Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הנוכחים.

אז ככה: יש לי רדיו דיסק deh-1450 4*45 ,מאחורה 6*9 של pyle 300w.

עכשיו.. חסכתי לי קצת כסף אז הלכתי ושמתי גם פיוניר 150w מקדימה במטרה לקבל צליל היקפי יותר וטוב יותר.

מה שקיבלתי זה סתם רעש! :mad:

שאני שומע נמוך שומעים נחמד אבל שאני מגביה הבאס מתחרבש ושומעים סתם רעש בלי שום איכות! .. עכשיו השאלה שלי היא ,נניח ואני ישים מגבר זה ישתנה?? :cry:

כי הרי אם אני מגביה עד הסוף ושומעים גועל נפש! ,אז עם עוד הגברה ישמעו יותר טוב?? :roll:

אני חייב שתסברו לי את זה,ותדריכו אותי מכאן איך להמשיך.

ושלא תעזו להגיד לי לעשות חיפוש !

אני אחרי שעות של חיפושים :shock:

8)
פורסם

שניי דברים

אחד זה להנמיך את הרדיו דיסק הכוונה לבאסים למינוס בערך או לכוון אותו נכוך אולי עשית LOUD עם יש לך את האפשרות

עם תשים מגבר אתה תוכל לשחק יותר טוב עם החיתוכים לרמקולים ואז גם לחתוך מהרמקולים מקדימה באס שמעוות אותם בווליום גבוה ...

יובל

פורסם

tamir3: מה הקשר לחיבור הרמקולים הפוך?

המגבר הפנימי של הרדיו דיסק חלש... (נגיד 20 RMS... וגם זה לא ממש נכון ברוב המקרים) ולכן כשאתה מגביר מעל ווליום מסויים - המגבר הפנימי לא מסוגל להתמודד עם המאמץ ושולח גלים מרובעים (קטומים, Clipping) לרמקולים - מה שגורם לדיסטורשן שאתה שומע (רעש).

אם תוסיף מגבר- אכן תשמע יותר טוב כי הוא יוכל לספק הרבה יותר מהרדיו דיסק שלך והגלים עדיין יהיו סינוסים ולא קטומים.

גם אם יהיה לך מגבר ותגביר יותר מדי לרמה שהוא לא יוכל לעמוד בעומס - גם הוא יוציא גלים מרובעים לרמקולים וגם אז יהיה רעש.

מקווה שהבנת.

פורסם

לא מומלץ לעבור את ה3/4 ברדיו או במגבר כאילו לא ממולץ להגביה עד הסוף כי אז המגבר פשוט מתאמץ ואז מתחיל לזייף(מתחיל לעוות צלילים).....תנסה כמו שאמרו פה לנסות להוריד את הLOUD באס או להוריד באס במערכת....ומומלץ לשים מגבר יותר איכות יותר חזק. :wink:

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

שייקה עם הרמקולים הקדמיים שלך מזייפים והאחוריים לא אז פשוט תעביר יותר כוח על הרמקולים האחוריים בפונקצייה במערכת שנקראת FEDER מקווה שזה יעזור לך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...