שיתוף פעולה מצד שני כל רופא שבסוף הבדיקה תסביר שכבר לא הלכת היום, יתן לך בכיף אישור לאותו יןם אפילו אם הוא קולט שאין לך כלום וסתם התבטלת היום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה זה?

אני הייתי לפחות אצל 5 רופאים שונים כדי לקבל אישור מחלה,

וזה בדיוק מה שעשיתי,אפילו לא אמרתי שאני חולה באתי אמרתי אתמול לא הרגשתי טוב בלה בלה אני רוצה אישור מחלה.

הרופא נתן לי בלי שום בעיות.

כל עוד אתה לא מבקר קבוע אצל הרופא אני לא מבין את ההתנהגות של הרופא הזאת.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

אני מסכים שיש משהו לא תקין בלבוא לרופא ולהגיד לו "אני צריך אישור מחלה".

זאת ההנחיה שקיבלתי מהפקידה הבוקר כדי לקבל את האישור.

בכל זאת רופא הוא איש שנותן שירות. אומנם אחרי טיפול בהמון לקוחות הוא נשחק אבל עדיין, גם אם הוא מרגיש שהמטופל שלו חוצפן רצוי מאוד שהוא ישתוק בנוגע לזה ועדיין יתאמץ לתת שירות טוב. אגב אני לא הייתי חוצפן, אולי לא התבטאתי כראוי אבל בטח שלא התחצפתי אליה.

בכל זאת היא ראתה לנכון להתנהג אלי כמו זבל.

אגב, גם שי ז. וגם בגירה. אתם לא מכירים אותי אישית. אני באמת אדם מנומס ויודע דרך ארץ. אני נוהג להתנהג לאנשים באותה הצורה שאני מקווה שיתייחסו אלי. אני גם נותן שירות לפרנסתי ואני יודע כמה חשוב זה להתנהג ללקוח שלך יפה גם כשאתה לא תמיד מסכים איתו וגם אם לפעמים הוא חוצפן.

אני מאמין שהיום נתקלתי ברופא שהיה לה כעס ממשהו שקרה מוקדם יותר וכנראה אני קיבלתי ממנה בראש על זה. בכל מקרה אני כנראה אחפש רופא במרפאה אחרת.

פורסם

יכול בהחלט להיות שאתה אדם נחמד ונימוסי, סתם לא היית מנומס חד פעמית ונפלת על רופאה שכל היום רק חיכתה למישהוא ליפול עליו, דברים כאלה קורים.

בכל מקרה, זכור שרופא נותן שרות והשרות הזה הוא לבדוק אותך ולתת טיפול רפואי בהתאם.

מתן אישור מחלה הוא לא שרות אלא פועל יוצא של מצבך הרפואי במידה והרופא בכלל חושב שמצבך מצדיק העדרות מהעבודה.

בהחלט יכול להיות מצב שרופא יבדוק אותך, יתן לך טיפול, מרשם לתרופות ולא יסכים שאתה אמור להעדר מהעבודה במצבך ולכן אני מדגיש שאם אתה נחמד ונימוסי ומבהיר בסוף הבדיקה שאתה זקוק לאישור, אין לרופא סתם אינטרס לדפוק אותך ובשביל לא לצאת פארש, אפילו בד"כ יתן לך יומיים מנוחה.

מצד שני, גילית היום לבד מה קורה כשנכנסים לרופא ומבהירים שבאת כי אתה צריך אישור לעבודה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחזק את בגירה ושי.

אתה בא לרופא כדי לקבל ממנו שירות. זה לא כמו לקנות עגבניות.

הטיפול כולל אבחנה ומתן טיפול כזה או אחר ואם צריך גם יום מנוחה.

אם אתה כבר יודע שאתה חולה ומה יש לך ומגיע רק כדי לקבל טופס מחלה - לך לפקידה.אתה לא צריך רופא.

אם באת לרופא - תתנהג לפי הכללים.

ומנומס זה תמיד טוב להיות.

אל תהיה תינוק.

פורסם

מסכים לגבי מה שנאמר מעלי - הסדר צריך ליהיות בדיקה - ובסוף להסביר שלא הרגשת טוב היום ולכן נעדרת מהעבודה ואתה צריך אישור.

עיקר הטיפול (שהרופא נותן עבורו שירות) הוא עבור הבריאות שלך - הוא לא למד 7 שנים ומעלה כדי להדפיס אישורי מחלה.

(מזכיר לי את הגישה של רוב החיילים - לבוא להוציא ג'ים ולא לקבל תרופות כדי להבריא)

לגבי עניין הרופאה - אני לא יודע מה איתכם , אבל עברנו את ימי המנדט הבריטי והצבא (וחלקינו את ההמתנה בתורים במדינות קומוניסטיות ובזמן משטר הצנע).

רוב הרופאים הטובים מקבלים בקליניקה בבית שלהם והתיאום תורים נעשה מול מזכירה שלהם / על ידם.

מומלץ מאוד למצא רופא נחמד שמקבל מחוץ לקופת חולים עצמה - האווירה שונה לגמרי ואין צורך להתמודד עם פקידות מרגיזות , צפיפות , אנשים שמגיעים "כי הם חייבים רופא ולא קבעו תור" ופרוטקציות של הפקידות.

רופא בכל תחום אפשר להחליף בכל קופת חולים פעם ברבעון ללא תשלום נוסף או בתשלום סימלי של כ25 ש"ח כמדומני (חד פעמי).

THAT SAID - אתה ילד גדול ואני יודע שלרוב מתנהג כראוי :) ואני סומך עליך שזה היה רגע של חוסר מחשבה לעומק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...