Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר מתחילים ב-22.2 (אלא אם כן יהיה גשום אותו שבוע ואז ההתחלה תידחה בשבוע.

עושים מהצפון לדרום , הערכת זמן של כחודשיים. מתכננים לעשות כל מיני הפסקות נחמדות (אבובים בירדן , סנפלינג במנרה , טרקטרונים בגליל , זולות שאנטי בדרום).

אם את/ה בראש לטיול בסגנון הזה , בעלי כושר סביר וציוד מתאים לטיול כזה (נעליים , תרמיל , שק"ש , ביגוד חם...) , אתם מוזמנים להצטרף. אפשר לקבל עוד פרטים בהודעה פרטית

בנוסף , מי שיכול לעזור , הלוואת מפות סימון שבילים יתקבלו בברכה. מבטיח לשמור עליהן ואם יהיה להן נזק כלשהו אני מוכן לפצות בסכום המלא של מפה חדשה.

תודה רבה לעוזרים!!

וואלאק אתה!!

פורסם

בהצלחה , חוויה מאתגרת ומהנה (מנסיון).

יש לי חלק מהמפות רובן ישנות , תכתוב מה אתה צריך אני אכתוב לך מאיזה שנה יש לי אותה .

רוב השינויים הם גודל ישובים וכבישים .

לפני שימוש במפה ישנה עוברים ליד לוח כניסה לשמורה שם יש מפות חדשות ומוודאים שאין הבדלים בשיטחי אש, כבישים, סימוני שבילים וכו'.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מפות: 1,2,3,7,9,11,12,14,15,17,18,19,20

אלה כרגע המפות שאנחנו צריכים להשיג (במילים אחרות: יש לנו רק את מפה 4 ובמספר מפות לא עובר השביל , לכן אנחנו לא זקוקים להן).

אם תוכל לעזור לנו זה יהיה אדיר

כבר תודה רבה!!

וואלאק אתה!!

פורסם

מיספורי המפות השתנו ,אני אכתוב מה יש לי , כל ההוצאות עם הפרש גדול מחמש שנים לכן מחייבות השוואה של המפה עם אחת חדשה יותר כדי לבדוק עידכונים בציר בשיטחי אש ובתכסית (כל זה על אחריותך ).

1. גולן 1996 , מנויילנת , במצב טוב.

2. גליל עליון 1996 לא מנויילנת , ניילון עליך , במצב שמיש.

3. גליל תחתון ועמקים ,1992 , מצב סביר.

4. כרמל 1996 , מצב טוב מנויילנת .

5.השרון 1997 ,לא מניילנת כמעט חדשה.

6.מבואות ירושלים 1991 , מצב קשה עד אנוש , לא ממליץ להשתמש בא, היו המון שינויים באזור.

7.צפון מדבר יהודה ( אני חושב שלא רלוונטית לך ) 1997 , מנויילנת בשיטה הישנה , מצב טוב.

8 דרום מדבר יהודה 2003 , ניילון חדש ,מצב חדש , היחידה שאני אדרוש לקבל חזרה באותו מצב בדיוק.

9 אילת , 1994 , מצב טוב , נילון טפט שקוף שאני עשיתי .

אין לי שום בעיה לתת לך את הצפוניות וכשתעבור בת"א לתת לך את הדרומיות .

חוזר ומדגיש שצריך לבדוק שינויים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש לי את הפות של מבואות ירושליים ואת אזור המכתשים / דרום ים-המלח מהשנתיים האחרונות. יחסית עדכניות.

אם אתה מגיע לאזור ב"ש - אתה מוזמן להשאיל אותן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אומי, המפות שאתה מדבר עליהן הן בקנ"מ של-1:50,000? ומסומן בהן התוואי של שביל ישראל?

אם כן , אני אבדוק באיזורים הספציפיים האלה כמה השתנה התוואי בשנים האחרונות ואז אני אחליט אם כדאי לטייל איתן.

צביקה, אתה מתכוון למפות סימון שבילים 9 ו-14?

וואלאק אתה!!

פורסם

9 כן. לגבי 14 אני בטוח ב99% שזה זה, אם לא אז אחת מהמפות האחרות של האיזור.

שלח לי ה"פ בערב ותזכיר לי לבדוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה סדר המפות העדכני:

1. החרמון הגולן ואצבע הגליל

2. הגליל העליון

3. הגליל התחתון העמקים והגלבוע

4. הכרמל ורמות מנשה

6-5. בקעת הירדן ומזרח השומרון

7. השרון ומערב השומרון

8. צפון מדבר יהודה וים המלח

9. מבואות ירושלים

10. גוש דן וחוף פלשת

11. דרום מדבר יהודה וים המלח

12. דרום השפלה

13. מישור חוף הנגב

14. צפון הערבה ומזרח הנגב

15. הנגב התיכון

16. חולות ורמת הנגב

17. הערבה התיכונה ומזרח הר הנגב

18. מערב הר הנגב

19. מישורי פארן והנחלים הגדולים

20. הרי אילת

במפות 5-6 , 8 , 10 , 13 ו-16 לא עובר שביל ישראל ולכן אין לי צורך בהן.

את מפות 1 , 2 , 3, ו-4 הצלחתי להשיג מחבר.

וואלאק אתה!!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן לכולם!!

אני באמצע השביל ועשיתי עצירה ליד מחשב.

רציתי לבקש ממי שיכול לעזור ,להלוות לי את מפות הדרום (מפות סימון שבילים 17,18,19,20).

כל שאר המפות בסוף הסתדרתי והשתמשמנו בהם.

נ.ב.

תודה צביקה ואומי על הנסיון לעזור!

וואלאק אתה!!

פורסם

אני מקווה שאתם סגורים לחלוטין על מים - שלשום חזרתי מטיול של כמה ימים באיזור המכתשים. באחד הימים הלכנו ממצד ירקעם עד למצפה המכתש (הקטן) והיו לפחות 3 חבורות של צעירים שעושים את המסלול שביקשו מאיתנו מים, כי לחלקם גנבו מים (כנראה שהחביאו היכנשהו) ולחלקם בנו על הבסיס שנמצא בסמוך למצפה (הם לא נותנים מים למטיילים).

• תוכן חדש...