Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקצר את הפרשה שמתמשכת חודשים על כמה שורות:

אני גר בקומה רביעית באיזור חדש יחסית בנס ציונה, איכות הקליטה בפלאפון זוועתית, רוב השיחות מתנתקות אחרי 10-20 שניות.

בפעם הראשונה שהייתי בפלאפון אמרו לי החלפת מכשיר תפתור את הבעיה (וכמובן - שידרוג + התחייבות, כמו שרק פלאפון יודעים לעשות את זה כ"כ טוב).

לא עזר לכלום חוץ מלהכנסות חברת פלאפון.

כל יום מבטיחים שיצרו איתי קשר, וכל יום עובר בלי שום תשובה ובלי שום קליטה...

כל מה שאני רוצה זה להתנתק מהם ולעבור חברה אחרת (זה ברור לי שזו בעיה נקודתית של פלאפון, פלאפונים מחברות אחרות עובדים מעולה עם קליטה מלאה), אבל פלאפון רוצים 2000 ש"ח (!!!) עבור ביטול חוזה!

האם בחוזה לא כתוב גם שתהיה קליטה?!

שקלתי לבטל את חיובי האשראי אבל אני מפחד לקבל מהם תביעה ועוד להפסיד לחברה הקיקיונית הזאת.

אין ספק שהמאבק בין חברת HOT לפלאפון על איכות שירות ירודה הוא מאבק צמוד וקשה...

יש הצעות?

פורסם

אני דיי בטוח שפלאפון בחברת תקשורת מחויבת לספק קליטה באיזורי מטרופולין למיניהם.

נסה לתבוע אותם בבית-משפט, הם מהר מאד יסכימו להגיע לפשרה ולשחרר אותך,

רק סוללת עורכי הדין שלהם עולה יותר ממה שיעלה להם לנתק אותך, וזה בלי הסיכוי שאולי תנצח במשפט.

זה נראה לי הכיוון הנכון.

נ.ב

היו מקרים שמכתב ל"אמון הציבור" ומנכ"ל החברה פתרו את הבעיה מהר מאד.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

תתחיל מלכתוב / להתקשר לתוכנית של גבי גזית ב103FM.

הבחור מזרז עניינים כאלה בצורה שלא תיאמן.

שיהיה לך ברור : אם יש לך מכשיר שהוא לא מהרשת החדשה של פלאפון , אז סביר להניח שגם לא ישקיעו בלפתור לך את הבעיה.

אתה צריך להתרכז בלקבל שדרוג חינם לרשת הUMTS שלהם (אם אין לך).

כמה אני לא מחבב את חברת פלאפון ואת מכשיריה הלא מתקדמים של הרשת הישנה אפשר לראות בשרשורים אחרים.

המדיניות שלי היא רכישת כרטיס SIM מאורנג' או סלקום , רכישת מכשיר באופן בפרטי, בלי להתחייב/להתחתן עם אף מפעיל סלולרי, ואז אתה לא חייב לאף אחד שום דבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני העדפתי ועדיין מעדיף לא להתחיל עם עורכי דין, כי גם לי זה עולה זמן יקר, אבל אם לא יהיה פיתרון אחר...

כתבתי לפני כמה ימים ב"קו למנכ"ל" שלהם, משום מה יש לי הרגשה שהמכתב שכותבים לו מגיע ישר לתיקיית ה-SPAM שלו...

אייל, אני מסכים איתך לגמרי וזה מה שאני מתכוון לעשות (קנייה טלפון + SIM) ברגע שאתנתק מהחברה הזאת, ותאמין לי שאני מעדיף לטלפון שעשוי משתי קופסאות קוטג' וחוט בינהן מאשר לשדרג עוד פעם בחברת פלאפון.

אגב, התחלתי עכשיו לכתוב מכתב קצר שמתאר את השלתשלות העניינים, אני מתכוון לשלוח אותו לאתר תלונה, ידיעות אחרונות (דני שדה), גבי גזית וכל מקום אחר שיכול לעזור. אולי משם תבוא הישועה והקליטה.

פורסם

נסה ללכת למרכז שרות,לא לוותר ולהגיע לשיחה עם מנהל המרכז,אני מניח שרוב השיחות שלך עם שרות הלקוחות מתועד ולכן גם הוא יוכל לראות בנוסף להצגת הדברים על יידך,את השתלשלות העניינים,לפי דעתי רמה של מנהל מרכז שרות ,בסמכותו לבטל התחייבות,כמובן להראות שמבחינתך אין לפלאפון פתרון לבעיה ולכן אין מנוס מלוותר על ההתחייבות ולבטל את העיסקה.

לענייות דעתי,שיחה עניינית,שקטה ותוקפנית כאחד וכמובן נחישות,יפתרו את הבעיה.

במידה ולא יעזור, תחפש דרכים יותר יצירתיות.

בהצלחה.

פורסם

אגב, הייתה לי פעם בעיית קליטה באורנג' והבעיה טופלה, בוצע מעקב אחרי המכשיר שלי לאורך תקופה,

ובוצע כיוונון מחדש של האנטנות באזור כי נפלתי בתוך DEAD ZONE בין שני סקטורים.

דרך אגב, החברה שאני עובד בה , בדיוק מתעסקת בעניין הזה :

איתור ומציאת אזורים/מבנים ללא כיסוי , החברות הסלולריות משתמשות במוצר בעיקר במקומות בהם נמצאים לקוחות "כבדים"

ובדרך כלל לא משקיעים בלקוחות פרטיים שהם לא מקומבנים / חשובים / מפוצצים בדינרוס וכו'.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

החברה שאני עובד בה מנויים במירס.

עזבו את המחירים המגוחכים של התעריפים שאנחנו מקבלים.

השירות שלהם מצויין.

גם אני גר באיזור בעייתי, הרמתי טלפון לשירות לקוחות והם הציעו לשים לי מגבר בגינה:shock:.

אמנם אני חייב להיות זמין גם כשאני בבית אבל יש גבול. לא רציתי.

ההפתעה שלי היתה שלאחר כמה חודשים קיבלתי מהם טלפון שבו שמחו לבשר לי שהציבו אנטנה באיזור המגורים שלי.

בכלל החברה הזאת קטנה וזה יתרון. החיסרון היחיד הוא שהקליטה לא 100 אחוז בכל הארץ ושאין להם דור שלישי (לכן אני נאלץ להשתמש במודם סלולארי של סלקום) אבל למי שצריך סלולארי בשביל לדבר - הם טובים.

פורסם

לא מבין, בשירות טכני שלהם אמורים לראות בתוכנה אם יש קליטה, במקרה והם פותחים קריאה ומגלים כי באמת ספציפית אצלך אין קליטה אמורים לתת לך ספוטניק או רפיטר בחינם, במידה ולא, תעבור לחברה אחרת, גם ככה פלאפון על הפנים.

פורסם

הם רק יכולים לראות אם תחנת הבסיס המשרתת את הלקוח תקינה או לא, ואת צורת הכיסוי, בדרך כלל באמצעות DRIVE TEST אם יש להם שטחים מתים בין התאים או חפיפה.

הם לא יכולים לדעת מה קורה בבית של כל לקוח. אבל אם הלקוח יתלונן יבדקו סטטיסטיקת ניתוקי שיחות ולא יותר מזה.

לפעמים בעיה כזאת נפתרת ע"י TILT קל לאנטנה, ולפעמים מדובר בהרבה יותר מכך.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תבדוק מה גובה ההתחיבות החודשית שלך ושקול לעבור חברה ולהשאיר את הפלאטפון פעיל לשיחות יוצאות בגובה ההתחייבות בלבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא יודע מה הם אמורים לראות בתוכנה שלהם, אבל בוודאות הם לא עושים את המינימום הנדרש המתבקש.

אני לא מעוניין בשום התקנה של רכיב אצלי - לא ספוטניק, לא רפיטר ולא שום יצור אחר במרפסת שלי, נשמע לי לא הגיוני ואני די משוכנע שאף אחד לא מעוניין בפיתרון עקום כזה.

הייתי עובר מהחברה מיידית אבל בדקתי ודמי הניהול (או השירות, או השימוש איך שלא קוראים לזה) החודשיים הם 80 ש"ח וזה לא מעט כסף.

פורסם
אני לא יודע מה הם אמורים לראות בתוכנה שלהם, אבל בוודאות הם לא עושים את המינימום הנדרש המתבקש.

אני לא מעוניין בשום התקנה של רכיב אצלי - לא ספוטניק, לא רפיטר ולא שום יצור אחר במרפסת שלי, נשמע לי לא הגיוני ואני די משוכנע שאף אחד לא מעוניין בפיתרון עקום כזה.

הייתי עובר מהחברה מיידית אבל בדקתי ודמי הניהול (או השירות, או השימוש איך שלא קוראים לזה) החודשיים הם 80 ש"ח וזה לא מעט כסף.

רפיטר זאת דרך עקומה לפתור בעיות כיסוי.

ראיתי פעם לקוח שהתקינו אצלו 2 רפיטרים, אחד חיצוני ואחד פנימי -כאשר הפנימי ניזון מהחיצוני.

זה כמו הפתרון של הוט : לדפוק לך מגבר 10dB באמצע הסלון כשיש לך בעיית עוצמת סיגנל באינטרנט ובממיר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא הבנתי, הבעיה ספציפית במכשיר שלך או בכלל לאף אחד עם פלאפון אין קליטה

בעיות הליטה הם בתוך הדירה או אפילו שאתה מיחוץ לה ?

אם זה רק עם המכשיר שלך אם רק בתוך הדירה אז זו בעיה שלך, אחרת זו בעיה חמורה שלהם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

80 ש"ח, זה מחיר המסלול (שכולל כל מיני הטבות) אבל אין ספק שזה מוגזם.

אין ספק שרפיטר זה לא פיתרון ובגלל זה סירבתי לרעיון כזה שעלה מצידם.

הבעיה היא של כל מכשיר שמחובר לרשת פלאפון. כל מכשיר מרשת אחרת (אורנג' סלקום וכו') לא נתקלים בתקלות תקשורת/קליטה.

• תוכן חדש...