Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשר טרי...

v_strom_rider
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האזרח מרגיש חובה לתקן את אלפרד. לא מדובר בתיק-זנב-תואם כי אם

בערכת-איפור-משתלבת. :nono:

צהריים נפלאים לכל הנוכחים. יום חמישי, שלוש פעמים כי טוב. :beerchug:

כאלו שיש להם R6 (עם קוביות עץ על הדוושות להגבהה, כמו שהיה לאזרח פעם), אבל מתעקשים להצטרף (שלא לומר ליזום) טיולי רגועים ("לא עוברים 130. יעוף לי התיק-זנב-תואם") בלבד. אלפרד גורס שדי לטחינת תיבת ההילכום האומללה. יש גם שלישי.

אגוזים, שיניים ואחד אלפרד רטוב אבל מאושר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האזרח פוסל על הסף רוכבים, ומפנה אצבע מאשימה כלפי אוכלסיית הרוכבות באשר הן (ובלבד שהן נמוכות. ובעלות R6. וחובבות הילוכים ראשון-שני)?

פורסם
האזרח מרגיש חובה לתקן את אלפרד. לא מדובר בתיק-זנב-תואם כי אם

בערכת-איפור-משתלבת. :nono:

צהריים נפלאים לכל הנוכחים. יום חמישי, שלוש פעמים כי טוב. :beerchug:

כאלו שיש להם R6 (עם קוביות עץ על הדוושות להגבהה, כמו שהיה לאזרח פעם), אבל מתעקשים להצטרף (שלא לומר ליזום) טיולי רגועים ("לא עוברים 130. יעוף לי התיק-זנב-תואם") בלבד. אלפרד גורס שדי לטחינת תיבת ההילכום האומללה. יש גם שלישי.

אגוזים, שיניים ואחד אלפרד רטוב אבל מאושר.

בשבילי 7UP.... :shock:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

האזרח לא פוסל, הוא מקסימום מציין עובדה :shock::lol:

אגב, העדפה של ראשון-שני היא לא אינדיקציה. להערכת האזרח, קיימים בשוק אי אלו R6-ים אשר מגיעים אפילו לרביעי, אלא שמחוג הסל"ד לא עובר את תחום השגיאה.

ומיץ בננות בבקשה, עבור הנשיא.

האזרח פוסל על הסף רוכבים, ומפנה אצבע מאשימה כלפי אוכלסיית הרוכבות באשר הן(הנמוכות. בעלות ה R6. חובבות הילוכים ראשון-שני)?
פורסם

כיאה לפנסיונר העידן החדש, תוהה מדוע העדפותיו של רוכב (או רוכבת לצורך הדיון) צריכות לעבור על דרך השלילה.

אלפרד היה ממליץ, לו היתה נשאלת השאלה בפורום הנכון, לרוכבת בעלת נטיות ופרופיל רכיבה שכזה, על האופנוע האולטימטיבי. ויראגו 250.

בעודף לקנות תיק איפור. ותיקי צד מעור. ופרנזים תואמים. ושפם פנסים. וסיסי-באר. ורגליות שיוט. ונשר לכנף הקדמית. ופיצוחים. מלא פיצוחים.

פורסם

אני אוהב אופנוענים.

אתה שרוטים.

זה טוב.

תמשיכו כך.

תודה. :p:p:p:p

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

האזרח כמובן מסכים עם אלפרד ורוצה לחדד את עניין שפם הפנסים. בהנחה שהעבודה

תתבצע ע"י מומחה, ימשוך זה האחרון את תשומת הלב מהשפם ההוא למעלה... שמעל שפתי הרוכבת.

אם לא תתבצע עבודה נאותה, הרי ששפם הפנסים רק יבליט יותר את השפם האמיתי.

במחשבה שניה, מומלץ לאותה רוכבת אולי להסתפק ב-GN, רוצה לומר TU אך מסתייג, ובעודף הנוסף, לטפל בשפם.

כיאה לפנסיונר העידן החדש, תוהה מדוע העדפותיו של רוכב (או רוכבת לצורך הדיון) צריכות לעבור על דרך השלילה.

אלפרד היה ממליץ, לו היתה נשאלת השאלה בפורום הנכון, לרוכבת בעלת נטיות ופרופיל רכיבה שכזה, על האופנוע האולטימטיבי. ויראגו 250.

בעודף לקנות תיק איפור. ותיקי צד מעור. ופרנזים תואמים. ושפם פנסים. וסיסי-באר. ורגליות שיוט. ונשר לכנף הקדמית. ופיצוחים. מלא פיצוחים.

פורסם

אנא שמור על פיך בלום ונצור.

בימים אלו בהם הטרנד העכשווי מסתמן כבורגמן 400, לא רחוק היום בו יגלו מיטב משחיזני ה R6 את מכמניו וחמוקיו החלקלקים של TU.

שמור נא על עניין זה בצנעה הראויה, למען יירד מחירו של ההוא במחירון. ככה, בעוד שנה, יוכל אלפרד להחליף ראש בראש את ה PX החבוטה שלו ב TU הנכסף.

ובעניין השפם, שלא לומר השפה התחתונה, אלפרד נוצר את פיו לעת עתה. ולא לאורך זמן.

פורסם

האזרח גורס שהבורגמן 400 הוא כלי נטול הדר ופוזה, ולכן אינו יכול להופיע במשפט אחד עם TU.

אבל יותר מיזה, האזרח לא מבין את הביטוי "משחיזני ה-R6". למעט שיפשוף גומיית הקשירה (15 ש"ח הומ-סנטר, בפינה ליד ה WD40) על מעטה הפלסטיק האחורי (בסדר, פיירינג זנב, שיהיה) הוא לא מבין מה בדיוק הושחז ב- R6 אומללים אלו.

מצד שני, בלאי בדסקיות המצמד, גם יכול להחשב כהשחזה. שיהיה.

בימים אלו בהם הטרנד העכשווי מסתמן כבורגמן 400, לא רחוק היום בו יגלו מיטב משחיזני ה R6 את מכמניו וחמוקיו החלקלקים של TU.

שמור נא על עניין זה בצנעה הראויה, למען יירד מחירו של ההוא במחירון. ככה, בעוד שנה, יוכל אלפרד להחליף ראש בראש את ה PX החבוטה שלו ב TU הנכסף.

פורסם

ה ל ווווווווווווו

התבלבלתם , פה זה לא פורום

נשמות טובות\זכות\טהורות

:crazyeye:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם

מצד שני, בלאי בדסקיות המצמד, גם יכול להחשב כהשחזה. שיהיה.

.

LOL :lol::lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

האלפרד היה צריך להדגיש את הסיסי באר... :wink:

אבל מי אני שאתערב... :mm_tongu:

פורסם
אלפרד מאמין כי לרכב על בורגמן 400 כמוהו כלעשן נובלס. דהיינו, להתנאות בפוזה של נטולי פוזה.

ואתה קרם בווארי שכמוך ( וחסיד TU מוצהר ) יודע מה רב ערכו של ה UNDERSTATEMENT .

וגם האזרח... :shock:

Take a Walk on the Mild Side

• תוכן חדש...