Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני שאשפוך את תלונתי, אני רוצה להגיד שהמפות האינטרנטיות מצויינות, מדוייקות ומאוד נוחות לתפעול, וזאת בדיוק הסיבה שהנושא חורה לי.

במפות ה"עדכניות" שנפוצות באתרי האינטרנט חסרים הרבה כבישים חדשים, ואין אפילו שרטוט לתוואי עתידי.

בחלקן המכריע של המפות כביש 6 מסתיים בקטע הדרומי שלו משהו כמו 2 קילומטר לפני החיבור שלו לכביש 40, וכביש 431 כלל לא מופיע, אפילו לא בקיוקווים לכביש עתידי.

במפות אחרות כביש 6 מסתיים במחלף שורק :?

לאנשים שמסתמכים על המפות האלה לצורך תכנון מסלול חסר מידע חיוני. למשל מי שגר בחדרה ומבקש את המסלול הקצר ביותר לבאר שבע לא יקבל מסלול הכולל את כביש 6 וחבל. יש כאלה שאין להם GPS שתול בראש והכבישים היחידים שהם מכירים הם מהבית לעבודה וחזרה.

התצ"אות המופיעות בחלק מהאתרים בכלל לא מעודכנות (להערכתי מתחילת שנות ה 2000), אבל זה עוד ניחא.

בקיצור, מדובר ביוזמה מבורכת ושירות מצויין של אתרי האינטרנט, רק צריך להיות יותר עם אצבע על הדופק בעדכון ורענון המפות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ביגלל שאין לי GPS שתול בראש :-)

אני משתמש במפה הזו:

http://www.abmaps.co.il/

נוחה מאוד!

ודיי מעודכנת (ניראה לי).

בכל מיקרה, היא עזרה לי הרבה מאוד פעמים למצוא את היעד ולתכנן את הדרך.

עכשיו אפילו יש שם אפשרות של דיווחי תנועה ומזג אוור.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מתלונן.

ראיתי אתמול בחנות סדרה של מפות כבישים,

במחירים שנעים בין 80 ל-180 ש"ח. אף אחת מהן לא מעודכנת

כמו YMAP ואתרים דומים, למרות שרשום עליהן "2009".

אז פוספס כביש או שניים, נו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל אני לא מבין למה אתם משתמשים באתרים עלובים כמו ymaps או אטלס, הם לגמריי לא נוחים ועושים טובה אם הם עובדים בדפדפן שהוא לא אקספלורר על ווינדוס,

כי יש את המפות של גוגל, שהם יותר נוחות באופן משמעותי: http://maps.google.com/?hl=iw

בקשר לעדכניות, לפי דעתי הכי עדכני שיכול להיות זה http://www.waze.co.il/livemap/

כי את המפה שלהם מעדכנים הגולשים ולא איזה חברה שקונה את המפות מחברה אחרת וכו'...

אבל מאותה סיבה גם יכול להיות במפה הזאת מקומות שחסרים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

maps.walla.co.il is the best of them all :)

works with firefox and has most of the new roads..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...