Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL HYBRID + MT-23 vs Hybrid Audio Clarus?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה נכונה ומקצועית זה בהחלט דבר רצוי ודרוש וכו.

אבל אם אני צריך לבחון סטים , אז שיקולי ההתקנה הם בהחלט שיקול.

סתם לדוגמא, אם סט X עובד בצורה מיטבית בנפח של הדלת ,וסט Y שיעבוד בצורה מיטבית בנפח של 10 ליטר אז הסט X שיעבוד בנפח דלת יקבל יתרון גדול מאוד שכן הסט השני יהפוך להיות יקר במאות אם לא אלפי שקלים . ואז ההשוואה היא לא של סט X מול סט Y אלה ההשוואה היא סט Y מול סט שעולה יהרבה יותר ממנו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי מתייחס לקלארוס בצורה קצת אחרת.

זה סט שמשלב בצורה יפה שני גווני צליל מנוגדים.

מצד אחד יש לו את הרוך ואת העומק שניתן למצוא בהייבריד.

מצד שני יש לו את הבהירות והפירוט והעוצמה בתחומים האלה שלא ניתן למצוא בהייבריד אבל כן ניתן למצוא בסטים יותר בהירים נוסח פוקל K2P למשל.

אם לוקחים משתמש שאוהב מאוד את סוג הצליל שמקבלים מהייבריד - עדיף שישאר שם.

אם לוקחים משתמש שאוהב מאוד את סוג הצליל של סט בהיר יותר - עדיף גם לו, שישאר בדיוק שם.

אבל אם לוקחים משתמש שרוצה להנות משני העולמות - סביר להניח שהקלארוס יגרום לו להתרגש - וכדאי שירכוש אחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא נכון.

קח כל וופר 6.5" שיש בשוק ותראה מהו טווח התדרים המומלץ עבורו.

קח כל וופר 6.5" שיש בשוק ותראה את גרף ההענות שלו בכל תדר.

למרבית הוופרים 6.5" יש "רול-אוף" טבעי באיזור ה 4-5-6K. ה"רול-אוף" קשור ישירות לכל מכלול הרמקול, קוטר הסליל, חומר וקשיחות הממברנה, קשיחות הסראונד, ספיידר, בעצם כל מה שמרכיב את הדרייבר הספציפי. מאחר ולנו אין כל דרך לדעת ולחשב את הנתונים - המלצת היצרן היא קודש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, המלצת היצרן היא קודש בערבון מוגבל, משום שהיא לוקחת בחשבון פרמטרים נוספים, המורל הייבריד נשמע טוב יותר ב3.2KHZ מאשר החיתוך המקורי [1.8-2], וזה דוגמה.

פורסם

חלילה וחס , בטח שיש לנו , יש פה כמה חברים עם ספקטרום אנלייזר , וכל מני ציוד מעבדתי שיכול לבדוק בפועל את האלמנט ברכב .

נתקלתי במאמר כזה לפני כשנה , בדקתי מספר של אלמנטים ברמה גבוהה, עם כל ציוד הבדיקה שברשותי, המסקנה היא שאין אלמנט ברכב שמנגן פחות מ80 הרץ ליניארי ולא מעל 2000 2500 , במיקום הסטנדרטי ליד הרגל , חומר למחשבה לכל בעלי האוזן המשוכללת ששומעים את המידים שלהם יורדים נמוך ו"שומעים" את הנמוכים, ושומעים את המיד.

נתוני היצרן הם לאלמנט בגובהה האוזן בנפח יעודי ממרחק מטר , אין לאף אחד את הסטאף ככה .

פורסם

דיברתי על טווח התדרים המומלץ לרמקול.

אגב, בשקט בשקט, ממה שאני יודע הקרוסים של מורל (MX22, MX22.2) חותכים יותר גבוה מ 1,800.

איתמר.

עריכה: מתן, זה כבר ניסוח אחר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

להזכירכם - טמפו פולס מדווחים ע"י היצרן בנקודת חיתוך 3.8 קילוהרץ - בפועל הטוויטר נחתך איפשהו באזור ה10K ולפי הערכים של הסליל שהיה שם - כך גם הוופר.

זה אומר שאיפשהו בדרך הוופר פשוט - "מת" ונוצר בור אדיר בסט הזה של תחום המיד הגבוה - וזו בדיוק ההרגשה משמיעה של סט כזה כאשר הוא נחתך על הקרוס הפסיבי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אגב, בשקט בשקט, ממה שאני יודע הקרוסים של מורל (MX22, MX22.2) חותכים יותר גבוה מ 1,800.

איתמר.

עריכה: מתן, זה כבר ניסוח אחר.

קיבלתי , להבא אפרט מראש, אבל בגדול רוב יצרני הרכב כבר השכילו , ואין סט ברמות הגבוהות שנחתך מעל 3K הכל זה עבודה של טויטרים משוכללים למניהם

פורסם
אדגר,

הגברה מתאימה ואיכותית והתקנה נכונה ואיכותית היא דבר שהוא בגדר חובה- על כל סט רמקולים החל מטמפו ועד לF1 סטאטוס או כל סט היי-אנד אחר.

כן חובה לכול סט, אבל לכול סט יש התקנה אחרת, כמו L4 בקיק פנל ו-L3 בקורות, או וופר לדלת או וופר לתיבה, קיצור יוסי אלפין.

משה כן וכולם יסכימו איתי שאנשים שמתקינים ציוד כזה רק 60% ומטה מהם מתקינים אותו נכון.

כמו שאומרים: "כחול שסט איכותי יותר כך הוא דורש התקנה והגברה איכותיות יותר" (קשר ישיר)

איתמר.

MX-22.2 / MX-22.2E שנהם חותכים בדיוק ב-1800, בסלוף של 6/12 DB.

פורסם
לא חושב ש-Hybrid Audio Clarus יותר טוב מ-MOREL, במיוחד מטוויטר MT-23, שטוויטר הזה הוא אחד הטובים שיש בשוק.

למה התגובה? כי זו דעתו האישית וזה לגטימי לחלוטין לחשוב ככה.

אני מטורף על המידבאסים/וופרים ומידים של הייבירד אודיו, לא חולה גדול על הטוויטרים שלהם, הם טובים מאו, מעולים למען האמת אבל אני מעדיף את הצליל של מורל\אומגה כי זה הצליל שאני ממש אוהב.

ברכב שאני בונה לו כרגע מערכת הולכת להיות מערכת של טוויטר L1 וL4 - מה L4 אני יודע בוודאות שאני הולך להזיל ריר, הL1 - בוא נראה מה אני אצליח להשיג ממנו בעזרת כיוונים לפי השמיעה שלי.

לבוא בהצהרה שMT-23 טוב יותר? ממש לא - אין מה להשוות בכלל, שני עולמות אחרים של צליל. זה לא עניין של טוב יותר או פחות זה עניין של טעם אישי בלבד.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...