Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hustler Audio - מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Ebony? ענק!!! :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סדרת LATINA הרבה יותר טובה

:roflmao::roflmao::hihi::hihi::roflmao::roflmao:

נ.ב. גם חברת Hustler ידועה מאוד בתחומים אחרים......

סטס לא טעית בפורום?

אלי

פורסם

אל תטעו! חברת היי-אנד לכל דבר!

תריצו חיפוש על המושג car-audio high end בגוגל ובאחד הלינקים אתם תגיעו לאתר בית של חברה שמוכרת בארה"ב מותגים של החברה הזאת, באטרל, סימפוני ועוד כמה שמות שלא שמעתם עליהם אף פעם כנראה...

למען האמת אני הפצרתי בחברי לאוד אנד קליר לייבא אותם

http://www.hustleraudio.com/wide-band-drivers.html

L4 זה לא הרכיב היחיד שיכול לתפקד כמיד שעובד כמעט על כל הספקטרום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלו הנתונים של האלמנט:

Custom injection molded poly mica cone.

Die Cast Aluminum Basket

Aluminum Phase Plug

Impedance : 4 ohm

Sensitivity : 88 dB

Frequency Response : 40 Hz – 4000 Hz

Power (RMS / Peak) : 50 / 100 watts

גודל 166MM.

פורסם

תביטו גם על הנתונים של הTRINITY והSPIRIT X4 בקישור בתוך האתר שנתתי.

חבל שאני לא מצליח כרגע למצוא את הלינק שהוביל אותי לחברה הזאת - היו שם עוד כמה דברים מ-א-ו-ד מעניינים שהפורום הזה עוד לא ראה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני כשבוע העליתי את החברה הזו במסגרת קומפוננט שחיפשתי לחבר (למי שזוכר..) וקטלו אותי פה !

יש להם מלא סטים ב EBAY במחירי רצפה ועם טוויטרים RIBBON. צריך להיות מעניין.

...CASKA for life

פורסם

אכן המידבאסים שמצאתי עולים סביבות ה160$ לפני מס ומשלוח בEBAY.

רוב הסיכויים שאזמין אותם עם אמצע שהם שווים את זה.

נשמע אותם ואולי יהיה משהו חדש בארץ :) .

סטס.

פורסם

והנה לכם האתר...

http://www.dimensionaudio.com.sg/car-audio.asp

תתחילו להנות...

תשימו לב שמוראל מופיעה אצלם ראשונה.

באטרל אודיו, האסטלר אודיו, ג'נסיס, דיבי דרייב, קיוב אקוסטיקס ועוד ועוד...

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא רואה איך האתר הזה יעזור למישהו ?

4 לינקים לאתרי הבית של חברות כמו MOREL JVC וכו'.

" חבל שאני לא מצליח כרגע למצוא את הלינק שהוביל אותי לחברה הזאת - היו שם עוד כמה דברים מ-א-ו-ד מעניינים שהפורום הזה עוד לא ראה."

אשמח אם תדריך אותנו איך להגיע לדברים המאוד מעניינים. :-)

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אני רואה שרוב הביקורות בעולם מהללות את החברה והמוצרים שלה,

אבל אני לא מאמין שלמישהו יש ניסיון איתם בארץ.

סטס כמו שאמרת, תביא אותם, אולי תפתח תרנד חדש בארץ:wink:

אלי

פורסם

אני לא אתפלא...

מעניין אם יש מישהו בארץ עם קומפוננט של bewith

תסיסס כבר יש... הרכיבים נראים משהו סופני, שמעתי רק את המידבאסים לבינתיים על המגברים של תסיסס - יש למה לחכות... במקרה באותה המערכת מותקן גם ביט1 (מאוד מאוד נחמד המוצר הזה :-D)

לגטייה עם מידבאסים של קלארוס על טרו טק כבר שמעתי - נהדר ומדהים.

Pioneer TS-X150

פורסם

השבוע גיליתי עוד קללה חדשה, Ultra.

מעניין עוד כמה חברות-בוטיק כאלה מסתובבות בעולם...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...