Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב אני ניפגש עם אדם לקנות מגבר JBL CS-60.4 , השאלה שלי היא כזאת,האם שווה לי לקנות מגבר מהסוג הזה, (רק עכשיו אני מתחיל לבנות את המערכת לאט לאט), והאם המגבר יכול להחזיק לי סאב 1200 של פיוניר וזוג רמקולים 440 גם של פיוניר? מצטער אם אני לא מפרט יותר מידי לגבי המוצרים, אני עצמי חדש בכל עניין המערכות ואני עוד לומד, תודה רבה לכל מענה.

מוטי

פורסם

המגבר יכול להגביר את הרמקולים, ויכול להגביר בגישור סאב עד 200RMS

את הרמקולים הוא יחזיק את הסאב לא.

עקרונית הסאב שלך לא נציל בכלל והוא סאב של 400RMS

המגבר לא מתאים לחיבור לסאב הנ"ל.

חפש משהוא אחר כמו מגבר JBL 75.4 או מגבר של מאק אודיו Z4200 או ZX4500.

פורסם

או קיי, הבנתי, עוד שאלה ברשותך,(באותו עניין), יש לי גם מגבר v12 1000 vat', נגיד ואני אחבר אותו לסאב ואת ה-jbl הדגם הנ"ל אני אחבר לרמקולים 6 על 9, אני יוכל להפיק מהמגבר הזה רמת שמיעה איכותית לרמקולים?

שוב תודה רבה על העזרה, אני מעריך את זה מאוד.

פורסם

לגבי השאלה הקודמת על פרוט המערכת והרמקולים הקדמים אז ככה,(המערכת בבניה ואני חדש בזה אז לא לצחוק:))

רדיו דיסק פיוניר 6050 usb

רמקולים 6 על 9 פיוניר 440 ואט

סאב פיוניר 1200 ואט 400 rms

ומקווה לשפר עוד ועוד ועוד,

כרגע אין לי תקציב לקומפוננט (בכל זאת אבא לילד מקסים בן 6)

תודה

פורסם

הילד הכי חשוב, אבל כשתשמע מהילד שלך הערות על הסאונד, תבין מה זה..

יש סטים של קומפוננט זולים ומצוינים, והייתי ממליץ לך לרכוש אחד כזה, משום שהחשוב ביותר הוא לשמוע מקדימה, מאחור זה רק תוספת, שלרובם גם מיותרת.

בכל מקרה המגבר הנ"ל חלש עבור הצרכים שלך.

פורסם

חח זה נכון הילד הוא באמת הכי חשוב.....

או קיי תודה רבה על העזרה וניראה בדיוק איך יתפתחו העיניינים ונהיה בקשר בהמשך ככל שהמערכת תתפתח

שוב תודה רבה ויום טוב

פורסם

כדי שתבין בתחום ואחרי זה תבזבז כסף

או יותר נכון תפתח נושא כמו שצריך תכתוב תקציב על הכל ונוכל לעזור לך יותר ואתה בטוח יותר תהנה

אני קניתי מערכת ב4000 שקל ואז הבנתי שזה היה בזבוז כסף, אז כדי שקודם תבין אחרי זה תבזבז

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

• תוכן חדש...