Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hustler Audio - מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שלא חסר.

כמו שבמדיסאונד אפשר למצוא טוויטרים עם ממברנת יהלום ועוד מוזרויות כאלו...

אני בטוח שגם בכל הגיאו סיטיס של תחום הDIY יהיה אפשר לא מעט דברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מעט נתונים על החברה הזו בגוגל Hustler Audio.

אבל הספקתי לראות כבר מגבר מנורות 2 ערוצים שלהם.

מכרו אותו בהמרה לשקלים ב1800 שקלים :o

1600RM

היה רשום במחיר במודעה.

לא הבנתי אם זה מגבר מנורות מלא או חלקי אבל המחיר עדיין מעניין מאוד.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

רק לי נראה מוזר שכל המידים שלהם מספקים 15W RMS?

ו 30W PEAK?

נראה חלש מאד על הנייר, ועוד ייעודי לרכב.

מתחדשת*

פורסם

אתה יכול גם להכנס לגוגל ולרשום japanese car audio high-end ולהגיע לאתר יפני שמוכר ציוד היי-אנד חדש וגם משומש (מאוד שווה בדיקה מידי פעם לפעם - DZT של דנון למכירה ב300 דולר - היה שם לאחרונה...)

ואתה תמצא שם במגברים איזה מגברון קטן למכירה בסכום של משהו כמו 1500 דולר או יותר שמספק עוצמה די דומה ולפי מה ששמתי לב, לא מדובר על מגבר נורות.

כמו שאני הרבה פעמים אמרתי על גבי הפורום - ההספק של המגבר זו לא בהכרח התכונה הכי חשובה שלו.

http://japan-auto-sound.com/index.php?main_page=product_info&cPath=3&products_id=43

רפרנס של בוויט'... 950 דולר של מגבר על 50 וואט לערוץ... ותראה כמה עולה השישה ערוצים של לוקסמן...

אני לא אתפלא אם המגבר נורות ההוא שהתפלאת על ההספק שלו הוא במקרה גם קלאס A...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אתה מתכוון לDCT-Z1?

לא נראה לי שהיה כזה דבר ב300$..

היה את הA1/1000/900/R1 במחירים כאלו של 300-400 דולר, שכך הם שווים היום.

הZ1? ב300? בררר... תביא לי הרגע שלושה. אחד לרכב ושניים על הקיר.. :-D

סטס, אתה בסדר אתה..:wink:

פורסם

רבותיי, מישהו יכול להתייחס לעובדה שהמידים שלהם מוצהרים 15/30 RMS/PEAK?

זה נראה די מוזר בייחוד כשהם מיועדים לשימוש ברכב.

מתחדשת*

פורסם
אדי, אתה מתכוון לDCT-Z1?

לא נראה לי שהיה כזה דבר ב300$..

היה את הA1/1000/900/R1 במחירים כאלו של 300-400 דולר, שכך הם שווים היום.

הZ1? ב300? בררר... תביא לי הרגע שלושה. אחד לרכב ושניים על הקיר.. :-D

סטס, אתה בסדר אתה..:wink:

Z1 - ב300 דולר - הוא היה בדיוק יומיים בקטגוריה של הUSED... שווה לעקוב אחרי האתר הזה :-D

ורומק - כמו שאמרתי - אני לא מאמין בוואטים ולא מאמין בזה שרמקול צריך להיות מתוכנן לספוג הספקים גדולים בכדי להשמע טוב.

מה שזה אומר מבחינתך זה בדיוק ההפך - רווח עצום! אתה ממש לא צריך לעבוד קשה בכדי להגביר את הרמקול הזה כמו שצריך - כל מגבר טוב של 50 וואט יכול להוציא ממנו את המקסימום.

מה שזה אומר לעומת זאת זה שאין לך הרבה מקום לטעויות עם הרמקול כי הוא רכיב עדין.

כמו שראית - הרמקול הזה נמכר ביחד עם ליין מוצרים מעולה ואחר ע"י דיימנשן אודיו - אתה באמת מאמין שהם ימכרו באטלר, ג'נסיס ועוד חברות ברמות האלה ואז הם ימכרו "זבל סיני" במקביל? - הם מתעסקים רק בציוד גבוה.

כמו כן כבר יש כאן עוד חבר פורום ELI_I שכבר התחיל לקרוא ביקורות עליהם וגם הוא ראה שמדובר במשהו טוב.

אין לי מושג איך הם נשמעים, אין לי מושג עד כמה הם טובים או לא - יש לי תחושת בטן חזקה מאוד שמדובר במשהו מאוד מעניין ששווה בדיקה.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה מתחיל להיות מסוכן עבורי: המחיר שלהם באיביי ממש נמוך, ואם אפשר לשדך להם את הקיקר 200.4, שגם עולה גרושים... זה מריח כמו עוד ויכוח עם האישה.:roll: שמישהו יוריד אותי מזה!

מתחדשת*

פורסם

למה להוריד אותך מזה - מה כל כך גרוע בלישון על השפה בסלון? :lol: (לא שקרה לי אי פעם...לפחות לא עם אשתי! :-))

אפרופו - תביטו עכשיו!!! בקטגוריה של המשומשים -

צביקה - רצית אקליפס בפחות מ400 דולר?

http://japan-auto-sound.com/index.php?main_page=index&cPath=6

יש דנון A1 עכשיו ב900 דולר...

המממממ מקנטוש ב350 דולר דאבל דין - נאדר???

יש שם דברים מ-א-ו-ד שווים!

Pioneer TS-X150

פורסם

יחתכו לך את הגפיים עם חרב זן לפני שתוכל לרכוש את היחידה - רשום שם JAPAN ONLY

Pioneer TS-X150

פורסם
אלו הם מגברי TUBE , לפי מה שהבנתי חצי מנורות .

סטס.

אין דבר כזה מגבר "חצי" מנורות.

יש או מגבר הייבריד שזה קדם מגבר מנורות וההגברה היא מוספט.

או

מגבר מנורות FULL TUBE.

אין שום מגבר הייבריד נורמלי שהמנורות לא תלויות אצלו ליופי במחיר הזה.:).

חפש לך אלטרנטיבות אחרות מאשר החברה הנ"ל.

under construction..

• תוכן חדש...