Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס קול DAC לCARPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מוביל אותך לחשוב שהDAC החיצוני הזה יהיה יותר איכותי מכרטיס פשוטים כמו AUDIGY2 ?

שלא לדבר על כרטיסים יותר איכותיים כמו asus xonar 1.3

פורסם

הכרטיס לא נותן מענה לעבודה אקטיבית וכ"ו. מחירו לא רחוק מBIT ONE שנשלט מחשב, ויכול לתת את המענה המושלם (בתקווה שגרסת התוכנה החדשה כבר ללא בעיות התוכנה של הגרסאות הקודמות) ע"י עיבוד חיצוני ללא שימוש במשאבי מערכת אם עובדים עם יציאה אופטית מכרטיס הקול.

בשיפוצים

פורסם

אריק, להשתמש בBIT ONE זה פתרון נחמד, כמו גם להתקין 701 ולצאת אליו באופטית,

כמו גם H900 וכו' וכו'

אבל על הנייר למחשב יש יכולות עיבוד סאונד (קונסול עם פילטרים) ברמה יותר גמישה מכל פרוססור בעולם, ובנוגע לDAC אני מאמין שכרטיס קול טוב כמו ASUS XONAR יכול לעמוד עם הטובים שבפרוססורים

פורסם
מה מוביל אותך לחשוב שהDAC החיצוני הזה יהיה יותר איכותי מכרטיס פשוטים כמו AUDIGY2 ?

שלא לדבר על כרטיסים יותר איכותיים כמו asus xonar 1.3

שום דבר לא מוביל אותי לחשוב כי אין לי מספיק ידע בנושא

בגלל זה שאלתי.

בקשר לBIT ONE קודם כל שיפתרו מחלות הילדות שלו אחר כך נוכל להשוות

עריכה:ה-ASUS XONAR הינו חיצוני או פנימי?

אלי

פורסם

פנימי

בעיקרון לכרטיס חיצוני אין שום יתרון על כרטיס פנימי,

יש כרטיסים פנימיים זולים שסופחים רעשים אבל זה לא אומר כלום על היקרים שבחבורה.

פורסם

אז פה, על פניו, היתרון וזאת במידה ולא ניתן להוסיף כרטיס פנימי מסיבות אילו או אחרות (גודל מארז, לוח אם וכד')

לי הוא נראה, בעיניים לא מקצועיות, כמו פרוססור ל-CARPC

אלי

פורסם

כרטיס חיצוני הוא אופציה טובה למגבלות מארז אני מסכים !

אבל את המגבלות האלו ניתן לפתור בקלות ע"י הארכת הPCI החוצה מהמארז ולהתקין עליו מה שרוצים,

וככה גם ספיחת הרעשים אם בכלל יורדת מהפרק

• תוכן חדש...