Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה והנציגי שירות עושים את העבודה שלהם כמו שצריך, אמור ליהיות תיעוד פניות מסודר ומפורט.

גש למישהו בכיר יותר , תגיד לו שיתסכל כמה פעמים כבר התלוננת על הבעיה, ואיזה טיפול היה בה.

על הדרך תקרא גם את ההסכם שלך עם פלאפון, (הדף עם הרבה מלל בכתב נורא קטן, תראה מה הנוהל שלהם בנוגע לאזורים בלי קליטה).

פורסם

היי אם אני לא טועה, ניתן אחת ל3 חודשים לעבור "מסלול", תעביר את המכשיר/ים שלך למסלול של "לא דיברת לא שילמת" ושכח מזה.

לצאת מהחוזה איתם לא תצליח, קליטה לא תצליח לקבל, גם לי יש בעיות קליטה בבית כבר מעל 6 שנים, הם עשו עם זה משהו ?

כלום !

הם מסתכלים על כמות הניתוקים ורואים שזה לא הרבה, אבל לך תסביר שאני נמצא בבית לצרכי שינה ואוכל בערך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור כשאתה במבצע שכדי לקבל סיבסוד מלא על המכשיר אתה חייב לדבר X כסף בחודש, לא משנה איזה מסלול אתה לוקח, זה או שאתה תשלם על השיחות כדי לקבל סיבסוד או שתשלם על המכשיר אם לא דיברת בסכום מסויים ומעלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היה לקוח של מירס שלא הייתה לו קליטה בבית/עסק,בבית משפט חייבו את מירס לשחרר אותו ללא קנס,כדאי שתבדוק זאת,כי שרות אתה לא מקבל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תומר, אני לא יודע לגבי עלויות מכשירים, לעולם לא התחייבתי על מכשיר, תמיד שילמתי את זה במזומן, אז סליחה מראש אם אני מטעה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...