Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סורק ELM 327

hertzelb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מכישר ELM 327 חיבור USB אני מצליח לחבר את המכשיר להונדה סיויק 2007 ומצליח לראות את כל הפרטים של האוטו אבל כאשר ניסיתי לחבר לרכב איסוזו טרופר דיזל ולטויוטה קורולה 2002 לא הצלחתי להתחבר ולראות פרטים האם עשיתי משהו לא נכון או שהמכשיר פשוט לא מתאים לרכבים הנ"ל

פורסם
ברשותי מכישר ELM 327 חיבור USB אני מצליח לחבר את המכשיר להונדה סיויק 2007 ומצליח לראות את כל הפרטים של האוטו אבל כאשר ניסיתי לחבר לרכב איסוזו טרופר דיזל ולטויוטה קורולה 2002 לא הצלחתי להתחבר ולראות פרטים האם עשיתי משהו לא נכון או שהמכשיר פשוט לא מתאים לרכבים הנ"ל

שכחתי להוסיף קישור לדגם כמו שיש לי

http://www.x-electronic.com/productdetail.aspx?productid=100090

פורסם

חבל שלא קראת לפני את ההוראות , יש לי גם כמה סוגים של כבלים אחד מהם זה הELM327

הELM327 יודע לקרוא פרוטקולים OBD2 של רכבים משנת 2001 ומעלה אמריקאית משנת 96 ודיזלים משנת 2003

כך בחשבון שחלק מהרכבים שהגיעו לפה ב2001 יוצרו בשנת 2000 ככה שיש דגמים משנת 2001 שלא תומכים (לדוגמה מזדה לנטיס 2001 לא מתאים 2002 כבר מתאים) ועוד משהו הוא גם לא יודע לקרוא רכבים מתוצרת VAG (VW אודי סיאט וסקודה)

בברכה דרור

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
חבל שלא קראת לפני את ההוראות , יש לי גם כמה סוגים של כבלים אחד מהם זה הELM327

הELM327 יודע לקרוא פרוטקולים OBD2 של רכבים משנת 2001 ומעלה אמריקאית משנת 96 ודיזלים משנת 2003

כך בחשבון שחלק מהרכבים שהגיעו לפה ב2001 יוצרו בשנת 2000 ככה שיש דגמים משנת 2001 שלא תומכים (לדוגמה מזדה לנטיס 2001 לא מתאים 2002 כבר מתאים) ועוד משהו הוא גם לא יודע לקרוא רכבים מתוצרת VAG (VW אודי סיאט וסקודה)

בברכה דרור

ניסיתי לחבר לרכב טויוטה 2002 וזה לא הצליח האם יכול להיות לפי מה שאתה אומר שהרכב יוצר בשנת 2001 ובגלל זה אי אפשר להתחבר?

פורסם

נכון יכול להיות.. לפני דעתי בטויוטות רק מהדגם של 2003 (קורולה) צורה אחת לפני הרובוטית , וכמובן שבשנתונים החדשים יותר

מה שאתה צריך להבין זה שגם רכבים שיש להם חיבור כזה לא תמיד הפרוטוקול מתאים לדוגמא סיאט קורדובה שנת 95 יש גם חיבור כזה אממה היא גם לא בשנתונים וגם כמו שאמרתי לריכבי VAG (ולצווגן אודי גרופ) צריך להשתמש גם בכבל אחר וגם בתוכנה אחרת

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...