Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hustler Audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו.

אני לא שמעתי את אף אחד מהמגברים הללו:

1LIV21.jpg

1AG9451022008_3.jpg

1LIZL2080.jpg

1AG1015100.jpg

11786988402603.jpg

31716.jpg

66794.jpg

513639.JPG

4401_p.jpg

על כולם כתוב:

500 וואט !!, 1000 וואט !!, 2200 וואט!.

ואני לא מאמין לאות כתובה בעניין הזה, ואני עומד על העובדה שזה זבל.

ועם כל זה, אני גם לא מתכוון ללכת ולשמוע אותם כי אני לא זקוק לזה בשביל להבחין בין -הגזמה פראית ומנותקת מהמציאות- לבין משהו הגיוני ולגיטימי.

under construction..

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי כ"כ זמן , נשלח EMAIL ליצרן.

ניר, אלו הם מגברי זבל סיני שמיוצרים ביצור המוני.

אתה משווה אותם לרמקולים שזכו במס' תחרויות SQ והם עבודת יד? .

אתה פוסל את הרמקול אך ורק בגלל המחיר.

היצרן אינו מחפש להרוויח כרגע אלא לפרסם את המותג ולהכנס לשוק ולכן המחירים המצחיקים האלה.

כשתראה את הסטים נמכרים בעוד זמן קצר פי 4-5 מהמחיר הנ"ל תחשוב אחרת?.

והייצור דיי זול בגלל עבודת יד שלו , לא מדובר על מפעל ענק או משהו .

הייצור הוא דל מאוד והוא עושה הכל לבד , ואתה משווה לחברות ענקיות ש50%+ מהמוצר הוא רווח נקי של היצרן, והשאר הולך על מפעלים גדולים מכונות וכו' .

אתם רבים פה על BLIND .

אעלה את תגובות הייצרן בהקדם.

סטס.

פורסם

אולי חלאס אם הדוגמאות האלו ?

אתה פשוט מתנהג כמו ילד קטן.

רמת הזלזול פה בת'רד עוברת כל גבול.

אף אחד לא אמר שזו חברת HI END !

אבל זו לא חברת מדבקה כמו שחלק מכם מתארים אותה.

נכון לעכשיו אין מקום להשוואה לשום חברה מהגדולה ביותר עד לקטנה כי אף אחד בארץ הקודש לא שמע את הדרייברים שלהם בפעולה. כולל סטס שלא סיים להתקין את הרכיבים בצורה טובה.

----------------------------------------------------------------

"מדובר פה בגימיק שיווקי ותו לא.

העובדה המצחיקה היא שזה גימיק שיווקי שעובד, אם סטס קנה אני בטוח שיש עוד כמה אנשים שנפלו בפח וקנו, אז כנראה שיש להם אחלה של מחלקת שיווק פה זה פחות או יותר נגמר, כי אלמנטים לייצר הם לא יודעים."

למה נראה לך ?

אני שואל ברצינות ומקווה שתענה ברצינות.

אחד קופץ פה בשטות וכולם זוחלים אחריו בעיניים עצומות.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אלעד, אני ממש לא "מתנהג כמו ילד קטן", ואני מציע לך גם להגיב בהתאם.

כי העלתי מספיק טיעונים מדוע זה הזוי,מנותק מהמציאות ולא קשור לכלום.

ולהגיד לי ש"זה חברה חדשה" וזה "מחירי כניסה", זה קשקוש מוחלט.

העלתי את התמונות של המגברים לשם ההמחשה מה קורה על מוצרים שמוצהרים בהצהרות מנופחות ומה קורה בפועל.

ולשם הידיעה, זה כן סוג של מותג שהוא כרגע מדבקה.

היתה בעבר חברה אמריקאית שקראו לה HUSTLER AUDIO.

היא הייתה מייצרת מגברים מסוג הייבריד שעלותם הייתה באיזור ה650-800 דולר, אכן חברה שמייעדת עצמה לשוק ההיי-אנד, ובחלק קטן מאוד גם לקחה חלק בתחרויות EMMA.

זה לא אומר כלום, EMMA גם היה בישראל וזה גם היה מלא בשחיתויות כאלו ואחרות, אז לכן מבחינתי זה לא אומר דבר.

אין לחברה הזאת כלום למעט אתר אינטרנט ערוך כהלכה + חנות באיביי עם מוכר בעל פידבק 1.

כיום, נקנו השם,הלוגו והזכויות, וכיום מיוצרים דרייברים עם הצהרות מנופחות כלכך, שעוד שניה הם מתפוצצות.

שום אלמנט בעולם בגודל 2 אינטש לא מסוגל לנגן 90HZ ועד 35KHZ בצורה ליניארית ומיטבית שמצדיקה הצהרה כזאת.

זאת בדיחה ואחת עצובה.

ועל אחת כמה וכמה כאשר מוכרים את זה ב60 דולר לזוג.

רמת הגימור של המוצר רחוקה מלשייך אותו לליין תחרותי כזה או אחר.

וסטס, אני אגלה לך סוד קטן, כל רמקול מיוצר בחלקו בעבודת יד, את הבאסקטים,מגנטים,ממברנות,סראונדים וכו' מייצרות מכונות.

ההדבקות נעשות רובן ביד.

אלעד,

עם כל הכבוד לך, זכותי להביע את דעתי באופן מלא וללא בקשת אישור ממך או מאחרים.

כתבתי כבר, שאני ב110% מהמקרים כותב את הדברים לאחר צבירת ידע ונסיון ממשי עם מוצרים כאלו ואחרים.

אני מרשה לעצמי לחרוג ממנהגי והפעם להסתמך על הידע שלי על מנת לתת את החוו"ד שלי בנושא הזה.

אם אתה או אחרים חולקים עליי, זו זכותכם המלאה.

אבל להגיד לי ש"רמת הזלזול בתרד' עוברת כל גבול" זה עוד בדיחה עצובה.

אף אחד פה לא זוחל אחרי אף-אחד, כולנו אנשים בוגרים וחלקנו יודעים לזהות תעלולים שיווקיים כאלו ואחרים.

יש כאלו שלא יכולים לזהות את זה וחבל.

אגב, תיקון קל.

מותג מדבקה שמשתמשים פה לא מעט הוא לא מה שמייעדים אותו.

לא כל מוצר סיני הוא מותג מדבקה.

הרעיון הוא לקחת מותגי עבר שכבר לא קיימים ולהדביק אותם על מוצרים פשוטים כמו לבית שאתם רואים ITT,PILOT וכו'.

לדוגמא, אם עכשיו מי שמייצר את פלאטיניום אודיו היה קונה את השם המסחרי XETEC, והיה מציג את הלוגו על מגברי פלאטיניום אודיו, זה היה נקרא מותג מדבקה.

בנתיים, דומבוס,רד בוקס וכל שאר הדרע'קים הסיניים, הם מותגים לכל דבר:).

under construction..

פורסם

elad965,

למה נראה לי? בוא נראה.

א.היצרן לא פרסם שום גרף הענות ושום נתון נורמלי לגבי הרמקול.

ב.חברות ענק שקיימות 30 שנה בתחום הזה כגון Scan Speak עוד לא הצליחו וגם לא יצליחו לייצר אלמנט שמנגן טווח כזה בצורה ליניארית.

ג.איכות האלמנטים נראית זוועה.

ד.אם זה הולך כמו ברווז מגעגע כמו ברווז ונראה כמו ברווז אז מה לעשות, כנראה שזה ברווז.

סטס מזכיר פה את העובדה שהם מיוצרים בעבודת יד, לכן הם זולים?!?

צר לי להודיע לך סטס אבל עבודת יד מייקרת את האלמנט ולא מוזילה אותו, אם הוא מוכר היום ב-60$ אלמנט זה אומר שעלות הייצור שלו היא כ-40$ לאלמנט, תאמין לי סטס אף אחד לא עובד חינם.

מה אתה כבר מצפה מאלמנט שעולה 40\30 דולר לייצר אותו?

אז הם זכו בתחרות SQ אז מה? מזה אומר על האלמנט? כלום ושום דבר, אני אפילו לא מזכיר את העובדה שהם לא פרסמו בכלל עם איזה אלמנטים הם זכו באיזה רכב ועם איזה ציוד.

צר לי ידידי, אבל HUSTLER לא חידשו וגם לא יחדשו כלום בתחום האודיו בעשור הקרוב.

דני.

פורסם

אחד קופץ פה בשטות וכולם זוחלים אחריו בעיניים עצומות.

אלעד קח לתשומת ליבך, שאתה פוגע פה באוכלוסיה שלמה שמונה למעלה מ6500 מינים.:idea:.

:lol:

בכל אופן, רח תקחו בחשבון שאף אחד לא קוטל את המוצרים הללו, אנחנו רק מציינים שלא לצפות ליותר מידי מההצהרות המנופחות.

ובנוסף, לא לייחס משהו לחברה הזאת שעדיין לא נראה בשא השוק הזה.

זה היה הרעיון.

under construction..

פורסם

בואו נעשה סיכום ודיי

90 הרץ עד 35 קילו הרץ זובי הם ינגנו אולי ירעישו, וגם הרעש לא יהיה ליניארי

בתחומים יותר רלוונטים לאלמנט יתכן שיש פה משהו סביר למחיר (כי בואו לא נשכח שבתמחור הזה 0 הם מתחרים בלבל מאוד מאוד נמוך) צריך לשמוע כדי להחליט

פורסם

בואו נעשה סיכום - 160 הרץ עד 17 קילוהרץ הם ינגנו... זובי

ועדיין מדובר על הרכיב אולי הכי מוצלח היום בפורום.

למה שלא נחכה לתשובה של האסטלר לגבי תווחים מומלצים לרכיבים שלהם? נקודות חיתוך מומלצות לרכיבים שלהם ואיך הם בדקו את הרכיבים שלהם.

אני לא קוטל את המוצר הזה ולא משבח אותו עד שאני לא שומע אותו - יש שם משהו קצת שונה מכל המאפיינים של חברות הזבל הסיני שמגזימים בנתונים שלהם - אני לא ממהר לפסול אותם.

וניר - הB52 הוא אכן זבל סיני מטורף. הקאפא שלי נשמע עליו כמו פח זבל בזמנו - אבל מראש ידעתי שאני קונה מוצר פשוט וזול.

המקרה כאן הוא שונה לגמרי - נתונים אמנם מוגזמים אבל עשויים בעבודת יד, יש להם תחרויות SQ ברפרטואר - למה אתה פוסל את זה? אם הם אכן ניצחו בתחרויות SQ (אין לי מושג אם זה נכון, זה משהו שסטס רשם) - זה לא אומר משהו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שמזכיר לי שחבר פורום בשם רומן (ROMAN-X) ניצח תחרות EMMA בקטגוריית SQ עם פוקאל K2P 2 חלקים

זה קרה כי הוא היה לבדו בקטגוריה:).

בנוסף, הוא לקח מקום שני בSPL עם סאב קיקר CV בודד, הסיבה שהוא היה שני כי היו רק 2 מתחרים בקטגוריה:).

אז מה? CVR זה סאב SPL תחרותי?

K2P זה סט תחרותי?

תעשו לי טובה ותחזרו לפרופורציות.

לא אמרתי שזה זבל עופות מצוי.

אמרתי שמדובר על הצהרות מנופחות וחסרות כל בסיס בשילוב מחיר נמוך בצורה מחשידה.

אז אמרתי שלא לצפות ליותר מידי מזוג כאלו ב60 דולר, זה הכל.

במיוחד לאור הדרישה שלהם לעוצמות מגוכחות כמו 15 וואט RMS.

under construction..

פורסם

גרפים זה יפה וטוב , ברור לכולם שזה מפוברק . אני חושב שזה דיי מטופש ליסד חברה\ליין מוצרים שפונה לתחום הייאנד\מתחרים אבל משווק את המוצרים שלו עם נתונים חסרי משמעות. יש פה מיסמאץ.

מעבר לזה , מה שחשוב זה איך זה נשמע. גם HAT לטעמי מפריזים בהצהרות שלהם , אבל בתכלס הם נשמעים טוב מאוד וזה השורה התחתונה.

בקשר לתחרויות SQ שהם זכו בהם . חיפשתי לראות קצת איך מותקנים הרכיבים ואיזה ציוד אבל לא מצאתי אזכור לתחרויות שהם זכו בהם (מעבר לאתר שלהם) . למישהו יש לינק עם תמונות של ההתקנות שלהם ברכבים התחרותיים ?

פורסם

זבל עופות מצוי :-P

לא חושב שמדובר בתחרות EMMA ישראל\דרום פקיסטן :-D

אבל מי יודע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה אתם צוחקים על ZUKI?

זה נראה מגבר מרשים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...