Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי לאדה סמרה 1994

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק אלטרנטיבות יש, במודרניות אתה מתכוון ל...?

אם אתה מתכוון ל"מותרות" כמו ה"כ ח"ח נ"מ ועוד שאר ראשי התיבות אני מציע להימנע, כמה שפחות חשמל ברכב ישן ככה הרכב יותר אמין והסיכוי שהוא יושבת קטן יותר, אם משהו כזה נהרס אתה פשוט חייב לתקן וזה לא יעלה קצת.

לגבי המוסכים יש משהו בדברייך.

מבחינת רכבים שהצעת, איכות ההרכבה לא תהיה משמעותית טובה מהלאדה בכלל, והשנתון יהיה נמוך יותר.

מציע לחפש את הסקודה פיבוריט דומה ללאדה בכל המובנים כמעט, אם אני לא טועה הרכב חולק חלפים עם הסקודה טנדר מה שייקל על מציאת חלפים ויוזיל ומוסכים "חאפרים" לסקודה לא חסר.

פתח לוח יד 2 ואחרי שתעבור עשר עשרים מודעות על הפיבוריט תבין שרכב שמור ומטופל מיד 1 נהג יחיד זקן שמטופלת רק במורשה במצב "תדלק וסע" לא בעיה למצוא.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=31&SubModelID=280&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=1&fromHand=&Hand=

אפילו חיפשתי בשבילך ויש שם אחת ממש שמורה, יד ראשונה ועברה רק 94 אלף ק"מ מקורי ונסעה רק בתוך העיר והוחלף בה כמה דברים והכל מהיצרן המקורי והוא דורש רק 5 אלף.

ושמע עצה שלי, ברכב בתקציב אל תחפש יותר ממזגן ורדיו דיסק כל שאר החשמל מיותר, ועוד משהו שים דגש על טסט ארוך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלי אני חושב שזה מאוד לא אחראי מצדך להמליץ לאנשים על רכבים שאין לך נסיון אישי איתם ואתה ניזון משמועות והשארות. תקן אותי עם אני טועה והיו ברשותך או ברשות קרוביך סקודה או לאדה.

במיחד כאשר מדובר על רכבים ישנים לאנשים עם תקציב נמוך שיש סיכוי רב "ליפול" איתם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא היה לי לאדה ולא סקודה אבל נהגתי בשתי הרכבים (ככה זה שחבר רוסי מלווה לך רכב) ואת האמת לא הרגשתי באונו יותר "מודרניות", ובכלל בג'אסטי שיש בה גיר של משאית בכלל לא:|

ברכב ישן תמיד אפשר ליפול וזה לא משנה אם זה לאונה או פיבוריט, תלוי במי החזיק ואיך.

אני לא מאמין שלאונה יד 7 200 אלף ק"מ שטופלה אצל חאפר בכפר ערבי תהיה אמינה יותר מסקודה יד 1 מזקן שטיפל במורשה ויש לה ק"מ נמוך, ברמת העיקרון כמובן.

ואם כבר להמליץ על רכב בסיסי מניסיון אישי, אז ג'אסטי, מוסכים לא חסר חלפים בטח שלא אמין בצורה שזה מדהים, אבל באמת שזה שיא הבסיסיות הוא לא נוח ולא מאובזר אבל הוא חסכוני ואמין וזה העיקר ברכב ישן לצעיר.

יש לה יתרון די נגלה לעין וזה הכיעור שלה, שמונע מצעירים לקנות את הרכב לחשוב שהוא רכב ספורט, די קל למצוא אחת שמורה יחסית.

פורסם

אלי אם אתה לא מכיר את הרכב אז עדיף שלא תדבר, אין לרכב חלקים האמינות לא הייתה מעולם וזו הרפתקאה מיותרת.

איכות ההרכבה בפיאט 127 תהיה עדיפה על הלאדה .

Peugeot 208GTI

פורסם
אלי אם אתה לא מכיר את הרכב אז עדיף שלא תדבר, אין לרכב חלקים האמינות לא הייתה מעולם וזו הרפתקאה מיותרת.

איכות ההרכבה בפיאט 127 תהיה עדיפה על הלאדה .

אפשר לדעת על סמך איזה עובדות אתה מבסס את הקביע הטיפשית הזאת (סליחה על הבטוי)?

לאדה זה לא גרוע כמו שרבים מציגים אותו. כן זה לא הונדה ולא סוברו אבל זה לא רכב רע הוא אפילו דיי טוב. כאשר לאדה מתוחזקת היטב האמינות שלה לא רעה בכלל ככה שלהגיד שהואטו הזה גרוע זאת רק מראה על חוסר הבנה וביסוס על דעות סתמיות.

פורסם

על סמך העובדה שגדלתי עם הגרוטואות האלה ולמשפחתי היו כמה אקזמפלרים בארץ המוצא.

ועל סמך לאדה 8 (סמארה) שחבר קנה בארץ בשנות ה90 ואני זוכר מצויין את החוויות.

ובהסתמך על מה אתה מסיק שקביעתי טיפשית ?

Peugeot 208GTI

פורסם

כי במקרה אני רוסי והיה לי נסיון עם רכבים האלה וזה אוטו בסדר גמור אולי היה לך נסיון רע.

ואם מדברים על אמינות אני בספק שרובר שלך (אם לא מצטער) יותר אמינה מלאדה.

פורסם

הרובר שלי יותר אמינה מרוב הרכבים שמתגלגלים בארץ, כדאי שתקרא ותלמד על ה600 ועל המנועים מסדרת T של רובר לפני שאתה מגיב שטויות.

אבל בעצם למה אפשר לצפות ממי שטוען שלאדה רכב אמין .

Peugeot 208GTI

פורסם
הרובר שלי יותר אמינה מרוב הרכבים שמתגלגלים בארץ, כדאי שתקרא ותלמד על ה600 ועל המנועים מסדרת T של רובר לפני שאתה מגיב שטויות.

תכלס...

פורסם

אז הנה יש אחד שטוען שהייתה ברשותו לאדה והיא הייתה בסדר גמור ומהצד השני אומרים בידיוק ההפך, הרכב שנוי במחלוקת מציע לך ללכת על משהו נפוץ.

אני מציע ללכת על הג'אסטי תשמע עליו רק דברים טובים בתור רכב בסיסי לחלוטין וכמה שהוא זול לאחזקה.

פורסם

לאדה לא היתה לי,אבל סקודה שנת 91 כן.להלן המסקנות:

יתרונות:

1. מרווחת.

2. מנוע חזק יחסית לגודל.

3. גבוהה-אפשר לנסוע בדרכי כורכר ולא לפחד מבורות.

4. מאפרה גדולה.חשוב במידה ואתה מעשן וצריך מקום לזרוק את הסיגריות שאתה מעשן בשרשרת מעצבים כשאתה מחכה לגרר.ואתה תחכה..

חסרונות:

1. הנדסת מתכות של המנוע והראש,בעיקר הראש.במידה של התחממות,ולו הקלה ביותר,סיכוי גדול ש"הלך" הראש מנוע.מנסיון שלי ושל גוף שהחזיק מס' רב של מכוניות כאלו הבעייה אמיתי,קשה ויקרה.כאשר שאלתי מכר שהוא הנדסאי רכב ומכונאי מנוסה מדוע זה קורה הוא הסביר את עניין תכנון הסגסוגת הבעייתי.חשוב לציין שהרכב שהיה ברשותי היה מודל 91,לפני ש- VAG רכשו את סקודה.לפי מה שהבנתי מאמצע/סוף שנות ה-90 סקודה מייצרים רכבים טובים עד טובים מאד.

2. מנורת חוסר דלק-קיימת.המחוג למטה,אתה אומר "המנורה לא נדלקה,הנה נסחוב 5 ק"מ לתחנה.." א-טראח,נכבה האוטו,מתגלגל לצד הכביש,אתה נעצר,ואז נדלקת המנורה "נגמר לך הדלק..".קרה גם לי וגם לחבר שהייתה לו אחת כזו גם כן.

3. כללית,נוחות נסיעה שואפת ל-0.יש חווית נהיגה,אבל לא כזו שתרצה לעבור.

בשנים שאחר כך היו ברשותי גם פאיסטה שנת 86,טנדר סובארו 92 וג'אסטי 92.מניסיוני אני יכול להמליץ לך בחום על הג'אסטי אם אלו סוג הרכבים שאתה מחפש מפאת חוסר תקציב.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אם היית גר ברוסיה , אז כן, הרכב הזה נחשב שם לאמין ומאוד זול לאחזקה. אבל בארץ, עדיף לך באמת ליאונה. אולי לא תהיה יותר אמינה (בגלל הגיל), אבל גם מאוד זולה לאחזקה.

דרך אגב, עוד אופציה - סיטרואן ZX 1400 ברמת גימור בסיסית (ידני, ללא ה"כ, ח"ח, נ"מ ושאר הירקות). גם זה רכב זול ובסיסי עם אחזקה זולה וזמינות חלקים גבוהה. בונוס - בנוסף תקבל רכב נוח ודי מרווח, ועדיף בהרבה מהלאדה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...