Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שעה נסעתי בכביש כפר -סבר (בית ברל) לכיוון טירה ... ברמזור של שקון עליה נתקלתי בבחור שיש לו מאזדה לאנתיס של נפח מנוע 1600 מודיל 2003( התקימה שיחה בזמן רמזור אדום ) אז החלטנו לצאת לתחרות גם אני יש לי לאנתיס של נפח מנוע 1600 מודיל 2002 אכלתי אותו כל הכביש .ועליתי למהירות 160 קמ"ש !! הוא היה מאחורי אני חושב שהוא נסע 150קמ"ש הייתי בנתיב שמאלי והוא לקח את הנתיב הימני !! לפנינו עמדה סקודה עם סירנה ושוטר באמצע הכביש אז אני האטי והוא המשיך לנסוע מכיוון שאני היתי לפניו אז התחיל השוטר להצביע לו בפנס לעצור !! ... ואני לקחתי פניה ימינה מיד !! ראיתי אותו עוצר לפני שאפנה ימינה אבל אח"כ חשבתי שאם לשוטר היה ספידומטר !! אולי שרשם את מספר הרכב !! ואני מפחד שיגיעו אלי וידעו שזה אני כי בכביש זה המהירות המותרת היא 60 !!! ואני נסעתי 160 !! נוו תשובות חברה !! פחד עולם!

פורסם

אתה אחד האנשים עם הכי הרבה מזל שיצא לי לכתוב להם כל החיים .

קודם כל תתבגר (לא עושים רייסים עם מאזדה 1600 ועדיף בכלל לא לעשות ) ,

במקרה הטוב עוצר אותך שוטר ובמקרה הרע אתה מאבד שליטה ונכנס בעמוד .

ולשאלתך , לא אין מצב שצילמו אותך (אלה אם כן הייתה על הניידת מולטובה , אבל היית רואה פלאש אז זה לא סביר)

ואין מצב שיגיעו אליך .

אבל באמת בינינו ואל תתעצבן שאני מטיף קצת , מה הוכחת ?! שהמאזדה שלך יותר חזקה משלו ?? זה שווה את זה שהוא עכשיו ישלם הון ולא יראה את הרשיון כל כך הרבה זמן .

נ.ב

עם המזל הזה תמלא לוטו השבוע:lol:

פורסם
לפני כחצי שעה נסעתי בכביש כפר -סבר (בית ברל) לכיוון טירה ... ברמזור של שקון עליה נתקלתי בבחור שיש לו מאזדה לאנתיס של נפח מנוע 1600 מודיל 2003( התקימה שיחה בזמן רמזור אדום ) אז החלטנו לצאת לתחרות גם אני יש לי לאנתיס של נפח מנוע 1600 מודיל 2002 אכלתי אותו כל הכביש .ועליתי למהירות 160 קמ"ש !! הוא היה מאחורי אני חושב שהוא נסע 150קמ"ש הייתי בנתיב שמאלי והוא לקח את הנתיב הימני !! לפנינו עמדה סקודה עם סירנה ושוטר באמצע הכביש אז אני האטי והוא המשיך לנסוע מכיוון שאני היתי לפניו אז התחיל השוטר להצביע לו בפנס לעצור !! ... ואני לקחתי פניה ימינה מיד !! ראיתי אותו עוצר לפני שאפנה ימינה אבל אח"כ חשבתי שאם לשוטר היה ספידומטר !! אולי שרשם את מספר הרכב !! ואני מפחד שיגיעו אלי וידעו שזה אני כי בכביש זה המהירות המותרת היא 60 !!! ואני נסעתי 160 !! נוו תשובות חברה !! פחד עולם!

וואו, אתה גבר.

גבר-גבר, אפילו.

מקווה שהפחד שלך יישאר בך עוד הרבה זמן ותיזכר בו פעם הבאה שתרצה לעשות רייסים ברמזור בצורה לא אחראית, במיוחד בכביש שלא מתאים לכך.

אתה מפחד מהשוטר? אני מפחד ממה שהיה יכול לקרות אם מ(י)שהו היה קופץ/מציץ מהכביש.

כמו שאמרו - תתבגר, מקווה שלמדת את הלקח שלך (הפעם היה לך מזל) ותפסיק לעשות שטויות (ועוד בלאנטיס 1600..נו באמת :roll:).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שמע, אתה אדם מצחיק, הרבה יותר מרוב החברים כאן.

מה לעזאזל חשבת? קודם תדע לנסח שאלה, אחר כך תידע לעשות רייסים עם רכבי ליסינג, ואז תתחיל לשאול שאלות.

קודם כל יצאת מזה "גבר" שנסעת באזור מגורים 160 והחבר שלך נסע 150, תגיד תודה שתפסו אותו ויש לו עכשיו 90 יום לתפוס קו 5 בבוקר לעבודה, שנית כותבים צ'אקלקה ולא סירנה, סירנה זה צליל, מ'אקלקה זה האורות כחולים אדומים שעל גג הניידת.

תפסיק לעשות שטויות, אני בעד ספורט מוטורי ומהירות, אבל בטח שלא באזור מגורים אם אמרת שמותא היה לנהוג על 60 קמ''ש.

שבת שלום

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אין לך מה לחשוש ממל"ז לא מצלם את המספר ... ואם תריץ חיפוש ,תלמד עוד המון דברים על המכשיר הנפלא הזה :wink:

סע בזהירות :idea:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

פששש איזה רכבת השארת לו...

הרכב שלך בהמה אההה?

2002 לוקח רכב 2003? :shock: בחיים לא שמעתי כזה מקרה!

אתה משופר? :?:

פורסם

יש מזל שלא נכנסת ברכב תמים , או הולכי רגל .

נהגים כמוך שיכנסו באיזה קיר או עץ בלי לפגוע באף אחד .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תפסיקו להזדעזע.

פשוט, בלי שסיפרו לכם, נפתחה תחרות "פרס דארווין" הישראלית לשנת 2009.

בינתיים הוא ו-ZIPPO מובילים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...