Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת שמן בגיר אוטומט אודי A3 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מוסך מורשה צריך הזמנה מיוחדת כנראה כדי לבדוק את שמן הגיר,הלכתי כבר פעמיים אחרי שחיכיתי שעה ואני לא מגזים,אין התיחסות.

ואפילו כשהייתי בטיפול שנתי לפני שבועיים שכלל גם טיימינג,ביקשתי שיבדקו את שמן הגיר,אך לצערי לא בדקו.

אז נסעתי לשני מוסכים אחד לגיר אוטומט ואחד רגיל כדי לבדוק בסה"כ שמן גיר,מה כל כך מסובך,כל אחד מהם אומר לי רק בחברה.

ואני רוצה לבדוק את זה לפני שיהיה מאוחר מדי.

הבעיה היא שאין איזה מדיד שמן שאוכל לבדוק,השאלה שלי היא ,האם יש איזשהו בורג שבודקים ממנו ?!,כמו רוב תיבות ההילוכים הידניות,ואם מישהו יודע אז איפה בדיוק?!!

אני אעשה זאת בעצמי,הבעיה היא שהרמתי את האוטו קצת עם ג'ק קטן של פנצ'רים,קשה לראות משהו ולא רציתי להוציא סתם בורג מהגיר.

מדובר על גיר טיפטרוניק 6 הילוכים.

תודה מראש.

פורסם

שלום,

בכדי לבדוק את גובה מפלס השמן בתיבה יש לנטר את טמפ' השמן בזמן הבדיקה לכן, יש לחבר את הרכב למחשב איבחון.

לא כול מוסך יש בידיו את הציוד והמידע לגבי הטמפ' הנכונה בזמן בדיקת המפלס.

לאחר שאתה מגיע למוסך בנסיעה טמפ' השמן היא בסביבות 80-100 מעלות צלזיוס לכן יש להמתין לפחות שעה בכדי שהטמפ' של השמן תרד ל-40-50 מעלות צלזיוס

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו www.rongarage.co.il

איזה כייף לי :)

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תודה,זהו עוזרים לי סוף סוף,אחרי שפניתי לשירות לקוחות.

תודה לכולם בכל מקרה.

• תוכן חדש...