Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

התקציב הוא 50,000. מחפש גרמניה בלבד, ידנית בלבד.

האפשרויות: גולף (נכנס בתקציב עד 2002) או פולו (נכנס עד 2004).

המטרה: רכב חסכוני יחסית בדלק ותחזוקה (כן, גרמניה זה לא חסכוני- אני יודע).

הדילמה:

1. גולף או פולו

2. אם גולף- אז 1.6 או 2.0.

3. אם פולו אז 1.6 או 1.4

השימוש נסיעה יומית לעבודה 50 ק"מ ביום בינעירונית. נסיעה של 150 ק"מ בסופ"ש (הורים/טיול). נוסע יחיד, לעיתים רחוקות בזוג.

מבקש להתייחס להבדלים בצריכת הדלק (נהג רגיל, לא לוחץ יותר מדי, לא עובר את ה-120), הטיפולים, באחזקה, בביטוח וכו'.

אין משמעות למרחב פנים, בגאז', מרחב מאחור, ביצועים וכו'.

תודה רבה!

פורסם

קראתי עשרות הודעות בפורום בנושא הגולף והפולו- מידע לא חסר.

אבל אין מידע על ההשוואה הספיציפית הנדרשת בנתונים הנ"ל.

תודה על עזרתכם!

פורסם

פולו יהיה חסכוני יותר, אבל אני דווקא הייתי הולך על גולף 1600 ידני ,לדעתי הוא מעניק איכות חיים טובה יותר מפולו עם הבדל לא משמעותי בדלק, גם בהוצאות אחזקה אחרות אין הבדל ממשי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
פולו יהיה חסכוני יותר, אבל אני דווקא הייתי הולך על גולף 1600 ידני ,לדעתי הוא מעניק איכות חיים טובה יותר מפולו עם הבדל לא משמעותי בדלק, גם בהוצאות אחזקה אחרות אין הבדל ממשי.

תודה על התשובה, כבר התחלתי לדאוג כי אף אחד לא ענה לי יום שלם..

קצת מופתע מההמלצה על גולף 1.6 כיוון שכל השרשורים בנוגע לגולף 1.6 מתנקזים למסקנה שעדיף גולף 2.0.

אשמח לתשובה מפורטת, כיוון שהבדל של 1000 ש"ח בשנה אני יכול לספוג לטובת רכב עדיף, אבל 3500 ש"ח זה כבר יותר מדי.

בעיה נוספת היא העובדה שאין כמעט פולו למכירה מהשנים 2002-2004? כי הן ממש מוצלחות ואז לא מוכרים אותן??

תודה,

פורסם

תראה אין נוחסא מתמטית לחישוב בכמה הגולף תהיה יקרה יותר. עכשיו רוב השרשורים לגבי גולף מדברים על גיר אוטומטי. גולף 2.0 יהיה קשה מאוד למצוא וגם כמו שאמרתי לך 1.6 ידני הוא דווקא בסדר גמור-לא קורע את הכביש אבל סביר בהחלט

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
מיכוון שהפולו בכלל לא "גרמניה"

אז אין לך בכלל בעיה.

קח גולף

הממ..:?

אז מה היא?? יפנית??

הנטייה שלי לפי כל מה שקראתי עד עכשיו היא לפולו (גם דלק 1:13/14 לעומת 1:11/10 בגולף, וגם ביטוח זול יותר),

הבעיה היא שני כמעט ולא מוצא פולו ידנית..

פורסם

הפולו תהיה חסכונית מכל הבחינות

דלק

ביטוח

אני מאמין שטיפולים בכמה שקלים בודדים.

אבל עדיין בסופו של דבר הפולו תהיה קצת נוחה יותר לאחזקה.

בהצלחה.

פורסם

תסלחו לי על החוסר הבנה:

אם אני משווה בין פולו 1.4 לגולף 1.6, שתיהן ידניות במצב מכני שמור וטוב:

מה יהיה ההבדל באחזקה, טיפולים, ביטוח ודלק?

1000 ש"ח? 3000ש"ח? 5000 ש"ח?

אני שואל, כי זה מהותי ואני לא מבין בזה.

(וכי כמעט ואין פולו ידני בלוחות מהשנים 02-04)

תודה,

פורסם
הממ..:?

אז מה היא?? יפנית??

הנטייה שלי לפי כל מה שקראתי עד עכשיו היא לפולו (גם דלק 1:13/14 לעומת 1:11/10 בגולף, וגם ביטוח זול יותר),

הבעיה היא שני כמעט ולא מוצא פולו ידנית..

ספרדית.

פורסם

פולו ספרדית כמו שיונדאי היא הודית.

והיא תהיה זולה בתחזוקה ובדלק מהגולף, ולכן מומלצת יותר אם אין לך צורך ברכב גדול או חזק יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב,

ממה שאני מבין עדיף לי לחפש פולו 1.4 או גולף 1.6 ידניות, ולקחת את השמורה הראשונה מבינהן כיוון שההפרש בהוצאות אחזקה אינו גדול.

וכיוון שהיצע הפולו ידני ביד 2 במצב שמור, משנים 01-02 (אני לא אוהב את הצורה של 03+), ק"מ נמוך ויד נמוכה מסתכם ברכב בודד שהינו בצבע צהוב (!!), נראה לי שאני פונה לכיוון הגולף ג'נריישן ידני 2001..

תודה על עזרתכם,

יום כתום!

אפשר לנעול נראה לי..

• תוכן חדש...