Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהדלקה ראשונית של הרכב עושה שריקות לכמה רגעים ובנוסך כאשר אני עומד עם הרכב מונע,הרכב רועד!!!

אני חדש אז שלום לכולם.

אשמח לעזרה מכל החברים

פורסם

רוב הסיכויים שזה רצועה...

יתכן והרצועה הצמודה ביותר למנוע ( לא טיימינג ) יבשה ולכן היא שורקת צריך להחליף רצועה...

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

אני מסכים עם יניב.

אם אתה רוצה להיות יותר בטוח, שמישהו אחר יתניע את הרכב עם המכסה פתוח ואתה תשמע בדיוק מאיפה מגיעה השריקה/הצווחה.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

לגבי השריקות כבר ענו לך,

אני אענה לך לגבי הרעידות(אולי חלקית)

1.אתה צריך לציין קצת יותר בפירוט איזה רעידות בדיוק? האם זה קורה בכל עצירה?

פשוט כדי שנוכל לענות ביתר דיוק.

לפי מה שאתה אומר ולפי הנסיון שלי עם מאזדה בעבר. הרעידות מגיעות מכיוון ה"טורים", בשילוב עם תושבות מנוע פגומות. זה בד"כ מה שגורם לרכידות עליהם אתה מדבר.

פורסם

תודה על התשובות המהירות.

כאשר הרכב מונע והרכב על D בנסיעה אין רעידות אך כאשר אני עומד ברמזור וכו ועדין על D יש רעידות ממש מציקות לכן אני מעביר כל הזמן לN ואז זה מפסיק לגמרי.

זה אומנם פתרון זמני אבל אני חייב לדעת ממה זה נובע.

תודה

• תוכן חדש...