Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לעזרה ברשותי סיאט איביזה 99 וכשאני מנסה להניע הרכב לא מניע ואפילו לא עושה רעש של סרטר או כל רעש של מאמץ.

בסופו של דבר הנעתי בעזרת כבלים ורכב של חבר.

החלפתי מצבר למצבר חדש, בהתחלה הכל היה בסדר אבל אחרי יומיים שוב הרכב לא רוצה להניע.

יש לי הרגשה שאו שמשהו צורך זרם וגומר לי את המצבר מהר או שההטענה שלו חלשה.

מה אני יכול לעשות? מישהו מכיר את התופעה?

מישהו מכיר חשמלאי אמין בת"א/פ"ת?

פורסם

צריך לבדוק את טעינת האלטרנטור שהיא תקינה ואת זליגת הזרם כשכל צרכני החשמל כבויים כדי לוודא שאין צרכן חשמלי סמוי שפועל ופורק המצבר.

גש אל:

1. "מוסך נחלת יצחק חשמל ומיזוג אויר אבי את דובי" שברח' חיי אדם 10 נחלת יצחק ת"א, טל' 03-6091265.

2. "יצחק וייס - שרותי רכב" שבמוסך זוהר שברח' בזל 13 קרית אריה פ"ת, טל' 03-9217528.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה על התגובה,

ירדתי לאוטו לעשות קצת בדיקות וגיליתי שהאוטו צורך כ 100mA כאשר הכל כבוי.

זה הגיוני? יותר מידי?

המתח של המצבר כרגע כאשר האוטו לא מונע הוא 11.55V (כנראה בגלל שהוא לא הונע בשבועיים האחרונים).

פורסם

בכל מקרה אתמול הנעתי את הרכב עם רבכ של חבר ונסעתי חצי שעה לטעון את המצבר.

בסוף ה + של המצבר ע"מ למנוע פריקה.

היום בבוקר הצלחתי להניע ! והמתח על המצבר ללא הנעה עלה מ 11.55 ל 12.92 וכאשר האוטו מונע יש לי 13.98

(כנראה האלטרנטור) ז"א שהמסקנה שלי היא שיש צרכן כבד כשהמצבר מחובר (אני כבר לא מפעיל את האזעקה מזמן בגלל

החשש הזה).

מה לפי דעתכם יכול להיות צרכן כזה? שצורך 100mA כאשר האזעקה לא פועלת?

פורסם

אה מיליאמפר זה 0.1 אמפר וכפול 24 שעות המצבר יפרק רק בכ 2.4 אמפרים מקיבולו.

צריך לבצע הבדיקות גם של טעינת אלטרנטור, גם זרם מכסימלי שלו (ע"י מד זרם השראתי) תוך כדי העמסת המצבר ע"י מכשיר בדיקת מצברים. לבסוף צריך לבדוק גם את המצבר עצמו, למרות היותו חדש (גם מצבר חדש עלול להיות פגום).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...