Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב עברתי תאונת דרכים (מי ששואל מישהי נכנסה בי מאוחרה כשעמדתי ברמזור)

והשמאי קבע שיש ירידת ערך לאוטו וחברת הביטוח של צד ג' לא מוכן לשלם בתירוץ שהאוטו ישן מדיי ומוכנים לחרוג אם אני יביא להם טופס בדיקת תאונות של הרכב ב3 שנים האחרונות

הסוכן ביטוח שלי אמר לי שאני יכול ללכת לתבוע אותם

ומה שאני בא לשאול האם כדאי לי לתבוע? הסכום הוא 700 שקל (הירידת ערך)

פורסם

700 שקל זה כסף. השאלה כמה זה 700 שקל בשבילך, הרבה כסף או כסף כיס?

במידה והחלטת לתבוע, אתה תובע את מי שנכנסה בך, ושהיא תשבור את הראש עם הביטוח שלה.

בכל מקרה הטענה של אי תשלום עקב כך שהרכב ישן היא מצוצה מהאצבע, הם מנסים את שיטת המצליח, בכל זאת, 700 שקל אולי זה סכום קטן בשבילך שתוכל לעמוד בו ולא שווה לך לתבוע אותם, וככה הם יוצאים בלי נזק.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

פשוט מחליא אותי מחדש לשמוע את השיטות מצליח של חברות הביטוח !

עוד יותר מעצבן שעד שמישהו מגיע עם זה לבית משפט השופטת נזפה בו שהוא הגיע לבית משפט בגלל 300 שקל

ביזיון של מדינה

פורסם

הייתי הולך לתבוע,ולו רק בשביל הפרנציפ.

חברות הביטוח עושות שרירים ומערימות קשיים על האזרח הקטן כדי להתחמק מתשלום.

אני הייתי מתקשר לאותה נהגת ומודיע לה שיש לי את הטופס הנדרש,אבל אותו היא וחברת הביטוח שלה יראו רק בבית משפט, ותבהיר לה שאתה תשתדל לעשות את ההליך כמה שיותר יקר כולל שימוש בעורך דין מטעם החברת ביטוח שלך,רק כדי שזה יעלה לה ולחברת הביטוח שלה יותר כסף,מה שכמובן ייקר לה את הפרמייה בהמשך.

מבטיח לך שהנהגת הפוגעת תלחץ על חברת הביטוח לשלם לך את המגיע לך ואפילו תשלם את הכסף הזה מכיסה כדי לא להגיע לכל ההליך המיותר והיקר הזה.

נהיה פשוט בלתי נסבל מה שהולך עם חברות הביטוח בארץ, הן פשוט מנסות להתנער מתביעות כאילו לא לשם כך הן נועדו מלכתחילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דבר עם זאת שנכנסה בך , אני בטוח שסכום הישתתפות העצמית שלה גבוההה מ-700 שקל והיא תעדיף לשלם לך מכיסה,

ברור שאם היא לא מוכנה תאיים במשפט , זה כבר בטוח יקפל אותה כי היא תבין שאין לה שום סיכוי .

פורסם

שווה לך לתבוע את הסכום הנ"ל דרך במ"ש לתביעות קטנות.

דו"ח השמאי שקובע את ירידת הערך הוא ההוכחה שלך מולם.

מציע לך קודם כל לשלוח לחברת הביטוח מכתב החתום ע"י עו"ד בו אתה תובע את זכויותך.

מכתב זה והתשובה עליו תסייע לך בבהמ"ש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...