Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכל, אני יודע שנושא האייפון בפורום זה נטחן עד דק, אבל עדיין אשמח אם תעזרו לי.

אני מעוניין לקנות אייפון דרך חברה סלולארית (אורנג' או סלקום) כבר מהיום הראשון שהוא יצא לאוויר (אתם כבר יכולים להבין לבד, כמה זמן ודורות אני מחכה:)).

אני מודע לכך שאני יכול לקפוץ לאחת החנויות בארץ ולרכוש את המכשיר, אך אני לא אעשה אעשה זאת מהסיבה הפשוטה שאני מעוניין באחריות.

כאשר אני רוכש טלפון בחברה הסלולארית שלי, אני תמיד מוסיף דמי ביטוח (לאחר מספר פעמים בהם הדגם הנוכחי שלי השתגע סתם כך והוחלף, אני מאוד מאמין בכמה עשרות השקלים הבודדים כל חודש).

בסוף שנה שעברה, מנהל מכירות בכיר ב- IDIGITAL ועוד אישיות בכירה אמרו לי שככל הנראה, בחודש ינואר נראה אותו כבר ברשתות, וובכן, זה לא קורה.

אני באמת מחכה לטלפון הזה המון זמן ואני לא אחד שמחליף טלפון כל חצי שנה ולכן אשמח לקרוא, האם למישהו יש מושג מתי האייפון ייצא רשמית בארץ?

אני מתחיל להתייאש ולחשוב על הנוקיה 5800...

תודה לכולם.

פורסם

מצטער על ההידבקות לשרשור שלך, אבל אני גם ראיתי את ה-5800 ובלא מעט מובנים הוא נראה לי עדיף על האייפון. הוא לא? אם לא - מדוע?

בנוסף, הייתי שמח לדעת מתי הוא אמור להגיע לרשתות, בנוסף לשאלה שלך. למישהו יש מושג?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמועות וספקולציות יש הרבה אבל עדייין אין תאריך. מה שעכשיו ברור זה שיש סיכוי טוב שהוא יגיע אבל מתי אף אחד(כמעט) לא יודע להגיד.

אבל אם ממש רוצים אין שום בעיה לקנות ולעברת אותו כהלכה רק תפתחו יד 2 .

לגבי יתרונות וחסרונות זה כבר אישי יותר אני מאוד נהנה מהאייפון אני חושב שהוא מספק את הגלישה הכי טובה שיש בטלפונים .יש לו גם לא מעט חסרונות.וקצרה היריעהבתור מכשיר להוציא ולקבל שיחות ולשלוח SMS הוא ממש לא מצטיין

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

גם אם תקנה את המכשיר בסתם חנות רגילה, אחריות אתה תקבל שנה ראשונה מהיצרן.

לגבי הביטוח הנוסף, יש חברות חיצוניות שמספקות ביטוח לפלאפונים ולכן שוב אין סיבה לעשות משהו דרך הרשת עצמה.

הסיבה היחידה שקיימת כן לקחת מכשיר מהרשת זה אם אתה ממילא מדבר בסכום שיסבסד לך את המכשיר (אלא אם מפריע לך להתחייב אז זה לא רלוונטי).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תקבל אחריות מהיצרן במדינה שנרכש המכשיר במקור.

ז"א מכיוון שאין יבוא רשמי שIPHONE לארץ לא תקבל כל שרות מIDIGITAL למכשיר

אם אתה רוצה אחריות תקנה נוקיה, לגבי ההגעה של הIPHONE 3G, לא ברור מתי ואם בכלל יגיע, IPHONE חדש כבר בתנור וכנראה יוכרז עליו ביוני הקרוב, כך שבכל מקרה לא הייתי קונה את המכשיר הזה עכשיו אלא מחכה לדגם הבא

פורסם
, IPHONE חדש כבר בתנור וכנראה יוכרז עליו ביוני הקרוב, כך שבכל מקרה לא הייתי קונה את המכשיר הזה עכשיו אלא מחכה לדגם הבא

iphone nano צריך לצאת בקרוב.

נראה די הגיוני שפלפון ימכרו את ה IPHONE בגלל שהם עכשיו נכנסו ל GSM והם רוצים להביא לקוחות חדשים

אייל

פורסם

לא הייתי תולה תקוות על האייפון בחברות בארץ.

משיחה קצרה עם אנשי השיווק בחברה בה אני עובד (סלקום) יצא לי לדבר עם מישהו שאחראי על הטמעת המכשירים בחברה. בכל מקרה הוא סיפר לי שהדבר היחיד שמונע מחברת סלקום מלייבא את המכשיר הוא החוזה הדרקוני של חברת אפל. לא רק שהם רוצים כסף עבור הטלפון הם רוצים גם אחוז מהתעבורה שנעשית מהטלפון. אני חושב שזה פחות או יותר מפיל עיסקה בכל אחת משלושת החברות הגדולות בארץ.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

פלאפון לא יביאו את האייפון לארץ כי הם מביאים את הפאלם pre.

אני בספק רב אם האייפון יגיע לארץ,

לפחות לא ב3G, אולי ורק אולי כשיצא הדור הבא ושוב יהיה את ההייפ של האייפון (היום כבר יש אלפים של אייפונים בארץ והדבר כבר נהיה יותר נפוץ מהרבה פלאפונים של חברות הסלולאר).

בהתחלה (כשאני הבאתי את האייפון שלי [דור ראשון]) כמעט ולא היה לאנשים,

היום זה כבר לא "קיטצ'" כמו שהיה.

בגלל זה אני מניח שרק בדור הבא.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
לא הייתי תולה תקוות על האייפון בחברות בארץ.

משיחה קצרה עם אנשי השיווק בחברה בה אני עובד (סלקום) יצא לי לדבר עם מישהו שאחראי על הטמעת המכשירים בחברה. בכל מקרה הוא סיפר לי שהדבר היחיד שמונע מחברת סלקום מלייבא את המכשיר הוא החוזה הדרקוני של חברת אפל. לא רק שהם רוצים כסף עבור הטלפון הם רוצים גם אחוז מהתעבורה שנעשית מהטלפון. אני חושב שזה פחות או יותר מפיל עיסקה בכל אחת משלושת החברות הגדולות בארץ.

לחברות הסלולר יש סיבות הרבה יותר טובות לא לשווק את ה-אייפון ! המחיר של האייפון 8G בארה"ב הינו 200$ בהתחייבות לחבילת נתונים בסיסית לשנתיים, והמחיר באירופה ובשאר העולם דומה, או נמוך יותר בהתחייבות לחבילות מקיפות יותר. מחירים אלו הוכרזו ע"י אפל, כולם יודעים אותם, והחברות שחתומות עם אפל על חוזה לשיווק המכשיר - מחוייבות לו.

אז איך חברות הסלולר יוכלו למכור לנו מכשירים חכמים במחירים הדרקוניים כמו עכשיו ? איזה אדם בר דעת יקנה מכשיר שעלותו 3000-4000 ש"ח (עפ"י המחירונים המוגזמים שקבעו חברות הסלולר)? שיווק האיי-פון פשוט ינגוס ברווחים של חברות הסלולר !

ואל תתנו לחברות הסלולר לעבוד עליכם עם מכירת מכשיר במחיר מופקע (פי 2-4 מעלותו לצרכן בארה"ב) והחזר כספי למדברים מעל זמן אויר מסויים. אם לאחר 30 חודשים תעברו חברה או תנתקו את הקו - 6 החודשים בהם יחייבו אתכם במחיר המלא של המכשיר יכסו את כל עלות המכשיר לחברת הסלולר.

מחירים של אייפון ומחירי תוכניות בעולם לדוגמא :

http://www.ismashphone.com/2008/07/the-global-econ.html

פורסם
iphone nano צריך לצאת בקרוב.

נראה די הגיוני שפלפון ימכרו את ה IPHONE בגלל שהם עכשיו נכנסו ל GSM והם רוצים להביא לקוחות חדשים

IPHONE NANO הוא ספקולציה מוחלטת,אין שום חיזוק לטענה שאכן אפל עובדת על אחד, לגבי זה שישנו IPHONE חדש בקנה לפחות יש סימוכין כלשהו.

חוץ מזה אין שום הגיון להוציא טלפון קטן כל כך, הרי כל העניין עם הIPHONE זה המסך שלו, מה תוכל לראות במסך 1.5" איך תוכל לגלוש בו באינטרנט?

פורסם

מסך 1.5 הוא לא בעיה, כל עוד הרזולוציה שלו תשאר מחוברת

מה שאני טוען שלא יהיה הגיוני בננו זה איך בדיוק תשתמש בשתי אצבעות יחד על מסך כזה קטן או איך תשתמש במקלדת שלו על מסך כזה קטן

שהרי איפון לא עובד על סטילוס...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מצטער על ההידבקות לשרשור שלך, אבל אני גם ראיתי את ה-5800 ובלא מעט מובנים הוא נראה לי עדיף על האייפון. הוא לא? אם לא - מדוע?

בנוסף, הייתי שמח לדעת מתי הוא אמור להגיע לרשתות, בנוסף לשאלה שלך. למישהו יש מושג?

תודה

רוני

יצא לי לשחק איתו כמה דקות השבוע, לא אהבתי את התלות בסטילוס שלו והממשק עדין סימביאן מעצבן (אותי לפחות)

האיפון, מסוגל לסחוב עליו אפליקציות חיצוניות בקלות מרשימה והוא אחלה מכשיר מולטימדיה.

גילוי נאות, יש לי איפון 3G.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב את הסימביאן. והבנתי שאין תלות אמיתית בסטילוס - אפשר גם עם האצבעות. יש לו גם תכונות נוספות שאין לאייפון ואם המחיר אכן יהיה חצי, נראה לי שזו עסקה שווה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...